KB90 LA MARZOCCO 3GRUPP


  • Κωδικός Προϊόντος: ESMANIA-KB903GR
  • Διαθεσιμότητα: Pre-Order

    • 14,100.00€

    • 21,000.00€Την 1η Φεβρουαρίου, η La Marzocco ανακοίνωσε την κυκλοφορία ενός ολοκαίνουργιου μηχανήματος: το KB90. Ονομάστηκε από τον πρώην CEO της La Marzocco International και τώρα πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου, Kent Bakke , το KB90 είναι ένα μηχάνημα που εστιάζει στις ανάγκες των καθημερινών baristas.

  • Το KB90 είναι το νεότερο μηχάνημα της La Marzocco.

Το KB90 θα είναι γνωστό στους περισσότερους baristas επειδή έχει την ίδια διεπαφή με το PB της Linea . Ωστόσο, ο Kent και η ομάδα του εργάστηκαν για να βελτιώσουν την αποδοτικότητα και την εργονομική χρήση της μηχανής με δύο βασικούς τρόπους.

Πρώτον, υπάρχει το σύστημα Straight-In Portafilter, ένα πλήρως επανασχεδιασμένο grouphead που επιτρέπει στους baristas απλά να τοποθετήσουν τα portafilters τους σε ευθεία επάνω, σε αντίθεση με το στρίψιμο ενός portafilter στην ομαδική κεφαλίδα. Αυτό το χαρακτηριστικό έχει ως στόχο να μειώσει την πίεση στον καρπό που συχνά βιώνεται από baristas που πρέπει να τραβήξει πυροβόλησε μετά πυροβολισμό και να επαναλάβει την περιστροφή κίνηση ξανά και ξανά. "Με την απλοποίηση των λεπτών κινήσεων του barista, το KB90 είναι σε θέση να ξυρίζει τα δευτερόλεπτα από το χρόνο που απαιτείται για να κάνει κάθε ποτό", δηλώνει το δελτίο τύπου του La Marzocco.

Δεύτερον, υπάρχει το σύστημα Steam Flush. "Το σύστημα Steam Flush του μηχανήματος καθαρίζει αυτόματα την ομάδα με νερό και ατμό, αφαιρώντας την ανάγκη για το barista να πιέσει ένα άλλο κουμπί και να αυξήσει την καθαριότητα της ομάδας κατά τη διάρκεια της υπηρεσίας. Αφαιρεί τα κατάλοιπα καφέ πολύ αποτελεσματικότερα για εσπρέσο με καλύτερη γεύση ", αναφέρει το δελτίο τύπου. Ο Baristas μπορεί απλά να τραβήξει τις λήψεις ξανά και ξανά χωρίς να χρειάζεται να ανησυχείτε για την εκκαθάριση του grouphead μεταξύ των πυροβολισμών.

Το KB90 διαθέτει επίσης τα ίδια χαρακτηριστικά γνωρίσματα που αγαπάμε από το Linea PB, όπως η τεχνολογία πρόβλεψης ρίψεων, η διασύνδεση χρήστη με 3 κουμπιά και το Auto-Volumetrics. Στην πραγματική μόδα La Marzocco, ο σχεδιασμός της μηχανής εξετάστηκε επίσης προσεκτικά. "Εμπνευσμένο από τα γρήγορα και εικονικά αυτοκίνητα της δεκαετίας του '70, η KB90 έχει ένα ρετρό σχήμα και έρχεται με κόκκινο χρώμα, ένα εορταστικό χρώμα της πρόσφατης 90ης  επετείου", σύμφωνα με το δελτίο τύπου.

Ο σχεδιασμός είναι ένα νεύμα για τα αγωνιστικά αυτοκίνητα του 1970. Το κόκκινο χρώμα τιμά την 90η επέτειο της εταιρείας.

Το Straight In Portafilter έχει σχεδιαστεί για να απλοποιεί τις κινήσεις που απαιτούνται για την εμπλοκή του portafilter και τη μείωση της πίεσης στο barista για ακόμη μεγαλύτερη απόδοση και καθημερινή χρηστικότητα. Τα περιβάλλοντα καφέ υψηλής περιεκτικότητας απαιτούν το barista να μπορεί να δουλεύει γρήγορα και αποτελεσματικά για να παράγει ποτά κατά τη διάρκεια των πιο πολυσύχναστων περιόδων της ημέρας. 


