Εταιρικό προφίλ

ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

 

Ποιοι είμαστε

Η εταιρία ESPRESSOMANIA EE  δραστηριοποιείτε στον χώρο της καφεστίασης(HO.RE.CA) από το 1999 με αγάπη και πάθος για τον caffe espresso και την δουλειά μας.

Η ιστορία  στο ξεκίνημα της εταιρίας βρίσκεται πίσω εδώ και 24 χρόνια στο έτος 1999-2000  που  εντάχτηκε στο δίκτυο διανομέων της Χελίττα (Lavazza caffee) όπου και παρέμεινε έως το τέλος του 2004.

Από to 2004 έως το 2012 η εταιρία  ESPRESSOMANIA  ανήκε στο δίκτυο υποδιανομέων της ΚΑΦΕΑ Α.Ε (illy caffe - Dimello) με έδρα τον Ν. Δράμας.

Από το 2012 η εταιρία μας ασχολείται με την εισαγωγή-εμπορια και πώληση η ενοικίαση με την μορφ΄ή LEASING επιλεγμένων καινούργιων αλλά καί  μεταχειρισμένων μηχανών caffe espresso από  οίκους του εξωτερικού προσφέροντας υψηλές υπηρεσίες ολικής ανακατασκευής (Full Total Restore Service) με σκοπό την  εμπορία στήν Ελληνική αγορά η της διεθνείς αγορές κάνοντας και εξαγωγές.

Επίσης ένα άλλο αντικείμενο δραστηριότητας μας είναι η εισαγωγή σε accessories barista για τον εφοδιασμό καταστημάτων HO.RE.CA

Σκοπός

Σκοπός της εταιρίας μας είναι οι πελάτες μας ΠΑΝΤΑ να είναι ευχαριστημένοι από τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που τους διαθέτουμε.

Όραμα

Όραμα μας είναι να αποκτήσουμε μέρα με την μέρα ηγετική θέση στην προτίμηση και αγορά του καταναλωτικού κοινού της (HO.RE.CA) για αγορά επιλεγμένων με υπηρεσία ολικής ανακατασκευής επαγγελματικών μηχανών έσπρεσσο καφέ καθώς και της ανάγκες αγοράς των accessories barista προσφέροντας ταυτόχρονα στους πελάτες μας ποιοτικά ασφαλή και οικονομικά προϊόντα.


Θέλουμε να φτάσουμε σε νέους ορίζοντες, μαθαίνοντας και μεγαλώνοντας μαζί με χρήστες, πελάτες και συνεργάτες.