La Marzocco FB-80 AV 2GR Model January 2016


 • Κωδικός Προϊόντος: Esmania-La-Marzocco-FB-80-AV-2GR
 • Διαθεσιμότητα: 2-3 Days

 • 11,147.60€
Πωλειται μεταχειρισμενη μηχανη FB/80 AV 2GR LA MARZOCCO MODEL JANUARY 2016

Η μηχανη ειναι σε ΑΡΙΣΤΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ,ΗΤΑΝΕ ΣΕ ΕΚΘΕΣΙΑΚΟ ΧΩΡΟ

 • Επιπλέον πληροφορίες:

  Οι μηχανές καφέ Espresso έχουν δύο κύριες λειτουργίες: 1, παρασκευή εσπρέσο - 2, παραγωγή ατμού.

  Μια μεγάλη αντίδραση στην ισχύ για την παραγωγή ατμού μπορεί να θέσει σε κίνδυνο τη θερμική σταθερότητα σε μονο-λέβητες. Αυτό μπορεί να σημαίνει υπερβολικό ή κατώτερο καφέ.

  Το La Marzocco διαθέτει ειδικό λέβητα για κάθε μία από αυτές τις λειτουργίες: συνεπώς χρησιμοποιεί δύο λέβητες, ξεχωριστά μεταξύ τους, ώστε να μπορούν να λειτουργούν ταυτόχρονα χωρίς να παρεμβάλλονται μεταξύ τους.

  Ο λέβητας καφέ περιέχει μεγάλη ποσότητα νερού σε βέλτιστη θερμοκρασία και διατηρείται συνεχώς υπό έλεγχο από θερμοστάτη ακριβείας ο οποίος εξασφαλίζει μέγιστη διακύμανση θερμοκρασίας μεταξύ ενός καφέ και της επόμενης μικρότερης από ± 1 ° C ενώ οι μηχανές άλλων κατασκευαστών με ένα μόνο ο λέβητας βασίζεται σε λιγότερο κατάλληλα όργανα μέτρησης πίεσης για να ρυθμίζει ακόμη και τη σημαντικότερη παράμετρο, τη θερμοκρασία.

  Τέλος, μεταξύ των μηχανών La Marzocco, εκείνοι με το σύστημα PID εξασφαλίζουν μια διακύμανση θερμοκρασίας μεταξύ ενός καφέ και της επόμενης ακόμη μικρότερη από ± 0,5 ° C, μια εγγραφή στο πεδίο. Ο λέβητας ατμού La Marzocco είναι επίσης πολύ πιο αποδοτικός δεδομένου ότι δεν περιέχει εναλλάκτες θερμότητας.

  Η πίεση του ατμού μπορεί στην πραγματικότητα να ρυθμιστεί σε οποιοδήποτε απαιτούμενο επίπεδο, χωρίς να μειώνεται η θερμοκρασία παρασκευής καφέ, επιτρέποντας έτσι την τέλεια προετοιμασία των ροφηματων με βάση το γάλα. 
  Πιστεύουμε ότι το FB/80 AV  έχει σταθερότητα θερμοκρασίας σε νέο επίπεδο, παρακολουθώντας ηλεκτρονικά όλες τις λειτουργίες του μηχανήματος.

  Αυτό το μηχάνημα διαθέτει στοιχεία ελέγχου θερμοκρασίας PID, ρελέ στερεάς κατάστασης, σύστημα προθέρμανσης και ρυθμιζόμενες ροές ατμού. 

 

Τυποποιημένα χαρακτηριστικά:

Διπλό σύστημα λέβητα - Οι ξεχωριστοί λέβητες βελτιστοποιούν την παρασκευή εσπρέσσο και την παραγωγή ατμού.
Κορεσμένες ομάδες  κεφαλων- Εξασφαλίστε αξεπέραστη θερμική σταθερότητα.
Ψηφιακή οθόνη - Ο διαισθητικός προγραμματισμός διευκολύνει την προσαρμογή των παραμέτρων του μηχανήματος.
Economizer ζεστού νερού - Σας επιτρέπει να ρυθμίσετε με ακρίβεια τη θερμοκρασία του νερού της βρύσης για το τσάι.
Σύστημα προθέρμανσης - Αύξηση της παραγωγικότητας με προθέρμανση του εισερχόμενου νερού στον λέβητα καφέ.
PID - Σας επιτρέπει να ρυθμίζετε ηλεκτρονικά τη θερμοκρασία παρασκευής εσπρέσο (± 0,5 ° C).

