SANREMO ROMA TCS MULTIBOILER 2GROUPS


  • Κωδικός Προϊόντος: ESMANIA-SANREMO-ROMA-MULTIBOILER-2GROUPS
  • Διαθεσιμότητα: 2-3 Days

  • 3,472.00€
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Η κομψότητα και το στυλ είναι αυτό που σας χτυπά πρώτα με την εμπορική μηχανή espresso της Sanremo Roma. Σχεδιασμένο για να τραβήξει το βλέμμα με τα απογυμνωμένα βλέμματά του, ο Ρομά μπορεί να κρατήσει το δικό του στο τμήμα τεχνολογίας που διαθέτει σύστημα ελέγχου θερμοκρασίας (TCS) ως πρότυπο.
Το Sanremo Roma  είναι μια εμπορική καφετιέρα μέσης / υψηλής χωρητικότητας κατάλληλη για τα εξής:Espresso-Bar-Coffeeshop-Specialitycoffee-Restaurant.
ο Roma TCS είναι ένα από τα κορυφαία μηχανήματα της Sanremo, ενσωματώνοντας την αισθητική με την πρωτοποριακή  τεχνολογία  και  λειτουργικότητα . Το TCS Roma είναι μια πλατφόρμα από την οποία θα παράγουν τα υψηλότερα πρότυπα σε καφέδες με βάση τον εσπρέσο και στα συναφή ζεστά ροφήματα. Αναλάβετε τον πλήρη  έλεγχο  των ομάδων σας με το Roma TCS, το τελευταίο μηχάνημα καφέ Sanremo που περιλαμβάνει την τεχνολογία ελέγχου θερμοκρασίας TCS. Για πρώτη φορά, μπορείτε να ελέγξετε τη θερμοκρασία κάθε ομάδας, ώστε να μπορείτε να παρασκευάζετε διαφορετικά μείγματα στις βέλτιστες θερμοκρασίες τους, όλα ταυτόχρονα!


SANREMO ROMA ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
Ανεξάρτητοι λέβητες καφέ και ατμού
Έλεγχος θερμοκρασίας PID
Αφιερωμένο λέβητα ανά κεφαλή ομάδας
Ανεξάρτητη θερμοκρασία ανά κεφαλή ομάδας
Νερό για τσάι
Προγραμματιζόμενη προ-έγχυση
Χρονοδιακόπτης ενεργοποίησης / απενεργοποίησης
Αυτόματη εγκατάσταση καθαρισμού
Χρονοδιακόπτης λήψης εσπρέσο
Λεπτομερής διαδρομή ελέγχου
LED Φωτιζόμενα πάνελ και φώτα κάτω
Συστήματα ασφαλείας τριπλού επιπέδου λέβητα
Χάλκινο λέβητα και σωληνώσεις


SANREMO ROMA ΠΡΟΣΘΕΤΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Αξιοποιώντας την επιτυχία της γκάμας Verona, το Roma TCS περιλαμβάνει μια   οθόνη LED , ενσωματωμένη διάγνωση και το  καινοτόμο  σύστημα φωτισμού. Με τη χρήση ενσωματωμένων αισθητήρων, το TCS της Roma θα παρακολουθεί συνεχώς την κατάσταση πολλών από τα εξαρτήματά του και εάν ανιχνεύσει κάποιο πρόβλημα, θα σας ενημερώσει μέσω ενός μηνύματος στην οθόνη LCD. Επομένως, εάν το TCS των Ρομά σας χρειάζεται νέα φίλτρα νερού ή υπηρεσία, θα σας ενημερώσει πολύ πριν συμβεί αισθητά στην καθημερινή λειτουργία της μηχανής καφέ σας. Και παρακολουθεί ακόμα τη διαδικασία του χρόνου εξαγωγής και χρησιμοποιεί ένα απλό σύστημα φωτισμού για να σας ειδοποιήσει για τυχόν προβλήματα που σχετίζονται με την άλεση.

Η επιτομή του ιταλικού στιλ και της πολυπλοκότητας, η Roma TCS  συνδυάζει  εκπληκτική  σχεδίαση με την  τελευταία λέξη  της τεχνολογίας των μηχανών καφέ. Κατάλληλο για μεγάλες, ακμάζουσες εγκαταστάσεις, το Roma TCS είναι μια ισχυρή μηχανή καφέ. Το Roma TCS διατίθεται με 2 και 3 ομάδες (ικανές να ζυθοποιούν 4 και 6 διαφορετικούς καφέδες αντίστοιχα).

Δυνατοτητα αγορας με ενδοκοινοτικες συναλλαγες με συστημα VIES χωρις προσθηκη ΦΠΑ 24% απο την εταιρια μας στο εξωτερικο για Ελληνικες επιχειρησεις.

Τι πρέπει να κάνω για να αγοράσω χωρίς ΦΠΑ?
Το ΑΦΜ σας πρέπει να είναι ενεργοποιημένο στον εφορία σας για «Ενδοκοινοτικές Αποκτήσεις».
Ο αρμόδιος για να σας απαντήσει είναι η εφορία που ανήκετε και ο λογιστής σας.
Συνιστούμε πάντα να ενημερώνεστε ή από τον λογιστή σας ή από την εφορία σας, πριν την αγορά σας.

2) Πώς μπορώ να ελέγξω αν το ΑΦΜ μου μπορεί να τιμολογηθεί χωρίς ΦΠΑ?
Μπορείτε να ελέγξετε μόνοι σας, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να επισκεφθείτε το παραπάνω link της σελίδα της Ευρωπαϊκής Ένωσης και να συμπληρώσετε τα στοιχεία σας

Παρκαλω πολυ κανετε clic στον παρακατω συνδεσμο

http://ec.europa.eu/taxation_customs/vies/?locale=el.
Συνιστούμε πάντα να ενημερώνεστε ή από τον λογιστή σας ή από την εφορία σας, πριν την αγορά σας.

Σχετικά Προϊόντα

Ετικέτες: sanremo roma tcs multiboiler 2groups, esmania-sanremo-roma-multiboiler-2groups, san remo, espressomekhanes metakheirismenes, mekhanes espresso, mekhanes kaphe