WAVE AURELIA T3 2GRUPP


  • Κωδικός Προϊόντος: ESMANIA-WAVE-AURELIA-T3-2GRUPP
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο

  • 10,416.00€
Η ταυτότητα της νέας Aurelia. Κύμα σαν νερό, κύμα ως διακριτική γραμμή της πλευράς. Αλλά αυτό είναι μόνο η αρχή. Επειδή η τεχνολογία της θα σας εκπλήξει, και όχι μόνο μία φορά, αλλά πέντε φορές. Επειδή υπάρχουν πέντε θέματα στα οποία η Nuova Simonelli έδωσε την προσοχή της, για άλλη μια φορά ανυψώνοντας την τεχνολογία της μηχανής καφέ:

  • 1 Νερό.

  • 2 Οικολογική βιωσιμότητα.

  • 3 Ποιότητα του εσπρέσο.

  • 4 Ψηφιακές πληροφορίες.

  • 5 Εργονομία.

Κατάλληλο για
υψηλής ποιότητας καφετέριες, χώρους υψηλής χωρητικότητας, απαιτητικούς επαγγελματίες, ανταγωνιστές barista, ειδικά speciality coffee shop bar.

Η νέα Aurelia Wave είναι η πρώτη επαγγελματική μηχανή καφέ με τηλεχειριστήριο
διεπαφή ελέγχου τόσο ολοκληρωμένη και εύκολη στη χρήση.
Με μια απλή αφή θα έχετε πλήρη έλεγχο σε όλα τα βήματα της εξαγωγής,
προετοιμασία, διανομή και καθαρισμό. Κάθε τεχνική πλευρά της μηχανής
θα είναι κάτω από τα μάτια σας. Για να βελτιώσετε εύκολα τις επιδόσεις σας, το Espresso
Το Σύστημα Διαχείρισης σας επιτρέπει να βλέπετε ωριαία, καθημερινή, εβδομαδιαία και μηνιαία
με τη δυνατότητα σύγκρισης και εύρεσης των βέλτιστων πρακτικών.
Όλες οι πληροφορίες είναι στη διάθεσή σας, ακόμα και από το smartphone σας.
Γνωρίζουμε καλά ότι η ποιότητα του καφέ που προσφέρετε στο κατάστημά σας είναι
επίσης το αποτέλεσμα των καθημερινών σας προσπαθειών, έτσι ώστε εκτός από τη βελτίωση του καφέ, είμαστε επίσης
δεσμεύεται να βελτιώσει την εργασία σας.
AURELIA WAVE
• Σας επιτρέπει να έχετε τον πλήρη έλεγχο της απόδοσής του.
• Αναφέρει κρίσιμα ζητήματα που επιτρέπουν την έγκαιρη παρέμβασή σας.
• Σας επιτρέπει να παρακολουθείτε και να βελτιώνετε εύκολα την ποιότητα των επιδόσεων
και την κατανάλωση.

Σύστημα Ανάλυσης Νερού. Ανάλυση νερού εισόδου για την ποιότητα του καφέ
Το νερό είναι ένα βασικό στοιχείο για τον καφέ και έχει μεγάλη επίδραση τόσο στην ποιότητα του καφε όσο και στην αξιοπιστία του μηχανήματος. Βασισμένο σε ένα νέο δίπλωμα ευρεσιτεχνίας Nuova Simonelli, το Aurelia Wave είναι σε θέση να ανιχνεύσει βασικούς παραμέτρους της εισόδου νερού, προειδοποιώντας το barista για τυχόν μεταβολές στο pH (αλκαλικό επίπεδο) και TDS (ολικό διαλυμένο στερεό). Αυτό το σύστημα παρακολούθησης, που ονομάζεται Smart Water Technology, επιτρέπει στον barista να αντιμετωπίσει πιο εύκολα προβλήματα που σχετίζονται με την κακή ποιότητα του νερού . 

