SANREMO OPERA OCTANE BLUE 3GR


  • Κωδικός Προϊόντος: ESMANIA-SANREMO-OPERA-OCTANE-BLUE-3GR
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
 

 

 

 

 

 

Opera - Εκφράστε το πάθος του καφέ σας.


Ο καφές είναι επιστήμη και τέχνη.Η OPERA δημιουργήθηκε για αυτό. 


Η μηχανη καφε  Opera είναι το κύριο έργο μιας διεθνούς ομάδας baristas, μηχανικών και σχεδιαστών.(Swat) Με απλά λόγια, ο καθε baristas μπορεί να κάνει με την μηχανη καφε  Opera ότι είναι αδύνατο με οποιοδήποτε άλλο μηχάνημα καφε.

Τα μεμονωμένα boiler από ανοξείδωτο χάλυβα, οι λέβητες προθέρμανσης και οι ανεξάρτητοι βραστήρες παρασκευής εξασφαλίζουν ακριβή έλεγχο θερμοκρασίας. Οι μεμονωμένες γραναζωτές αντλίες επιτρέπουν απαλές μεταβάσεις πριν από την έγχυλιση και μετά την έγχυλιση, δίνοντας έως και έξι προσαρμοσμένα προφίλ πίεσης ανά ομάδα!!!. Η πρωτοφανής ακρίβεια και έλεγχος είναι προγραμματιζόμενα και επαναλαμβανόμενα, όλα και ελέγχονται από την εφαρμογή Express Yourself στο tablet η στο Android& Iphone σας κινητο μεσα απο την εφαρμογη Sanremo coffeemachines.
Οι δυνατότητες παρασκευης περιλαμβάνουν εσπρέσο οπως ακριβως σαν από μια παραδοσιακή μηχανή μοχλού Leva!!! 

Παρεχει profile Espresso με εκχυλίσματα χαμηλής πίεσης που μοιάζουν με καφε φίλτρου,και μια πλούσια κρέμα ή οτιδήποτε αλλο μπορείτε να ζητησετε και να φανταστείτε σε Profile Espresso!!!.
Τώρα με ειδικά σχεδιασμένες ζυγαριές Acaia Dual ενσωματωμένες με Bluetooth και ενσωματωμένες στο δίσκο, ο ακριβής υπολογισμένος λόγος εξαγωγής διατηρείται στο κύπελλο έως + -0,1 γραμμάρια.
Η μηχανη καφε Opera είναι εξοπλισμένο με εργοστασιακά ντους και καλάθια portafilter σε 2 μεγέθη από την IMS για Sanremo.
Η  Opera διατίθεται σε εκδόσεις 2 και 3 ομάδων, σε εκδόσεις Stainless, Midnight και White
.


ΕΥΕΛΙΞΙΑ
ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗΣ
ΣΕ ΚΑΘΕ ΤΥΠΟ ΤΟΥ ΚΑΦΕ


Κάθε μείγμα και τύπος καφέ έχει ειδικές ανάγκες και χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή για να μπορεί να εκφραστεί στο μέγιστο. για να ενισχύσουμε κάθε απόχρωση στο άρωμα και τη γεύση, δημιουργήσαμε κάθε ομάδα της Όπερας για να είμαστε ανεξάρτητοι και έτοιμοι να παρουσιάσουμε την αληθινή ουσία κάθε καφέ. Η νέα και μοντέρνα αρχιτεκτονική των ομάδων Opera στο AISI 316L STAINLESS STEEL σας επιτρέπει να δημιουργήσετε έναν τέλειο εσπρέσο χάρη στο σύστημα θερμικής εξισορρόπησης TEMPCONTROL που σας επιτρέπει να ρυθμίσετε τη θερμοκρασία του νερού για τη διανομή και τη θερμοκρασία κάθε ομάδας ξεχωριστά σύμφωνα με το μείγμα ή την προέλευση του καφέ που χρησιμοποιείται. Μια ακόμη μεγαλύτερη βοήθεια βρίσκεται στο Drive Pressure , μια γραναζωτή αντλία για κάθε ομάδα που επιτρέπει την ανεξάρτητη ρύθμιση της ιδανικής πίεσης κατά τη διάρκεια της φάσης έγχυσης, αυτό καθιστά ακόμη περισσότερο δυνατή την πλήρη έκφραση των οργανοληπτικών ιδιοτήτων της πρώτης ύλης που χρησιμοποιείται. Η ενίσχυση της ποικιλομορφίας είναι να ερωτευτείτε με κάθε απόχρωση. Καφές μετά τον καφέ.

Κατεβαστε το PDF

OPERA_2.0_ESPRESSOMANIA.GR_PDF

 


ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ,ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΦΕ ΣΑΣ


Η δυνατότητα ελέγχου των σταδίων παρασκευής ενός καφέ είναι απαραίτητη για την επίτευξη του καλύτερου δυνατού αποτελέσματος για κάθε κατάσταση και ανάμειξη. Για αυτόν τον λόγο έχουμε εξοπλίσει την μηχανη καφε Opera με μερικά αποκλειστικά συστήματα, ώστε να είναι δυνατή η προσαρμογή του μηχανήματος στις ανάγκες σας και όχι το αντίστροφο. Μεταξύ των πιο καινοτόμων και σημαντικών χαρακτηριστικών, σίγουρα βρίσκουμε το Control Delivery System (το CDS), το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας απο την εταιρια Sanremo ,ένα σύστημα παράδοσης που επιτρέπει τον πλήρη έλεγχο των τριών φάσεων εξαγωγής : προ-έκχυλιση με τον χρόνο ή με υπολογισμένο όγκο χωρίς CC πίεση της αντλίας, η έκγχυλιση στην οποία η αντλία παρέχει μια κατάλληλη ποσότητα νερού σε σταθερή πίεση που αποφασίζεται και προκαθοριστεί από τον Barista και μετά την έκχυλιση  στην οποία η αντλία είναι απενεργοποιημένη για το χρονικό διάστημα που απαιτείται για την ολοκλήρωση της λειτουργίας. Το Multiboiler System ολοκληρώνει την εργασία . Αυτό το σύστημα αποτελείται από δύο λέβητες: μια προθέρμανση για τη ρύθμιση της θερμοκρασίας του νερού για τον καφέ και έναν κύριο που προορίζεται για την παραγωγή ζεστού νερού και ατμού που ελέγχεται από έναν μορφοτροπέα για τη διασφάλιση της θερμικής σταθερότητας και της πλήρους ισχύος ατμού. Ένας καφές που μπορεί να αντικατοπτρίζει ένα μοναδικό στιλ,το δικό σας μοναδικο παρασκευαστικο στιλ.!!!

 

Σχετικά Προϊόντα

Ετικέτες: sanremo opera octane blue 3gr, esmania-sanremo-opera-octane-blue-3gr, san remo, leasing, antallages mekhanon espresso