NUOVA SIMONELLI ESPRESSO MACHINE - AURELIA II T3 3 GROUP


 • Κωδικός Προϊόντος: esmania-nuova simonelli aurelia II T3 3GR
 • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο

 • 11,284.00€
Ο Nuova Simonelli παρουσιάζει την Aurelia II
Nuova Simonelli Μια ιστορία της άριστης ποιότητας καφέ 
Η Nuova Simonelli είναι μια ιταλική εταιρεία που έχει μακρά ιστορία κατασκευής καφέ και μηχανών εσπρέσο. Κατασκευαζει και εχει αποστείλει εμπορικές μηχανές εσπρέσο παγκοσμίως από το 1936. Έτσι, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι κάθε μηχάνημα Nuova Simonelli έχει να προσφέρει με την εμπειρια ολων αυτων των ετων και την τεχνογνωσια  της σαν εταιρια κατασκευης coffee espresso machines σίγουρα στο καταστημα σας και, θα εξυπηρετήσει στο maximum της πιο απαιτητικες αναγκες του καθε Baristi  και θα προσφερει προστιθέμενη αξίας και κυρος στην καθε επιχειρηση καφεστιασης

 Είναι αναμφισβήτητα μια κορυφαία μάρκα στην παραγωγή εμπορικών μηχανών εσπρέσο. Έχει μια μεγάλη γκάμα μηχανών εσπρέσο σύμφωνα με τις προτιμήσεις των χρηστών και η μηχάνημα εσπρέσο Nuova Simonelli Aurelia II είναι ένα τέτοιο μηχάνημα για την παροχή ποιοτικού εσπρέσο και καφέ.

ο Aurelia II είναι η μηχανή εσπρέσο για όσους αναζητούν πρωτοφανή απόδοση και αξιοπιστία. Με τέσσερα διαφορετικά μοντέλα και μια σειρά από διαμορφώσεις κεφαλών ομάδας, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι το Aurelia II έχει μια λύση στις ανάγκες του εσπρέσο σας.

Ιδανικό για: Υψηλής ποιότητας καταστήματα, υψηλής Τοποθεσίες τόμος, απαιτητικούς επαγγελματίες, 
Barista με υψηλες απαιτησεις απο την μηχανη καφε espresso και caffee espresso bar που ψαχνουνε να κανουνε την διαφορα!!

Για κάποιους, μια μηχανή εσπρέσο είναι απλά ένα κουτί που παράγει ζεστό νερό υπό πίεση. Για την Nuova Simonelli, οι μηχανές εσπρέσο αφορούν το πάθος και την εμπειρία του espresso.Η γραμμή Aurelia II έχει σχεδιαστεί με όλους τους πιο σημαντικούς παράγοντες: ο barista, ο πελάτης και ο ιδιοκτήτης έχουν όλοι την καλύτερη δυνατή εμπειρία. Τα μηχανήματα Nuova Simonelli είναι γνωστά για την αντοχή τους, την ακρίβειά τους και από την Aurelia II, την απίστευτη λίστα χαρακτηριστικών τους.

Παρακάτω παραθέτουμε μερικά από τα χαρακτηριστικά της σειράς Aurelia II:

 • Τεχνολογία T3 (μόνο στο T3)
  Το σύστημα T3 θεσπίζει νέα πρότυπα αναφοράς για την ακρίβεια της θερμοκρασίας στην παροχή νερού. Ο barista μπορεί να ρυθμίσει την κατανομή θερμοκρασίας κάθε ομάδας με μέγιστη ευελιξία, χρησιμοποιώντας 3 διαφορετικές παραμέτρους: πρωτογενή λέβητα, ομαδικό λέβητα και θερμοκρασία κεφαλής ομάδας. Δεν υπάρχει άλλο σύστημα σαν αυτό. Για μια πιο ολοκληρωμένη επισκόπηση, επισκεφτείτε τη σελίδα του Nuova Simonelli εδώ .

 • Ο έλεγχος της θερμοκρασίας μέσω των
  μηχανημάτων Aurelia II επιτρέπει την άνευ προηγουμένου ακρίβεια στον έλεγχο της θερμοκρασίας, ανεξάρτητα από το φόρτο εργασίας ή τις περιβαλλοντικές συνθήκες. Μέσα από την οθόνη, η θερμοκρασία του νερού της κάθε ομάδας μπορεί να ελέγχεται ξεχωριστά και σε πραγματικό χρόνο. Στο Digit, μόνο οι εκδόσεις T3.

 • Ασφαλές και άνετο
  Το Aurelia II σχεδιάστηκε για να είναι το πιο εργονομικό μηχάνημα δυνατό. Η επιφάνεια εργασίας είναι ομοιόμορφα φωτισμένη, ενώ η πλάτη είναι γωνιακή, ώστε ο barista να βλέπει τον εσπρέσο να βγαίνει από το φορητό φίλτρο, ενώ ο φωτισμός LED (προαιρετικός) στο ράφι ατμού φωτίζει το γάλα στο κανάτι.

