MAVAM MACCHINES ESPRESSO 3 GRUPP


 • Κατασκευαστής:OEM
 • Κωδικός Προϊόντος: ESMANIA -MAVAM 3 GRUPP
 • Διαθεσιμότητα: 2-3 Days

 • 29,140.00€
MAVAM MACCHINES ESPRESSO 3 GRUPP

 • Τρεις ομάδες

  Κάτω από τη μηχανή Espresso Counter
 • Απλότητα. Επιλέξαμε έναν απλό δρόμο προς τη σταθερότητα της θερμοκρασίας και την εφαρμόσαμε στη μεθοδολογία μας στη μηχανική των Μηχανών Espresso της Mavam. Δημιουργήσαμε ένα μηχάνημα που δίνει στο barista αυτό που χρειάζονται για να δημιουργήσει όμορφα φλυτζανια εσπρέσο με εξαιρετική ροή εκχυλισης  εργασίας.
 • Το νεότερο μηχάνημα για το φάσμα του εξοπλισμού μας και το αποτέλεσμα των προτάσεων από τη διεθνή κοινότητα καφέ και τις παρατηρήσεις της ροής εργασίας σε καφετέριες σε όλο τον κόσμο.

  Σε 48 "πλάτος υπάρχει αρκετός χώρος για δύο Baristas να δουλεύουν άνετα δίπλα-δίπλα. Η μεγάλη σχάρα αποστράγγισης έχει δύο ενσωματωμένες συσκευές έκπλυσης για την αύξηση της ροής εργασίας και την εξοικονόμηση νερού.

 •  

  Διασύνδεση Countertop χαμηλού προφίλ

  Η διασύνδεση χαμηλών προφίλ των μηχανών Mavam Espresso είναι τόσο μια δήλωση σχεδίασης, όσο και μια πλατφόρμα για το θέατρο εκχυλισης του  εσπρέσσο και συζήτησης. Χωρίς τη συμβατική μηχανή εσπρέσο "κουτί" δεν υπάρχει τίποτα που να παρεμποδίζει την εξυπηρέτηση και την εστίαση στην φιλοξενία στην επιχείρησή σας. Ο καταναλωτής σας μπορεί να δει τι συμβαίνει με την προετοιμασία των φλυτζανιων espresso coffee  και το όφελος του barista από το θέατρο και την οικειότητα που βρίσκεται μέσα στο μπαρ, καθώς και τη χρήση λογικών πλεονεκτημάτων ροής εργασίας με εύκολα ενεργοποιημένους διακόπτες ενεργοποίησης που είναι κοινές μεταξύ των εφαρμογών του Ομίλου, του ατμού και του νερού.

 •  

   

  Σταθερότητα θερμοκρασίας

  Η σταθερότητα της θερμοκρασίας μιας μηχανής Espresso Mavam είναι ασύγκριτη. Χρησιμοποιώντας τον έλεγχο θερμοκρασίας PID για τη διατήρηση της θερμοκρασίας σε πολλαπλές τοποθεσίες και στη συνέχεια τη θέρμανση αυτών των επιφανειών, διατηρούμε μια πολύ σταθερή θερμοκρασία εκχυλισης κατά τη διάρκεια πολλαπλών λειτουργιών παρασκευής. Αυτό είναι πραγματικά ισχυρό σημείο της Mavams σε σύγκριση με άλλα μηχανηματα παρασκευης espresso caffee

 •  

   

   

  Σχεδιασμός πολλαπλών λέβητων

  Οι μηχανές εσπρέσο Mavam χρησιμοποιούν λέβητα ατμού τύπου θερμότητας και λέβητες ζεστού νερού από ανοξείδωτο χάλυβα για κάθε ομάδα εκχυλισης espresso coffee

   

 • Θερμαινόμενη ομάδα ζυθοποιίας

  Η ομάδα παρασκευής ζεσταίνεται με ένα θερμαντήρα τύπου κασέτας που βοηθά στη διατήρηση της θερμοκρασίας του boiller

   

 • Προ-έγχυση χαμηλής ροής

  Η ιδέα της προ-διαβροχής της κλίνης καφέ σε χαμηλή ροή για ένα προκαθορισμένο χρονικό διάστημα μπορεί να επηρεάσει τον καφέ με πολλούς τρόπους. Η επίδραση της οξύτητας και του σώματος της εκχύλισης είναι μόνο μερικά από τα επιθυμητά χαρακτηριστικά της προ-έγχυσης. Χρησιμοποιούμε μια ροή χαμηλής ροής 0,6 mm στα 30 PSI (2 Bar)

