Mazzer KOLD S Electronic


  • Κωδικός Προϊόντος: ESMANIA-KOLD -S-ELECTRONIC-MAZZER
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο

  • 2,914.00€
                                                                                            KOLD S
ΤΟ ΛΑΜΠΡΟ MAZZER KOLD ELECTRONIC ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΜΥΛΟΣ ΣΟΥΠΕΡ ΣΤΑΡ ΜΕ ΚΙΒΩΤΙΟ ΤΑΧΥΤΗΤΩΝ, ΚΩΝΙΚΕΣ ΛΕΠΙΔΕΣ ΛΕΙΑΝΣΗΣ ΚΑΙ ΑΡΓΗ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΠΕΡΙΣΤΡΟΦΗΣ ΚΑΤΑΛΛΗΛΕΣ ΓΙΑ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΜΕΓΑΛΟΥ ΟΓΚΟΥ. ΕΧΕΙ ΣΧΕΔΙΑΣΤΕΙ ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΕΙ ΤΟΝ ΚΑΦΕ ΔΡΟΣΕΡΟ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΑΛΕΣΗΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕΤΑΔΙΔΕΙ ΤΗΝ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑ ΣΤΑ ΣΠΥΡΙΑ ΤΟΥ ΚΑΦΕ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΛΕΣΗ ΤΟΥΣ,, ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΓΕΥΣΗ ΤΟΥ ΕΣΠΡΕΣΟ ΣΑΣ.

 Είναι χτισμένο με κωνικά κοπτικα μαχαιρια θραύσης 71 mm με κινητήρα 900 watt που περιστρέφεται στα 420 σ.α.λ. Ιδιαίτερα κατάλληλη για πολυάσχολες καφετέριες που απαιτούν πολύ από τον εξοπλισμό τους.

Το Mazzer Kold Electronic επιτρέπει στον barista να προγραμματίζει ένα συγκεκριμένο χρόνο άλεσης τόσο για ένα μόνο όσο και για ένα διπλό πλάνο χρησιμοποιώντας το πάνελ αφής πάνω από το θάλαμο δοσομέτρησης. Η γραφική απεικόνιση στην οθόνη δείχνει το χρόνο λήψης που επιλέξατε, καθώς και την καταγραφή της συνολικής γης. Τα προγραμματιζόμενα απλά, διπλά και τριπλά κουμπιά μπορούν να ρυθμιστούν σε 0,05 δευτερόλεπτα. Αλέθεται κατευθείαν στο φορητό φίλτρο για ελάχιστα απόβλητα

Το νέο KOLD S είναι κατασκευασμένο σύμφωνα με ένα δροσερό, κομψό και εμπρός σχέδιο. Η Kold S μεταφέρει τεχνολογία αιχμής και κορυφαία ποιότητα. Εκτός από τις βελτιωμένες επιδόσεις όσον αφορά τη συνοχή και τη συγκράτηση (μειωμένη κατά 52%), η Kold S χαρακτηρίζεται από την ιδιαίτερη προσοχή που αποδίδει στη θερμοκρασία των κόκκων καφέ. Ο καφές προστατεύεται από την έκθεση σε θερμότητα ακόμη και αν οι χρόνοι άλεσης επεκταθούν, χάρη σε μια ειδικά σχεδιασμένη μηχανική κατασκευή και σε ένα διπλό σύστημα ψύξης.

Ο Mazzer Kold κάθεται πάνω από το Robur και ανήκει στις μεγαλύτερες και πιο ικανές μηχανές που κάνουν. Προορίζεται αποκλειστικά για βαριά εμπορική χρήση. Έχει εξαιρετική ταχύτητα λείανσης (μέση τιμή για espresso 1.4s / 7g) με χαμηλή περιστροφή (420 RPM - 50 Hz) και μετατόπιση με κινητήρα για να κρατήσει τη θερμότητα του κινητήρα μακριά από τον θάλαμο άλεσης. .

Οι μύλοι Mazzer είναι ιδιαίτερα κατάλληλοι για πολυάσχολες καφετέριες χάρη στην εκπληκτική αξιοπιστία τους και την αντοχή τους στην κορυφαία βιομηχανία. Ο κομψός και ελκυστικός σχεδιασμός του Kold εγγυάται ότι θα υπερηφανεύεται για την θέση του στο καφενείο ή στο καφενείο σας χωρίς να ψάχνει βιομηχανική ή ελκυστική. Αντίθετα, είναι κάτι της ομορφιάς και κάτι που πρέπει να θαυμάσετε.

Ο κοχλίας υψηλής ακρίβειας με το μετρητή Lap μετράει εύκολα τη ρύθμιση της άλεσης κατά τη χρήση και επιτρέπει τη μικρομετρική ρύθμιση του άλεσης.

Οι τεράστιες κωνικές ράβδους των 71 mm κατασκευάζονται με σφυρηλατημένο χάλυβα της Σουηδίας και θεωρούνται εντός της βιομηχανίας ότι είναι από τις καλύτερες διαθέσιμες σήμερα, δηλαδή είναι πιο ανθεκτικές από ό, τι πολλοί από τους ανταγωνιστές της. Ο πρωτοποριακός σχεδιασμός σημαίνει ότι είναι πολύ εύκολο να βαθμονομηθούν και ακόμα πιο εύκολο να καθαριστούν αν χρειαστεί να αποκτήσετε πρόσβαση στα ίδια τα burrs.

Ο μύλος καφέ Mazzer Kold ζυγίζει περίπου 30 κιλά και είναι τόσο καλά σχεδιασμένος ώστε να μπορείτε να περιμένετε ότι θα διαρκέσει και θα διαρκέσει. Το ελκυστικό φινίρισμα και το πολύ κομψό σχεδιασμό εξασφαλίζει ότι φαίνεται καλό όπου κι αν επιλέξετε να το διατηρήσετε και θα αποδειχθεί μια επένδυση που μπορείτε να είστε υπερήφανοι.

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟ MAZZER KOLD;
Η Mazzer έχει περάσει χρόνια αναπτύσσοντας ένα σύστημα που επιτρέπει στον καφέ να αλεσθεί χωρίς να καταστρέψει το τελικό προϊόν με θερμότητα. Στο Mazzer Kold, ο κινητήρας και ο θάλαμος άλεσης διατηρούνται χωριστά, γεγονός που έχει το πρόσθετο πλεονέκτημα να διευκολύνει την αλλαγή των λεπίδων. Υπάρχουν μόνο τρεις βίδες για το θάλαμο λείανσης, καθιστώντας τον καθαρισμό ακόμη ευκολότερο.

Το μοντέλο αυτό διαθέτει κιβώτιο ταχυτήτων με κιβώτιο ταχυτήτων και έξυπνο ηλεκτρονικό σύστημα εξαερισμού, και οι δύο συμβάλλουν στη διατήρηση της απόλυτης θερμοκρασίας.

 

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ PDF ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΕΙΕΣ

MAZZER 1/kold_s_electronic_mazzer.pdf

Σχετικά Προϊόντα

Ετικέτες: mazzer kold s electronic, esmania-kold -s-electronic-mazzer, mazzer grinder new models, skroutz