VA388 BLACK EAGLE T3 VOLUMETRIC 2 GROUP ESPRESSOMANIA.GR


  • Κωδικός Προϊόντος: VA388-BLACK-EAGLE-T3-VOLUMETRIC-2-GROUP-ESPRESSOMANIA.GR
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο

    • 11,600.00€

    • 14,400.00€

VA388 BLACK EAGLE T3 VOLUMETRIC 2 GROUP ESPRESSOMANIA.GR


Η VA388 Black Eagle είναι η μηχανή εσπρέσο για όλους όσους αφιερώνουν τη ζωή τους στον καφέ. που μελετούν, ερευνούν και πειραματίζονται καθημερινά για να μεταφέρουν μια πραγματική εμπειρία καφέ στο φλιτζάνι. Αυτή είναι η επίσημη μηχανή εσπρέσο για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Barista 2015 έως 2017. Στιβαρή, συνεπής και ακριβής. Το νέο VA388 Black Eagle είναι κάτι πολύ περισσότερο από μια μηχανή εσπρέσο. Είναι μια ενίσχυση κάθε μείγματος καφέ και μια έκφραση κάθε barista.


  1. Τεχνολογία T3


Η τεχνολογία που εξασφαλίζει τη μέγιστη σταθερότητα θερμοκρασίας της μηχανής εσπρέσο. Σε μια επαγγελματική μηχανή καφέ, η θερμοκρασία παίζει εξαιρετικά σημαντικό ρόλο, καθώς επηρεάζει έντονα την ποιότητα του εσπρέσο. Μια σταθερή θερμοκρασία παρέχει ένα εξαιρετικό και επαναλαμβανόμενο αποτέλεσμα. Έλεγχος της θερμικής ακρίβειας της παροχής νερού που οδηγεί σε σταθερότητα θερμοκρασίας και τελικά σε έναν τέλειο εσπρέσο. Αυτό οφείλεται επίσης σε ένα ηλεκτρονικό σύστημα, με ανιχνευτές για θερμοκρασία, πίεση και PID, το οποίο διαχειρίζεται κάθε μεταβλητή.


Το καινοτόμο σύστημα που αποτρέπει τα εγκαύματα. Η θερμομόνωση εγγυάται την ασφάλεια του barista. και όχι μόνο αυτό, αλλά καλύτερος και ευκολότερος καθαρισμός και άρα μεγαλύτερη υγιεινή. Το νέο θερμομονωμένο ραβδί "Cool-Touch" αποφεύγει τα ενοχλητικά εγκαύματα και μπορεί να επιταχύνει τον καθαρισμό της μηχανής εσπρέσο.


  1. Οθόνη TFT


Όλες οι πληροφορίες της μηχανής εσπρέσο εμφανίζονται σε LED. Το VA388 «μιλάει» στον barista και μοιράζεται όλες τις πληροφορίες που παρέχονται από το T3 και τα βαρυμετρικά συστήματα. Η οθόνη TFT δίνει στον barista όλα τα δεδομένα σε πραγματικό χρόνο για να προσφέρει στον πελάτη τον καλύτερο εσπρέσο. Η οθόνη για κάθε ομάδα δείχνει στον barista τις θερμοκρασίες των ατμολέβητων, του καφέ και της ομάδας, τον χρόνο παράδοσης και την ποσότητα του υγρού στο φλιτζάνι.


  1. Σύστημα ώθησης και έλξης


Η λύση για την ευεξία των barista. Ο barista πρέπει να εργάζεται με ασφάλεια με μια καφετιέρα που έχει σχεδιαστεί για να εξασφαλίζει τη μέγιστη άνεση. Ένα παράδειγμα αυτής της αυξημένης προσοχής στον barista είναι το "Push & Pull", το σύστημα κίνησης για το ακροφύσιο ατμού που αποφεύγει την περιττή πίεση στα μπράτσα του barista. Έτσι ο barista δεν θα είναι ποτέ πολύ κουρασμένος για να ετοιμάσει έναν ακόμα καπουτσίνο!

