STRADA X 3 GROUP LA MARZOCCO ESPRESSOMANIA.GR


  • Κωδικός Προϊόντος: Esmania-STRADA X-3GROUP
  • Διαθεσιμότητα: Pre-Order

  • 33,950.00€

STRADA X 3 GROUP LA MARZOCCO ESPRESSOMANIA.GR

Κατά τη διάρκεια δύο ετών, η La Marzocco συνεργάστηκε με τριάντα από τους καλύτερους επαγγελματίες του καφέ στον κόσμο για να σχεδιάσει μια μηχανή εσπρέσο. Αυτή η ομάδα ήταν γνωστή ως «Ομάδα του Δρόμου». Το Strada, που σημαίνει Οδός στα ιταλικά, ονομάστηκε προς τιμή τους.

Η δεύτερη γενιά του Strada βελτιώνει τα χαρακτηριστικά και εκσυγχρονίζει την αισθητική του πρωτότυπου. Ένα χαμηλότερο προφίλ προσκαλεί την αφοσίωση του πελάτη σε μια καφετέρια, ενώ παρέχει στον barista έναν ανοιχτό, εκτεταμένο χώρο εργασίας.

Το μοντέλο Strada X αντιπροσωπεύει το καλύτερο από την πρωτοποριακή μηχανική espresso της La Marzocco Strada στην πιο εύχρηστη μηχανή του ποτέ. Με προγνωστικό προφίλ μάζας που συνδέεται με αυτόματη ζυγαριά  εκχύλισης espresso coffee  σε ml , φίλτρα απευθείας εισόδου και ανεξάρτητες ομαδικές αντλίες, το Strada X συνδυάζει την κορυφαία τεχνολογία espresso με ένα ολοκαίνουργιο σύστημα λογισμικού και Smart Saturation για να διασφαλίσει ότι κάθε λήψη είναι ακριβώς όπως ο barista το φαντάστηκε.

Εξερευνήστε τα καινοτόμα νέα χαρακτηριστικά του Strada X:

έξυπνος κορεσμός

Το Strada X προσφέρει απαράμιλλη συνέπεια χάρη στη λειτουργία Smart Saturation. Αντί για  προ-εκχύλιση καφέ με μη αυτόματο τρόπο ή με χρονοδιακόπτη, το Strada X διαβρέχει αυτόματα τον αλεσμένο καφέ εσπρέσο σε χαμηλή πίεση που ρυθμίζεται από μια αντλία που τροφοδοτεί σταθερή πίεση στη μηχανή.

Ο barista δεν θα χρειάζεται πλέον να μαντεύει πότε ο καφές του έχει φτάσει στο σημείο σωστής εκχύλισης. Αντίθετα, το Strada X χρησιμοποιεί δεδομένα από εσωτερικούς μετρητές ροής για να ανιχνεύσει την ακριβή στιγμή που πρέπει να αυξήσει την πίεση. Επειδή ο καφές διαβρέχεται καλά στην ίδια ακριβώς ποσότητα κάθε φορά, τα προφίλ εσπρέσο έχουν επαναλαμβανόμενο ρυθμό ροής που επιτυγχάνει το ίδιο βάρος ροφήματος ταυτόχρονα μέχρι να αλλάξει το μέγεθος άλεσης.

Ανεξάρτητα από το πόσο μοναδικό ή εφευρετικό είναι το προφίλ του εσπρέσο, το Smart Saturation διασφαλίζει ότι κάθε Espresso Shoot  είναι ακριβώς αυτό που ήθελε ο barista.

προφίλ πίεσης

Το 2009, το Strada EP πρωτοστάτησε στα προφίλ εσπρέσο μεταβλητής πίεσης και τώρα το Strada X τα έχει τελειοποιήσει.

Μαζί με έναν ανεξάρτητο λέβητα, κάθε κεφαλή ομάδας έχει τη δική του μηχανοκίνητη αντλία μεταβλητής πίεσης. Όπως το Strada EP, το Strada X μπορεί να τρέξει τρία προφίλ ταυτόχρονα σε διαφορετικές πιέσεις χωρίς να επηρεάζει την ποιότητα του espresso.

Η διαφορά προέρχεται από τη λειτουργία Smart Saturation του Strada X, παράλληλα με το ενημερωμένο λογισμικό προγραμματισμού. Το Strada X λειτουργεί με αλγοριθμικά παραγόμενη μοντελοποίηση πίεσης χρησιμοποιώντας δεδομένα που συλλέγονται από χιλιάδες λήψεις εσπρέσο για να αυξάνει ή να μειώνει απαλά την πίεση. Ακόμα κι αν ο barista έτρεχε το κουπί από 0 έως 12 bars πίεσης σε διάστημα δύο δευτερολέπτων, το Strada X θα σχεδίαζε τη μετάβαση με τρόπο που προστατεύει την ακεραιότητα του καφέ  espresso.

