M100 ATTIVA HDA 3GROUP BLACK


  • Κωδικός Προϊόντος: ESMANIA-M100 ATTIVA HDA 3GROUP BLACK
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο

  • 14,694.00€

 

.

Pressure Profiling Plus

Νέες τεχνολογίες για την ικανοποίηση διαφόρων τύπων baristas, μια έξυπνη διεπαφή και έναν καινοτόμο σχεδιασμό με υψηλό λειτουργικό όραμα: μια νέα ιδέα αξιοπιστίας γεννήθηκε για να σας δώσει την καλύτερη ποιότητα στο φλιτζάνι

Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΜΗΧΑΝΗΣ.
Το θερμικό σύστημα είναι το κέντρο όλων: θέλαμε ένα μηχάνημα που θα μπορούσε να προσφέρει διαφορετικές λύσεις για να καλύψει τις ανάγκες κάθε barista, ενώ προσφέρει πάντα κορυφαία απόδοση. Αυτό μας οδήγησε να αναπτύξουμε ένα ευέλικτο σύστημα για να βελτιώσουμε την ποιότητα της διανομής και το αισθητικό προφίλ του εσπρέσο, μετά το κύπελλο.

HDA
Το σύστημα διαχειρίζεται το προφίλ πίεσης για κάθε επιλογή εσπρεσσο  και εισάγει την ικανότητα εκτέλεσης του σταδίου έγχυλισης, το οποίο επηρεάζει το αισθητικό προφίλ γεύσης του καφέ. Αυτό εξασφαλίζει καλύτερη ποιότητα για speciality coffee Single Origin καφέδες  και καθιστά τα προφίλ πίεσης πιο λειτουργικο και ευκολα επαναλαμβανόμενο σε συνεχεις χρησεις παρασκευης εσπρεσσο καφε. Όλα αυτά γίνονται με πολύ απλό τρόπο χάρη σε ένα διαισθητικό σύστημα ελέγχου. Χάρη στην τεχνολογία Multiboiler, είναι επίσης δυνατό να ρυθμίσετε τη θερμοκρασία κάθε ομάδας για να ρυθμισετε την σωστη θερμοκρασια στο blend Coffee Espresso που δουλευεται η τον μονοποικιλιακο τυπο καφε που εχετε επιλεξει για το καταστημα σας,και να αναδείξετε με μοναδικο τροπο το γλυκό γευστικο προφιλ του καφε σας στον πελατης σας.

GT A
Το σύστημα GTA σάς επιτρέπει να αλλάξετε τη θερμοκρασία του νερού και τον χρόνο έγχυσης όπως επιθυμείτε και να επεκτείνετε τη γκάμα των ποτών που διανέμονται, διατηρώντας το καλύτερο προφίλ γεύσης τόσο για τον εσπρέσο όσο και για την παρασκευή μεγάλων ροφηματων, όπως café crème, γαλλικός καφές και όλα τα άλλα ροφηματα με βάση τον εσπρέσο.

TD A
Το νέο Thermodrive συνδυάζει το παραδοσιακό θερμικό σύστημα της Cimbali με την ευελιξία ενός καινοτόμου συστήματος βαθμονόμησης θερμοκρασίας, που εγγυάται την καλύτερη ποιότητα στο κύπελλο. Αυτό καθιστά δυνατή όχι μόνο την αλλαγή της θερμοκρασίας των επιμέρους ομάδων, αλλά και την αλλαγή της θερμοκρασίας κατα την έγχυλιση.

ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΕΡΓΟΝΟΜΙΚΗ.
Το πρώτο βήμα προς μια νέα σχεδίαση ήταν η μείωση του ύψους. Μια απλή ιδέα: το barista δεν κρύβεται πλέον από το μηχάνημα, αλλά κοντά στους πελάτες του για να αλληλεπιδράσει με καθένα από αυτούς με άμεσο, πρόσωπο με πρόσωπο τρόπο.

Η εργονομία παίζει θεμελιώδη ρόλο στη σχέση μεταξύ barista και μηχανής.
Με μερικά κόλπα, καταφέραμε να τελειοποιήσουμε την εμπειρία χρήσης του νέου M100 Attiva, βελτιώνοντας την αποδοτικότητά του.