Φίλτρο Νερού WE CE 12000

Προστατέψτε την εργοστασιακή εγγύηση και τη μηχανή σας από επιβλαβή μεταλλικά στοιχεία σκληρού νερού που προκαλούν συσσώρευση ασβεστίου και ζημιά στον λέβητα, τις θερμαντικές συσκευές, τις διόδους νερού και τα κινούμενα μέρη.

Βοηθήστε τη γεύση του καφέ σας με ένα πρότυπο Coffee Evolution  WE CE  12000 λίτρων νερού .

Όταν επιλέγετε τη σειρά   WE CE  12000   συνιστούμε έναν μετρητή νερού ,DigiFlow 6710M-32 ESPRESSOMANIA.GR Ψηφιακό Ροόμετρο ,για Φίλτρα Καφέ ώστε να γνωρίζετε πότε είναι ώρα να αλλάξετε το φίλτρο σας, .

BY-PASS WE-Technology ±5 Dh Το φίλτρο ρυθμίζει αυτόματα τη σκληρότητα εξόδου του νερού στους ±5 Dh ιδανική για μηχανές καφέ espresso ανεξάρτητα από την σκληρότητα εισαγωγής του δικτύου, αυτό παρέχει μεγάλη ευκολία και εξοικονόμηση χρόνου διότι δεν χρειάζετε να γνωρίζετε να μετράτε ή να ρυθμίζετε όταν η σκληρότητα του δικτύου μεταβάλλεται με την αλλαγή των εποχών, των πηγών, γεωτρήσεων κ.λ.π.


Δεν απαιτείται κεφαλή για τη σύνδεση του καθώς απλά ενώνετε στους μεταλλικούς μαστούς εισόδου-εξόδου 3/8’’ αυτό το καθιστά εύκολο στην τοποθέτηση και την αλλαγή του και πολύ πιο οικονομικό.


Δεν οξειδώνει τα μέταλλα της καφεμηχανής έτσι λύνει το πρόβλημα της οξείδωσης – πρασινίλας που ταλαιπωρεί τους περισσότερους τεχνικούς μηχανών καφέ.


Φιλτράρει το σύνολο του νερού και το νερό του By-pass ενώ πολλά φίλτρα του ανταγωνισμού δεν φιλτράρουν το νερό που περνάει μέσα από το By-pass αυτό σημαίνει ότι σχεδόν η μισή ποσότητα νερού και στις χαμηλές σκληρότητες ακόμη περισσότερο που εισέρχεται στη μηχανή του καφέ είναι εντελώς αφιλτράριστη.


8-Στάδια καθαρισμού του νερού το καθιστά το πιο ισχυρό φίλτρο στην αγορά.


Ανάκτηση ευγενών μετάλλων καφεμηχανής το μοναδικό φίλτρο που το κάνει.


Πυκνότητα διήθησης 1 Micron η μικρότερη στα επαγγελματικά φίλτρα νερού.


Δυο στάδια ενεργού άνθρακα για βελτίωση γεύσης και οσμής.


Τεχνολογία ελαχιστοποίηση της μείωσης του Ph για μέγιστα αποτελέσματα.


Ιδανικό τόσο για πολύ σκληρά νερά όσο και για μαλακά.


Κατάλληλο για τοποθεσίες με χαμηλή πίεση νερού δίκτυο όπως και για εμφιαλωμένα κ.λ.π

Σχετικά Προϊόντα

Ετικέτες: VA388-BLACK-EAGLE-T3-VOLUMETRIC-2-GROUP-ESPRESSOMANIA.GR-BARISTA-ΜΗΧΑΝΕΣ ΚΑΦΕ VICTORIA ARDUINO-SPECIALITYCOFFEESHOP-COFFEESHOP-HOTEL-RESTAURANT