Ενώ ο barista εξακολουθεί να έχει τον πλήρη έλεγχο για τη ρύθμιση προσαρμοσμένων προφίλ, το Strada X εγγυάται ότι ακόμη και οι πιο περιπετειώδεις καμπύλες πίεσης μπορούν να εξαγάγουν ομοιόμορφα επαναλαμβανόμενες φλυτζάνια εσπρέσο.

Μαζικό προφίλ

Το Strada X χαρτογραφεί νέα προφίλ με βάση την πίεση και το βάρος του ροφήματος, προσθέτοντας ένα νέο στρώμα συνοχής στον εσπρέσο που πιέζει τα όρια. Με ανεξάρτητους κινητήρες μεταβλητής πίεσης για κάθε κεφαλή ομάδας, ο barista μπορεί να ορίσει προφίλ πίεσης για να αναδείξει τις γεύσεις του καφέ που δεν μπορούν να επιτευχθούν σε άλλες μηχανές εσπρέσο.

Συνδέοντας αυτή τη μεταβλητή πίεση με ένα στοχευόμενο βάρος ροφήματος, το Strada X διασφαλίζει ότι, ενώ οι γεύσεις είναι μοναδικές, τα αποτελέσματά σας δεν είναι. Σε συνδυασμό με το Smart Saturation, το Mass Based Profiling σημαίνει ότι ακόμη και ο πιο περιπετειώδης εσπρέσο μπορεί να επαναληφθεί για κάθε πελάτη.

Το Mass Based Profiling απελευθερώνει επίσης τον barista ώστε να επικεντρωθεί στις ρυθμίσεις του μύλου για να πειραματιστεί με τον χρόνο λήψης, περιορίζοντας τον αριθμό των μεταβλητών που θα έπρεπε να χρησιμοποιήσουν κατά την κλήση.

Με τη μάζα του ροφήματος ως σταθερή, ο χρόνος λήψης γίνεται πλέον η κύρια μεταβλητή για τον barista ώστε να προσαρμοστεί ώστε να πειραματιστεί με την ποιότητα του καφέ.

strada x πρόσθετα χαρακτηριστικά

Εκτός από την παραπάνω λειτουργικότητα, το Strada X έρχεται επίσης εξοπλισμένο με:

straight-in portafilters

Τα straight-in portafilters αυξάνουν την ταχύτητα, ενώ μειώνουν την καταπόνηση των barista και είναι πιο ήπια για τα φλυτζάνια espresso. Σε συνδυασμό με την αυτόματη πλύση με ατμό για βελτιωμένη ροή εργασίας και καθαρότερες κεφαλές γκρουπ, τα φίλτρα άμεσης εισαγωγής portafilter είναι μια πλήρης επανεξέταση της πιο επαναλαμβανόμενης εργασίας στην προετοιμασία του εσπρέσο.

Multiboiler ανεξάρτητοι λέβητες

Οι ειδικοί λέβητες Grouphead επιτρέπουν ταυτόχρονες προσαρμοσμένες θερμοκρασίες παρασκευής, ενώ ένας ξεχωριστός λέβητας ατμού παρέχει πίεση ατμού κατά παραγγελία.

Τεχνολογία αναλογικών βαλβίδων

Ελέγξτε την πίεση ατμού με ακριβή ακρίβεια σε μια ηλεκτρονικά ελεγχόμενη βαλβίδα.

Ανεξάρτητες αντλίες

Μια εξωτερική αντλία παρέχει σταθερή πίεση για Έξυπνο Κορεσμό, ενώ οι ειδικές για την ομάδα αντλίες μπορούν ταυτόχρονα να εκτελούν μοναδικά προφίλ πίεσης.

έλεγχος θερμοκρασίας pid

Ρυθμίστε ανεξάρτητες θερμοκρασίες για κάθε grouphead και ατμολέβητα με ακρίβεια 0,1 βαθμούς Φαρενάιτ.

έλεγχος πίεσης pid

Δημιουργήστε μοναδικές καμπύλες πίεσης γνωρίζοντας ότι τα προφίλ συντονίζονται από ένα σύστημα PID που ενημερώνεται 40 φορές κάθε δευτερόλεπτο.

κορεσμένες ομάδες

Εξασφαλίστε αξεπέραστη θερμική σταθερότητα, λήψη μετά από λήψη.

επικοινωνήστε με  την ομάδα πωλήσεών μας Espressomania Team Sales.

Ετικέτες: STRADA-X 3-GROUP-LA-MARZOCCO-ESPRESSOMANIA.GR-SPECIALITYCOFFEESHOP-COFFEESHOP-ESPRESSOMACHINES LA MARZOCCO STRADA X BARISTA.