Μύλος Άλεσης Καφέ SP II Special Performance Black - Black


  • Κατασκευαστής:OEM
  • Κωδικός Προϊόντος: ESMANIA-0544-1034
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο

  • 2,411.80€
.75 χιλ. SP Τιτανίου που λειτουργεί σε χαμηλές 650 σ.α.λ. για τη μακροζωία και τη σαφήνεια του εσπρέσο.
Η ρύθμιση χωρίς λείανση, χωρίς χέρια και το εύχρηστο λογισμικό με ακριβή χρονοδιακόπτη ρυθμιζόμενο με βήματα 1/10 του δευτερολέπτου εξασφαλίζει σταθερή δοσομέτρηση που είναι απαραίτητη για ένα σταθερό χρόνο ροής.
Διπλό ανεμιστήρα και διαχωρισμός του θαλάμου και του κινητήρα για να ελαχιστοποιηθεί η θερμότητα μέσα σε ένα πολυάσχολο περιβάλλον
 
Θέλετε να μάθετε περισσότερα ...
 
Η ακρίβεια, η ισορροπία και η γεύση είναι βασικά στοιχεία που αναζητά η Anfim κατά την κατασκευή των μηχανημάτων αλέσεως. Τα μοντέλα SP II διαθέτουν τώρα μια ασταθής ρύθμιση αλέσματος που επιτρέπει στο barista να κάνει αυξανόμενες αλλαγές στην ακριβή ρύθμιση που χρειάζονται για να παράγει τις γεύσεις που αναπτύσσονται κατά τη διάρκεια της διαδικασίας ψησίματος.
 
Η συμπερίληψη του διακόπτη ενεργοποίησης πίσω από τη θήκη φίλτρου στο SP II OD επιταχύνει τη διαδικασία λείανσης με ενεργοποίηση άλεσης «χωρίς χέρια» από το barista που απλά κλειδώνει στο φίλτρο porta για να ενεργοποιήσει τον κύκλο άλεσης.
 
Προσαρμοσμένες λεπίδες λείανσης με επίστρωση 75 χιλ. Τιτανίου προσφέρουν ελάχιστο βαθμό φθοράς για μακροζωία. Το ισχυρό διπλό σύστημα ανεμιστήρων σταθεροποιεί τις εσωτερικές θερμοκρασίες, ενώ υπό τη συνεχή απαίτηση της αιχμής της πρωινής βιασύνης.
 
ANFIM λείανση για καθαρή, ισορροπημένη γεύση για διεθνώς βραβευμένη ποιότητα ποτηριών.
 
 
 
Διπλό ανεμιστήρα και διαχωρισμός του θαλάμου και του κινητήρα για να ελαχιστοποιηθεί η θερμότητα μέσα σε ένα πολυάσχολο περιβάλλον.
75 χιλ. SP Τιτανίου που λειτουργεί σε χαμηλές 650 σ.α.λ. για τη μακροζωία και τη σαφήνεια του εσπρέσο.
Βελτιωμένη ρύθμιση αλέσματος με άπειρες μικρομετρικές αλλαγές.
Η απρόσκοπτη ρύθμιση του άλεσης, ο διακόπτης ενεργοποίησης hands-free και το φιλικό προς το χρήστη λογισμικό με ακριβή χρονοδιακόπτη ρυθμιζόμενο ανά βήματα έως το 1/10 του δευτερολέπτου εξασφαλίζει συνεπή δοσολογία που είναι απαραίτητη για έναν συνεπή χρόνο ροής
Επιλογές χρωμάτων Λευκό / Μαύρο. Άλλα χρώματα κατόπιν αιτήματος
Προστασία υπερφόρτωσης

 

Ετικέτες: mulos aleses kaphe sp ii special performance black - black, esmania-0544-1034, oem, anfim, skroutz