M100 HD 3GRUPP MODELL 03 2015


  • Κωδικός Προϊόντος: ESMANIA-M100HD-3GRUPP
  • Διαθεσιμότητα:

  • 11,891.60€
Πωλειται μεταχειρισμενη μηχανη καφε M100 HD 3GRUPP MODEL 03/2015

Η μηχανη ειναι σε εξαιρετικη κατασταση,εχει παρασκευασει κοντα στα 200 κιλα καφε μονο,απο την ημερα που αγοραστηκε καινουργια,ητανε τοποθετημενη σε μαγαζι που δουλεψε 6 μηνες και εκλεισε.

Ηλεκτρονική δοσομετρική μηχανή καφέ. Με οθόνες αφής προγραμματισμού για τον καθορισμό των δόσεων καφέ και ζεστού νερού. Πρωτοποριακή τεχνολογία Presure Profile Χαρτογράφηση πίεσης της αντλίας για πλήρη διαχείριση της εκχύλισης του καφέ με ειδικές προεπιλογές (patented ) Εφοδιασμένη με το σύστημα Smart Boiler (patented) 2 έξοδοι ατμού ή Turbo Steam Milk4 (patented) Ειδικά σχεδιασμένο θερμικό σύστημα στις ομάδες διανομής καφέ ( groups ) με ξεχωριστά boiler σε κάθε group, ρυθμιζόμενα από την οθόνη αφής. Επίστρωση Ruvecoteck αδρανοποίησης των μετάλλων Σχεδίαση Matt Black - Glossy White - Silver Aluminium

Ο σχεδιασμός γιορτάζει τη λειτουργικότητα
Κομψότητα, αξιοπιστία, εξοικονόμηση ενέργειας και υψηλή απόδοση. Το M100 είναι η νέα επαγγελματική μηχανή για το μπαρ! Οι ομάδες της, με καμπύλο και στρογγυλό σχήμα, υπενθυμίζουν εκείνες τις μηχανές καφέ που χαρακτηρίζονται από υδραυλικές ομάδες, ενώ ο απλός σχεδιασμός της, με στόχο την μέγιστη ευκολία στη χρήση σε συνδυασμό με την υψηλότερη απόδοση από την άποψη της ποιότητας στο κύπελλο, εκφράζει μια προσεκτική προσέγγιση τις ανάγκες και τις προτιμήσεις του σύγχρονου barista.

Η παράδοση Fron στην καινοτομία
Το M100 διατίθεται σε δύο εκδόσεις: το GT και το HD, η κορυφαία τεχνολογία που υπέγραψε η Cimbali, το θρυλικό εμπορικό σήμα που δημιουργεί την ευχαρίστηση και τον πολιτισμό του ιταλικού espresso σε όλο τον κόσμο.

 

Απλά κάτω από τον έλεγχό σας
Το M100 θα εκπλήσσει κάθε barista με την απλότητα των εντολών της οθόνης αφής, με την ευρεία του επιφάνεια εργασίας να φωτίζεται από τις λυχνίες LED και την κεκλιμένη εργονομική λαβή και τη λαβή του φίλτρου soft-touch.

ΚΑΙΝΟΤΟΜΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ, ΥΨΗΛΕΣ ΕΠΙΔΡΑΣΕΙΣ
Το M100 είναι το νέο επαγγελματικό μηχάνημα για το μπαρ, που γεννήθηκε για να γιορτάσει τα πρώτα εκατό χρόνια της επιτυχίας του Gruppo Cimbali, διατηρώντας παράλληλα ένα μάτι για το μέλλον.

HD SYSTEM
Εξατομικευμένο προφίλ πίεσης


Τι είναι αυτό?
Ένα πατενταρισμένο σύστημα που επιτρέπει στο barista να δημιουργήσει ένα εξατομικευμένο προφίλ πίεσης για κάθε κουμπί επιλογής ομάδας. Ο χειριστής μπορεί να σχεδιάσει το προφίλ που αναδεικνύει το καλύτερο σε οποιοδήποτε μείγμα ρυθμίζοντας το επίπεδο οξύτητας ή πικρίας. Αυτό βελτιστοποιεί τα χαρακτηριστικά γεύσης και αρώματος του εξαγόμενου καφέ 

SMART BOILER
Υψηλές επιδόσεις ακόμη και σε ώρες αιχμής ζήτησης

Τι είναι αυτό?
Αυτή η κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας καινοτομία καθιστά δυνατή τη διαχείριση της συσσώρευσης ενέργειας που διατηρείται στον λέβητα για να επιτρέπει μια σταθερή μέγιστη παροχή ατμού και ύδατος ακόμα και όταν η μηχανή βρίσκεται σε έντονη χρήση. Αυτή η τεχνολογία σημαίνει ότι ο barista δεν θα είναι ποτέ σε μια κατάσταση όπου υπάρχει ανεπαρκής ροή ατμού για να φτιάξουν τα απαιτούμενα εσπρεσσο

ΤΗΛΕΜΕΤΡΙΑ
Επικοινωνία δεδομένων και απομακρυσμένη παρακολούθηση όλων των λειτουργιών και επιδόσεων του μηχανήματος


Τι είναι αυτό?
Αυτή η τεχνολογία επιτρέπει την επικοινωνία δεδομένων και την απομακρυσμένη παρακολούθηση όλων των λειτουργιών και των επιδόσεων του μηχανήματος μέσω σύνδεσης Wi-Fi.

Χαρακτηριστικά
Τα δεδομένα, τα οποία αποστέλλονται από το μηχάνημα σε μια πλατφόρμα ιστού, μπορούν να χρησιμοποιηθούν για ανάλυση στατιστικής κατανάλωσης, για παράδειγμα, του αριθμού των ποτών που διανέμονται, τόσο συνολικά όσο και ανά επιλογή. 
Η τεχνολογία σημαίνει επίσης ότι το μηχάνημα μπορεί να παρακολουθείται συνεχώς, καθώς παρέχει ένα στιγμιότυπο σε πραγματικό χρόνο για όλα τα μέρη του μηχανήματος και επικοινωνεί τυχόν σφάλματα ή δυσλειτουργίες απευθείας στον τεχνικό.

 

Οφέλη
Παρακολούθηση της κατανάλωσης
Έλεγχος των παραμέτρων διανομής
Έλεγχος πλυσίματος και συνεχής ανάλυση
Ανάλυση και πρόληψη δυσλειτουργιών
Αποτελεσματικός και αποτελεσματικός σχεδιασμός των εργασιών συντήρησης 

 

Σχετικά Προϊόντα

Ετικέτες: m100 hd 3grupp modell 03 2015, esmania-m100hd-3grupp, la cimbali, la cimbali metakheirismenes