 •  

   

   

   

  Λειτουργίες αυτόματης ή μη αυτόματης εξαγωγής

  Επιλέξτε μεταξύ της χειροκίνητης λειτουργίας ή της λειτουργίας αυτόματης βρασμού χρονομετρημένης ρύθμισης όγκου Chronomass, ή προγραμματίστε μια ομάδα για χειροκίνητη και η άλλη για αυτόματη. Η επιλογή εξαρτάται από το Barista.

 •  

   

   

   

  Chronomass

  Ο χρονομετρητής ή ο Χρόνος που βασίζεται σε Χρόνο είναι η μέθοδος ογκομετρικής μας. Η κλήση στον καφέ μέσω του μύλου και η χρησιμοποίηση του χρόνου για τον όγκο είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να επιτευχθεί συνέπεια στη μπάρα.

   

 • Ψηφιακή οθόνη.

  Μια μικρή ψηφιακή οθόνη 1,3 ιντσών που βρίσκεται μπροστά από κάθε ομάδα εκχυλισης  παρέχει ξεχωριστή ανάγνωση του χρόνου προ-έγχυσης και εκχυλισης πλήρους πίεσης, καθώς και της θερμοκρασίας της ομάδας εκχυλισης

  Ξηρός ατμός

  Χρησιμοποιούμε ένα σύστημα απομάκρυνσης συμπυκνωμάτων το οποίο διατηρεί το ατμό ακροφυσια ατμού έτοιμο για κυκλοφορία. Πολύ μικρή συμπύκνωση θα καθαριστεί από τις ράβδους πριν από τον ατμό.

  Γάντζος γάλακτος Rinser

  Ένας ενσωματωμένος καθαριστής καλαθιού γάλακτος με PITCHER RINCER κάνει τη ροή εργασίας απολαυση. Η πλάκα ενεργοποιητή από ανοξείδωτο χάλυβα είναι ανθεκτική και εύκολο να καθαριστεί.

  Ενεργοποίηση κουμπιού

  Τα αδιάβροχα κουμπιά χαμηλής τάσης χρησιμοποιούνται για την ενεργοποίηση όλων των λειτουργιών.

  Προσαρμοσμένες συμβουλές ατμού

  Σχεδιάσαμε τις δικές μας συμβουλές ατμού για να σας βοηθήσουμε να δημιουργήσετε μια καλύτερη εμπειρία ατμού γάλακτος τόσο για νέους όσο και για έμπειρους baristas. Η δράση περιστροφής που δημιουργείται από τις  τρυπημενες γωνίες  επιτρέπει στον κεντρικό πίδακα να προσθέτει αέρα δημιουργώντας μια πυκνή υφή αφρού.

 •  

   

   

   

   

  Προσαρμογή

  Δημιουργήσαμε μερικά πολύ ειδικά μηχανήματα εσπρέσο και θα θέλαμε να δημιουργήσουμε περισσότερα. Τα πάντα από την επίχριση σε σκόνη και τη μεταλλική επένδυση σε ξύλινες πινελιές και καρφίτσες. Το Mavam είναι έτοιμο να σας βοηθήσει να δημιουργήσετε τη μηχανή των ονείρων σας.

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

  Πρότυπη επίστρωση σκόνης

  Προσφέρουμε ένα ευρύ φάσμα προσαρμοσμένων επιλογών για τη δημιουργία της μηχανής εσπρέσο ονείρου σας. Ας πούμε ότι ψάχνετε για ένα συγκεκριμένο χρώμα που να ταιριάζει με το υπόλοιπο της κατασκευής σας. Μπορούμε να ταιριάξουμε τα χρώματα με τα περισσότερα χρώματα που είναι διαθέσιμα στο σύστημα χρωμάτων RAL. Αυτά τα χρώματα είναι αρκετά στάνταρ και αντιπροσωπεύουν τα περισσότερα χρώματα του ουράνιου τόξου. Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα RAL για περισσότερες πληροφορίες http://www.ralcolor.com/

 •  

   

   

   