Προσαρμογές & επιλογές (κλήση ή ηλεκτρονικό ταχυδρομείο για διαβούλευση):

 • Μηχανικό πτερύγιο - Με τον έλεγχο της ροής του νερού και της πίεσης μηχανικά μέσω μιας εσωτερικής βαλβίδας, μπορείτε να αναπαράγετε την ανώτερη ποιότητα φλυτζανιων espresso caffee  που παραδοσιακά επιτυχανετε μονο  με μηχανές "μοχλού". Η χειροκίνητη προ-έγχυση σας δίνει τη δυνατότητα να αναδείξετε διαφορετικά συστατικά γεύσης που επηρεάζουν την ισορροπία και το σώμα της βολής και παράγουν ένα στρογγυλό, μαλακότερο εσπρέσο που αναδεικνύει φωτεινότητα, γλυκύτητα και ευαίσθητα αρωματα απο τον espresso caffee που χρησημοποιειτε.
 • Kit Portaflon ™ - Εύκολο καθάρισμα των φορητών φίλτρων και των συρμάτων ατμού.
 • Barista Lights - Ο φωτισμός LED σας επιτρέπει να εστιάσετε στην εξαγωγή σας και στο κύπελλο.
 • Αυτόματο σύστημα ατμού - Το απλό σύστημα ατμού σταματάει αυτόματα στην επιθυμητή θερμοκρασία.
 • Tall Cups - Σας επιτρέπει να χρησιμοποιείτε το μηχάνημα με ψηλά κύπελλα (+ 2.5cm / 1in ύψος).
 • Υψηλά πόδια - Καθιστά ευκολότερη την πρόσβαση κάτω από το μηχάνημα (ύψος + 7,5cm / 3in.).

 

Το FB80 κατασκευάστηκε για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Barista 2006 στη Βέρνη για να σηματοδοτήσει την 80η επέτειο της εταιρείας και ονομάστηκε για τον εορτασμό της επετείου καθώς και των ιδρυτικών αδελφών από τότε που η "FB" σημαίνει Fratelli (αδελφοί) Bambi. Ενώ είναι εξοπλισμένο με τεχνολογία GB5

Αυτή είναι η αυτόματη έκδοση του FB80, που διατίθεται σε μοντέλα 2, 3 & 4. Με 4 προ-προγραμματιζόμενα κουμπιά ανά ομάδα, είναι ιδανικό για ρυθμίσεις όπου απαιτούνται προγραμματισμένες λήψεις για συνέπεια και αξιοπιστία. Το GB5 βασίζεται στην παραδοσιακή επιρροή, με κλασικές γραμμές και παλιά σχολική σχεδίαση. Στο εσωτερικό του είναι ένας άξονας εργασίας, ικανός για υψηλή ένταση και σταθερή σταθερή θερμοκρασία.

ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΡΙΣΤΗ

ΓΡΑΠΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ 1 ΧΡΟΝΟ ΚΑΛΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΗΧΑΝΙΚΑ ΜΕΡΟΙ

ΠΡΟΠΑΡΑΓΓΕΛΕΙΑ-ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ
ΔΙΑΘΕΣΗΜΗ
ΤΡΟΠΟΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ
ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΜΑΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟ ΑΡΧΙΚΟ ΠΟΣΟ ΑΓΟΡΑΣ ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΠΟΣΟ ΤΟΥ ΦΠΑ(Ο ΦΠΑ ΘΑ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ ΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΠΡΙΝ ΦΥΓΕΙ ΠΡΟΣ ΠΑΡΑΔΩΣΗ Η ΜΗΧΑΝΗ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΜΑΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ)
ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΑΘΕΣΗ 7-10 ΕΡΓΑΣΙΜΕΣ ΗΜΕΡΕΣ.

 • Δωρο 1 Bottomless portafilte La Marzocco olivewood χαραγμενο με το προσωπικο ονομα σας!!!

 

Ετικέτες: la marzocco fb-80 av 2gr model january 2016, esmania-la-marzocco-fb-80-av-2gr, la marzocco stasion, mekhanes espresso