• ZOE  VISION COMPETITION 2GRUPP

Το νέο όραμα της Zoe δίνει επιπλέον έλεγχο στους baristas, παρέχοντας χρήσιμους χρονομετρητές εξαγωγής για κάθε ομάδα και φωτισμό LED, για να τονίσει την κρέμα στο εσπρέσο που παράγεται παρακάτω.

 

Το Zoe Vision σας δίνει περισσότερο έλεγχο της γεύσης του καφέ σας από οποιοδήποτε άλλο μηχάνημα στην τάξη του.  

Ενώ η Sanremo χτίζει μερικές από τις πιο ακριβείς μηχανές καφέ στον κόσμο, η ομάδα ανάπτυξης εκεί καταλαβαίνει ότι δεν είναι κάθε επιχείρηση που σερβίρει καφέ με εξειδικευμένο προσωπικό barista ή ακόμα και την ανάγκη για καφέ Speciality coffee. Ωστόσο, με τις όλο και μεγαλύτερες προσδοκίες των καταναλωτών καφέ, πολλές επιχειρήσεις επιδιώκουν να κάνουν καφέ, καθώς μπορούν να κερδίσουν και να ικανοποιήσουν τους πελάτες και έτσι να ενθαρρύνουν τις επαναλαμβανόμενες πωλήσεις. 

Η Zoe Vison έχει οριστεί να κάνει τη διαφορά από όπου μετράει, 

Χρόνος λήψης σε κάθε ομάδα

Οι οθονες LED  σας ενημερωνουνε χρονομετροντας την κάθε βολή espressoshoot που ρίχνετε αν η εκχυλιση  σας είναι εντός του χρονικού στόχου  ή όχι. Οι χρονομετρητές λήφθηκαν σε μηχανές barista υψηλής τεχνολογίας κατά τη διάρκεια της τελευταίας δεκαετίας, αλλά σε μηχανες μονου boiler που συνήθως χρησιμοποιούνται σε καφετέριες, εστιατόρια και καταστήματα καφέ όπου ο εκχυλισμένος καφές δεν είναι εμπορικά απαραίτητος.Το όραμα της Ζωής αλλάζει αυτό. Η νέα έκδοση Vision της Zoe δείχνει στον χειριστή της την πραγματική ώρα που κάνει το μηχάνημα για να παράγει το εσπρέσο παρέχοντας έτσι άμεση προσβασιμότητα σε αυτές τις κρίσιμες πληροφορίες. Μήπως ένας αξιόπιστος σεφ θα σερβίρει ένα κομμάτι κρέατος αν γνώριζε ότι ήταν καμένο; Ούτε και το Barista και το Vision θα βοηθήσουν τον χειριστή να μάθει αν ο εσπρέσο χύνεται με τη σωστή ταχύτητα ή όχι.  

LED φωτισμένη περιοχή εργασίας

Το όραμα δόθηκε όχι μόνο για την απεικόνιση των στιγμών, αλλά και για τους δύο λαμπτηρες LED με χαμηλή κατανάλωση ενέργειας, οι οποίοι επικεντρώνονται στο σημείο παράδοσης του καφέ, βοηθώντας τον barista να βλέπει το χρώμα, την υφή και τον σχηματισμό κρέμας ως εσπρέσο ρίχνει, πράγμα που τους βοηθά να επιβεβαιώσω ότι ο καφές εξάγεται ωραία. Φανταστείτε έναν θαυμάσιο σεφ που δουλεύει με φτωχό φως - γι 'αυτό εισήγαμε αυτό το καινοτόμο χαρακτηριστικό. Παρόλο που μπορείτε να περάσετε λίγο περισσότερο στο Zoe Vision απ 'ό, τι σε άλλες μηχανές εισόδου, τα οφέλη που σας φέρνουν κάνουν μια πραγματική διαφορά - θα απολαύσετε έναν αξιο συνεργατη, ο οποίος θα φανεί εξαιρετικός στον πάγκο σας και θα σας αντλεί αξιόπιστα καφέ με μεγάλη γεύση βοηθώντας σας να διατηρήσετε και να αυξήσετε τη βάση πελατών σας. 

 

Γράψτε μια αξιολόγηση

Παρακαλώ συνδεθείτε ή δημιουργήστε λογαριασμό για να αξιολογήσετε

ZOE VISION COMPETITION 2GRUPP

  • Κωδικός Προϊόντος: ESMANIA-ZOE-VISION_2GRUPP
  • Διαθεσιμότητα: Κατόπιν παραγγελίας
  • 4.200,00€
  • 2.900,00€

  • Με ΦΠΑ: 3.596,00€

Σχετικά Προϊόντα

SAN REMO RS 3 GRUPP MODEL 2016

SAN REMO RS 3 GRUPP MODEL 2016

Πωλειται μεταχειρισμενη μηχανη San Remo RS 3 GRUPP με υπηρεσια ολικης αποκαταστασης(FULLL TOTAL REST..

7.900,00€ Με ΦΠΑ: 7.900,00€

CAFE RACER WHITE WOOD 3GRUPP

CAFE RACER WHITE WOOD 3GRUPP

  Το Café Racer, το οποίο είναι το επίσημο μηχάνημα της Παγκόσμιας Latte Art και Coffee in Go..

18.600,00€ Με ΦΠΑ: 23.064,00€

SANREMO TORINO SED 2GRUPP ΜΑΥΡΟ ΧΡΩΜΑ

SANREMO TORINO SED 2GRUPP ΜΑΥΡΟ ΧΡΩΜΑ

Ένα σχέδιο που ξεπερνά το καθαρά οπτικό επίπεδο, μια αισθητική που συμπεριλαμβάνει τα μοντέλα των ηχ..

3.750,00€ Με ΦΠΑ: 4.650,00€

Ετικέτες: zoe vision competition 2grupp, esmania-zoe-vision2grupp, san remo, leasing