  Προσαρμοσμένη σκόνη

  Η επόμενη επιλογή επίστρωσης σε σκόνη είναι τα φωτεινά χρώματα και οι μεταλλικές νιφάδες. Από ήπια σε άγρια, αυτά τα χρώματα είναι ειδικής παραγγελίας και μπορεί να περιορίζονται με βάση το πώς η μηχανή θα δεχτεί την επικάλυψη. Πριν επιλέξετε ένα χρώμα στο οποίο έχετε ρυθμίσει την καρδιά σας, ρωτήστε την ομάδα μας για να διαπιστώσετε εάν είναι εφικτό. Επισκεφθείτε το www,Espressomania.gr και καντε μας αιτημα για περισοτερες πληροφοριες χρωματισμου της μηχανης σας για περισσότερες πληροφορίες http://www.espressomania.gr/index.php?route=information/contact

 •  

   

   

   

   

  Εξαρτήματα ξύλου και μετάλλου

  Όταν εργάζεστε σε μπαρ, είναι σημαντικό τα εργαλεία με τα οποία εργάζεστε να είναι ευχάριστα και εύκολα να συντηρηθούν. Έχοντας αυτό κατά νου, δημιουργούμε προσαρμοσμένες χειρουργικές χειρολαβές και χειρισμούς tamper ώστε να ταιριάζουν με την αισθητική της μηχανής σας.

  Επιλέξτε από τη λίστα των βιώσιμων επιλογών ξύλου:

  • Zebrano 
  • Wenge 
  • Μαύρη Καρυδιά 
  • Λευκή Δρυς 
  • Maple

 •  

  Μεταλλική επιμετάλλωση

  Η μεταλλική επένδυση μπορεί να φέρει μια συγκεκριμένη αίσθηση στην κατασκευή μηχανής εσπρέσο και ότι ο παράγοντας wow που τόσοι πολλοί αναζητούν κατά την κατασκευή μιας προσαρμοσμένης μηχανής. Προσφέρουμε επιμετάλλωση μεμονωμένων εξαρτημάτων, όπως ακριβώς οι ομάδες εκχυλισης και τα συρματόσχοινα ατμού και το αστέρι rinser. Όπως είπαμε, αν μπορείτε να το φανταστείτε για τη μηχανή σας και να ταιριάζει στο χώρο σας, μπορούμε να το κάνουμε πραγματικότητα.

  Τώρα, αν ψάχνετε για ένα κομμάτι που δείχνει το πλήθος, δώστε προσοχή στο πλήρες μεταλλικό πιάτο και στην υπηρεσία στίλβωσης. Θα προσαρμόσουμε το μηχάνημά σας σε χαλκό, ορείχαλκο, νικέλιο και χρώμιο.

  Θέλετε να πάτε μεγάλο; Προσφέρουμε πλήρη επιχρύσωση 24 καρατίων. Η τιμολόγηση βασίζεται στο τρέχον επιτόκιο αγοράς του χρυσού και τα αποσπάσματα είναι καλά για 15 ημέρες.

  Τα τελειώματα μετάλλων διατίθενται σε πλήρη στιλβωτική και σατινέ φινίρισμα ανάλογα με την εμφάνιση που πρόκειται να κάνετε.

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

  Προσπαθούμε να διατηρήσουμε απλές τις ιδέες γύρω από την συνήθη εργασία μας και να επιδιώξουμε επιφανειακές επεξεργασίες που θα είναι εύκολο να διατηρηθούν και να βελτιώσουν την εμφάνιση του μηχανήματος καθώς μεγαλώνει. Προσφέρουμε ειλικρινείς αμερόληπτες απόψεις για αυτό το έργο καθώς θέλουμε να κατανοήσετε τη συντήρηση και τη μακροζωία ορισμένων προσαρμοσμένων επιλογών.

  Η ομάδα μας είναι έτοιμη να σας βοηθήσει να οικοδομήσετε ό, τι μπορείτε να ονειρευτείτε. Καθώς θα περάσουμε από τη διαδικασία θα ενημερωθείτε με φωτογραφίες της κατασκευής σας για να διασφαλίσετε ότι το τελικό αποτέλεσμα είναι αυτό που ελπίζατε.

   

   

   

   

  ΠΡΟΠΑΡΑΓΓΕΛΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

   

Σχετικά Προϊόντα

Ετικέτες: mavam macchines espresso 3 grupp, esmania -mavam 3 grupp, oem, mavam