ΝΕΑ ΣΥΝΔΥΑΣΜΕΝΗ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗ.
Μία από τις νέες προσθήκες του νέου M100 Attiva είναι η δυνατότητα επιλογής διαφορετικών διεπαφών. Τα ηλεκτρομηχανικά πλήκτρα και η οθόνη OLED αποτελούν τη νέα διεπαφή του M100 ATIVA. Αυτό το ολοκληρωμένο σύστημα έχει ως στόχο να κάνει τις λειτουργίες παρασκευής καφέ πιο φιλικές προς το χρήστη: τα κουμπιά καθιστούν δυνατή την άμεση εντολή, ενώ η οθόνη OLED σάς επιτρέπει να ελέγχετε διάφορες παραμέτρους, όπως τον αριθμό των δευτερολέπτων για τη διανομή του ποτού, του νερού θερμοκρασία στο λέβητα και πίεση (μόνο σε έκδοση HD), καθώς και όλες οι πληροφορίες που χρειάζεται ένας barista για να προσφέρει τον τέλειο καφέ σε κάθε φλιτζάνι. Εναλλακτικά, το M100 Attiva μπορεί πάντα να είναι εξοπλισμένο με οθόνη αφής σε κάθε ομάδα. Είναι απλό στη χρήση και τα στοιχεία ελέγχου του είναι εξαιρετικά προσαρμόσιμα .

ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΜΕΝΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ.
Η νέα σειρά M100 Attiva προσφέρει κάθε barista εξαιρετικές επιλογές προσαρμογής, ξεκινώντας από το χρώμα: διατίθεται στα τυπικά ματ μαύρα, ματ γκρι και γυαλιστερά λευκά χρώματα σε διάφορες παραλλαγές. Σε ορισμένες εκδόσεις, μπορείτε να επιλέξετε το σύστημα διεπαφής 3 ή 6 κουμπιών, καθώς και την έκδοση οθόνης αφής για πλήρη έλεγχο σε κάθε πτυχή της διανομής.

Το μηχάνημα μπορεί επίσης να συνδυαστεί με μια σειρά αποκλειστικών αξεσουάρ, όπως ανοξείδωτο χάλυβα φίλτρα, φίλτρα και ειδικές οθόνες ντους (διατίθενται σε ξεχωριστό κατάλογο).

Νέα βάση εργασίας και νέα πόδια
Το κάλυμμα από χυτό χυτό αλουμίνιο του M100 Attiva είναι ελαφρύ και μοντέρνο, ενώ τα νέα πόδια αλλάζουν την αισθητική της βάσης του M100, δίνοντάς την ορμή.

Επανασχεδιασμένο πίσω πλαίσιο και ζωφόρος Η ζωφόρος του

 


 


.


Δυνατοτητα αγορας με ενδοκοινοτικες συναλλαγες με συστημα VIES χωρις προσθηκη ΦΠΑ 24% απο την εταιρια μας στο εξωτερικο για Ελληνικες επιχειρησεις.
Τι πρέπει να κάνω για να αγοράσω χωρίς ΦΠΑ?
Το ΑΦΜ σας πρέπει να είναι ενεργοποιημένο στον εφορία σας για «Ενδοκοινοτικές Αποκτήσεις».
Ο αρμόδιος για να σας απαντήσει είναι η εφορία που ανήκετε και ο λογιστής σας.
Συνιστούμε πάντα να ενημερώνεστε ή από τον λογιστή σας ή από την εφορία σας, πριν την αγορά σας.
2) Πώς μπορώ να ελέγξω αν το ΑΦΜ μου μπορεί να τιμολογηθεί χωρίς ΦΠΑ?
Μπορείτε να ελέγξετε μόνοι σας, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να επισκεφθείτε το παραπάνω link της σελίδα της Ευρωπαϊκής Ένωσης και να συμπληρώσετε τα στοιχεία σας
Παρκαλω πολυ κανετε clic στον παρακατω συνδεσμο

https://ec.europa.eu/taxation_customs/vies/?locale=el


Συνιστούμε πάντα να ενημερώνεστε ή από τον λογιστή σας ή από την εφορία σας, πριν την αγορά σας.
Τηλεφωνικο κεντρο 2521521737
whats up mobile 00306941563072
Espressomanis Tasos Xatzigiannidis
E-mail Info@espressomania.gr

Ετικέτες: m100 attiva hda 3group black, esmania-m100 attiva hda 3group black, la cimbali, skroutz