Εάν τα παραμετροί ποιότητας του νερού βρίσκονται εκτός των αναμενόμενων τιμών περιοχής, το σύστημα φιλτραρίσματος θα ειδοποιήσει το barista στο χειριστήριο της οθόνης. Εάν είναι απαραίτητο, μέσω του τηλεχειριστηρίου του συστήματος διαχείρισης Espresso, μπορούν να ενημερώσουν τον τεχνικό συντήρησης. Αυτό μπορεί να φαίνεται λογικό, αλλά καμία καφετιέρα δεν είχε κάνει ποτέ πριν, παρά το γεγονός ότι το νερό ήταν υπεύθυνο για το 50-70% των θεμάτων αξιοπιστίας. Με αυτόν τον τρόπο, ο barista μπορεί να είναι σίγουρος για την ποιότητα του νερού και μπορεί να εξοικονομήσει τη συντήρηση του μηχανήματος. 
Υπάρχουν πολλά πλεονεκτήματα για το σύστημα ανάλυσης νερού: βοηθούν στην ομαλή λειτουργία του μηχανήματος, διευρύνοντας τον κύκλο ζωής του. μειώνει την ανάγκη αλλαγής των κασετών φίλτρου κατά βούλησης. και εξασφαλίζει σταθερή ποιότητα καφέ, καπουτσίνο και όλα τα άλλα ποτά. 
Χάρη στην τεχνολογία Smart Water, η Aurelia Wave ανιχνεύει βασικούς παραμέτρους νερού και προειδοποιεί όταν αλλάζει την ποιότητα. Το κύμα του Aurelia Wave είναι μια καθαρή και απλή επανάσταση και τα οφέλη για εσάς είναι ξεκάθαρα και διαφανή:

Προστατεύει το μηχάνημά σας παρέχοντας μεγαλύτερη διάρκεια ζωής.
Μειώνει το κόστος συντήρησης και αγοράς κασετών φίλτρου.
Εξασφαλίζει στους πελάτες σας τη σταθερή ποιότητα του καφέ.

Το θεμέλιο της προετοιμασίας ενός τέλειου καπουτσίνο είναι πάντα η τεχνική και η τεχνογνωσία του barista . Η τεχνολογία Easy Creamμπορεί να βοηθήσει εκείνους που δεν έχουν φθάσει ακόμα σε αυτά τα υψηλά επίπεδα. Η ευελιξία του συστήματος γάλακτος προσφέρει μεγάλες ευκαιρίες σε σχέση με τις προτιμήσεις των πελατών: περισσότερο ή λιγότερο κρεμώδη και με καθορισμένη θερμοκρασία. Και για το πιο απαιτητικό Aurelia II παρέχεται επίσης στο δεύτερο κουμπί προγραμματισμού (μόνο στις εκδόσεις Aurelia II Digit και T3 

Το Easy Cream αναπαράγει ακριβώς τις ενέργειες του καλού barista, αρχικά αντισταθμίζοντας την έγχυση ατμού και αέρα . Όταν το γάλα φτάσει σε μια ενδιάμεση θερμοκρασία, η οποία μπορεί να προγραμματιστεί, η ροή αέρα σταματά. Από τότε, ο ατμός θερμαίνει το γάλα μέχρι να φτάσει στη βέλτιστη θερμοκρασία .

Το νέο άκρο του ακροφυσίου , με εφαπτόμενες οπές σε διαφορετικές γωνίες , κάνει το υγρό να περιστρέφεται για να αποκτήσει την τέλεια συνοχή. το αποτέλεσμα είναι πραγματικά εκπληκτικό. Ακόμη πιο περίεργο είναι η συνέπεια . Κάθε μερίδα έχει την ίδια ποιότητα και την ίδια θερμοκρασία , ανεξάρτητα από το μέγεθος ή τον όγκο της κανάτας γάλακτος.

Η εφαρμογή του Easy Cream με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας του Nuova Simonelli είναι διαθέσιμη στο Aurelia II Digit  (και για τα δύο ακροφύσια) και το Talento .

 

Ετικέτες: WAVE-AURELIA-T3-2GRUPP-COFFEESHOP-SPECIALITYCOFFEE-BARISTA-ESPRESSO-ESPRESSOMANIA.GR