 • Ευπροσάρμοστο
  Η θερμοκρασία είναι ρυθμιζόμενη σε κάθε ομάδα ώστε να ταιριάζει σε κάθε μείγμα και το ύψος της ομάδας 80 mm ή 125 mm μπορεί να επιλεγεί κατά την παραγγελία της μηχανής ανάλογα με τον τύπο των ροφηματων καφε  που εξυπηρετείτε.

 • Ευέλικτη
  Οι διαφορετικές εκδόσεις Aurelia II μπορούν να ικανοποιήσουν εύκολα οποιονδήποτε συνδυασμό απαιτήσεων όγκου και ποιότητας. Μπορούν να δημιουργηθούν για να ανταποκριθούν σε οποιονδήποτε συνδυασμό προτιμήσεων των πελατών, δεξιοτήτων barista και περιβαλλοντικών σεναρίων. Υπάρχουν τέσσερις διαφορετικές εκδόσεις συνολικά και τρία διαφορετικά μεγέθη:

 • Εξωτερική ρύθμιση της αντλίας Η Baristas μπορεί να ρυθμίσει την αντλία χωρίς να απαιτείται τεχνικός. Στο Digit, μόνο οι εκδόσεις T3.

 • Creamy cappuccinos Η αυτόματη ατμόσφαιρα επιτρέπει σε οποιονδήποτε να δημιουργήσει αφρόγαλα και αφρόγαλα, πάντα στη σωστή θερμοκρασία. Προαιρετικά σε ογκομετρικά, ψηφιακά μοντέλα.

 • Σύστημα μαλακής έγχυσης Το
  SIS είναι ένα αποκλειστικό σύστημα που αναπτύχθηκε από το ερευνητικό κέντρο Nuova Simonelli, το οποίο ελέγχει την προ-έγχυση σε χαμηλή πίεση, αντισταθμίζοντας τις ασυνέπειες που προκαλούν, βελτιώνοντας έτσι τη σταθερότητα των βολών. Προσφέρεται σε όλα τα μοντέλα Aurelia II.

 • Αυτόματο σύστημα ξεπλύματος ομίλου

 • Κάτοπτρο εξαγωγής για να δείτε την εξαγωγή

 • Προαιρετικές δροσερές βαλβίδες ατμού αφής

 • Προαιρετική ενδεικτική λυχνία για τον στάμνα του γάλακτος

 • Προαιρετική Πολύχρωμη οθόνη LCD

 • Προαιρετικά κατόχους φίλτρων με επίστρωση PTFE

 • Αγαπημένη από τον Baristas: Η Aurelia II εισάγει τέσσερα νέα χαρακτηριστικά τα baristas σας θα αγαπήσουν.

 • Ο αντεστραμμένος καθρέφτης: Επιτρέπει στον barista να βλέπει την εκχυλιση της δοσης του εσπρεσσο  χωρίς να χρειαστεί να λυγίσει κάτω από την κεφαλή της ομάδας

 • Cool Touch Steam Wands: Χωρίς καμένα χέρια, χέρια ή egos. Επίσης, λόγω της έλλειψης θερμότητας, πείτε αντίο στην επίστρωση γάλακτος που βλέπετε σε κάθε άλλη μηχανή.

 • Γάλα γάλακτος: Μια λυχνία LED που δείχνει προς τα κάτω στην στάμνα αφρού.

 • Φώτα LED: Οι μαλακές λυχνίες LED φωτίζουν το μπροστινό μέρος του μηχανήματος.

 • Η έκδοση Aurelia II T3 είναι η επίσημη μηχανή εσπρέσο WBC 2012-2014. Η πρωτοποριακή τεχνολογία T3 αναπτύχθηκε από τον Nuova Simonelli και βασίζεται στην επιστημονική έρευνα από διάσημα πανεπιστήμια, την εμπειρία με το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Barista και τη συνεργασία με τους baristas του WBC. Η τεχνολογία T3 θέτει νέα πρότυπα όσον αφορά την ακρίβεια της θερμοκρασίας, την αξιοπιστία, την ευελιξία και την απόδοση.

  Η barsita μπορεί να ρυθμίσει την κατανομή θερμοκρασίας κάθε ομάδας με μέγιστη ευελιξία, χρησιμοποιώντας 3 ξεχωριστές παραμέτρους για το νερό, την ομάδα και τον ατμό.

  Σχεδιασμένο για: πρωταθλητές baristas, υπερ-επαγγελματικούς baristas, καταστήματα που προσφέρουν ποικιλία καφέ, καταστήματα που εστιάζουν στην απόλυτη ποιότητα του καφέ.

PDF

https://www.espressomania.gr/image/AURELIA II T-3 NUOVA SIMONELLI/Aurelia II T3 3 group Spec Sheet.pdf

Ετικέτες: nuova simonelli espresso machine - aurelia ii t3 3 group, esmania-nuova simonelli aurelia ii t3 3gr, nuova simonelli