Το Straight In Portafilter μπορεί να μετριάσει αισθητά τους επαναλαμβανόμενους τραυματισμούς λόγω της ευκολίας δράσης του, βελτιώνοντας τη φυσική ροή εργασίας και την έξοδο του barista. Έχει αποδειχθεί σε μια μελέτη που πραγματοποιήθηκε από την FAENTIA CONSULTING Srl ότι το Straight In Portafilter μπορεί να μειώσει την πίεση του barista κατά 12 φορές / 1200%. Το Straight In Portafilter προσφέρει αποδοτικότητα ροής εργασίας και καθολική ευκολία χρήσης.

Προκειμένου να βελτιωθεί η ροή της καφετέριας, έχουν προστεθεί προηγμένα ηλεκτρονικά χαρακτηριστικά στο KB90 προκειμένου να αφαιρεθούν τα υπερβολικά βήματα που απαιτούνται για την παρασκευή των εσπρέσο ροφημάτων χωρίς να διακυβεύεται η ποιότητα και η συνέπεια.

Η οικοδόμηση μιας μηχανής που είναι εργονομικά φιλική είναι ένα θρίαμβο χρόνια στην παραγωγή για το La Marzocco. "Είναι πάντα μέρος του DNA του La Marzocco για να επικεντρωθεί στη δουλειά του barista", μοιράζεται τον ομώνυμο μηχανισμό, τον Kent Bakke. "Πριν από είκοσι χρόνια, ξεκινήσαμε να σκεφτόμαστε ότι οι μηχανές εσπρέσο πρέπει να λειτουργούν με φυσικές κινήσεις και κινήσεις για να αυξήσουν την απόλαυση και την ταχύτητα χρήσης του barista. Με τη δημιουργία του Straight-in Portafilter, αισθάνομαι ότι έχουμε κατασκευάσει ένα μηχάνημα που θα βελτιώνει για πάντα τον τρόπο που ο barista αλληλεπιδρά με τα μηχανήματά μας. "

Το KB90 στοχεύει στη βελτίωση της απόδοσης και της εργονομίας πίσω από το μπαρ. Χρησιμοποιεί πολλά από τα ίδια χαρακτηριστικά από το Linea PB, αλλά είναι πιο εύκολο και πιο γρήγορο στη χρήση.

 

Προκειμένου να βελτιωθεί η ροή της καφετέριας, έχουν προστεθεί προηγμένα ηλεκτρονικά χαρακτηριστικά στο KB90 προκειμένου να αφαιρεθούν τα υπερβολικά βήματα που απαιτούνται για  την παρασκευή των ροφηματων εσπρέσο  χωρίς να διακυβεύεται η ποιότητα και η συνέπεια.

ΠΡΟΠΑΡΑΓΓΕΛΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

 Δυνατοτητα αγορας με ενδοκοινοτικές συναλλαγές με σύστημα VIES χωρις προσθήκη ΦΠΑ 24% απο την εταιρια μας στο εξωτερικό για Ελληνικές επιχειρήσεις.

Τι πρέπει να κάνω για να αγοράσω χωρίς ΦΠΑ?

Το ΑΦΜ σας πρέπει να είναι ενεργοποιημένο στον εφορία σας για «Ενδοκοινοτικές Αποκτήσεις».

Ο αρμόδιος για να σας απαντήσει είναι η εφορία που ανήκετε και ο λογιστής σας.

Συνιστούμε πάντα να ενημερώνεστε ή από τον λογιστή σας ή από την εφορία σας, πριν την αγορά σας.

2) Πώς μπορώ να ελέγξω αν το ΑΦΜ μου μπορεί να τιμολογηθεί χωρίς ΦΠΑ?

Μπορείτε να ελέγξετε μόνοι σας, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να επισκεφθείτε το παραπάνω link της σελίδα της Ευρωπαϊκής Ένωσης και να συμπληρώσετε τα στοιχεία σας

Παρακαλώ πολυ κάνετε clic στον παρακάτω σύνδεσμο

VIES TAXIS ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ.

Συνιστούμε πάντα να ενημερώνεστε ή από τον λογιστή σας ή από την εφορία σας, πριν την αγορά σας.

Τηλεφωνικο κεντρο 2521521737

Whats up mobile 00306941563072

Espressomanis Tasos Xatzigiannidis

E-mail Info@espressomania.gr

Σχετικά Προϊόντα

Ετικέτες: kb90 la marzocco 3grupp, esmania-kb903gr, la marzocco stasion, skroutz