E37SD SINGLE DOSE COFFEE


  • Κωδικός Προϊόντος: ESMANIA-E37SD
  • Διαθεσιμότητα:

  • 2,219.60€
Ο μύλος καφέ Ceado E37SD είναι κατάλληλος για κάθε μέθοδο παρασκευής Espresso-Brewer-Filter Coffee. Η επίτευξη της μηδενικής συγκράτησης με το μοναδικό προσάρτημα φυσητήρων που επιτρέπει στον αλεσμένο καφέ να βγει από τον θάλαμο άλεσης δινει την αμεση δυνατοτητα για να ξανα αλεση αμεσα την επομενη δοση!!!. Αυτή η μηδενική κατακράτηση καθιστά εξαιρετικά κατάλληλη για όσους ενδιαφέρονται για τις μεθόδους παρασκευής coffeeshop  καθώς και για εκείνους που θέλουν να κάνουν τον άριστο εσπρέσο.Δυνατοτητα 960στρ/λεπτο εως 1150 στρ/λεπτο. 

Εκτός από το απλό εξάρτημα προσαρμογής δοσομέτρησης, το E37SD είναι εξοπλισμένο με γρήγορη ρύθμιση της Ceado, η οποία επιτρέπει την εύκολη κλήση από μία προέλευση ή ανάμειξη στην επόμενη. Η κορυφαία ποιότητα της άλεσης και της ανθεκτικότητας στην κατασκευή που είναι η Ceado, σε συνδυασμό με την μινιμαλιστική καλοψημένη εμφάνιση, καθιστά σήμερα ένα από τα αγαπημένα  μας αλεστικά μοντελα καφέ.

 

83 ΧΙΛΙΟΣΤΑ FLAT 

ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΧΡΗΣΗΣ ΚΟΠΤΙΚΩΝ ΜΑΧΑΙΡΙΩΝ ΤΙΤΑΝΙΟΥ 83MM

Ένας από τους σημαντικότερους παράγοντες που συμβάλλουν στη συνοχή και την ποιότητα του μύλου του καφέ σας είναι τα κοπτικα μαχαιρια και το μεγεθος τους. Το μοντελο Ceado E37SD είναι πλήρως εξοπλισμένο για να παράγει την καθε δοση αλεσης καφε με την  πιο συνεπή συνεχομενη και επαναλαβανωμενη σωστη κοπη του εσπρεσσο καφε,με σωστα κατανεμημένα μεγέθη των  σωματιδίων του σπυριου καφε εσπρεσσο.Τα επιπεδα κοπτικα μαχαιρια 83mm επιτρέπουν την ίδια ταχύτητα λείανσης με αυξημένη μεγαλυτερη  επιφάνεια χωρίς αύξηση της ταχύτητας του κινητήρα, με αποτέλεσμα να υποβαθμιστούν οι λεπτή αποχρώσεις των εξαιρετικά επιλεγμένων κόκκων καφέ σας.Επισης υπαρχει δυνατοτητα επιλογης χρησης με  επίπεδα κοπτικα  μαχαιρια  με  83mm Titanium που αυξάνει τη διάρκεια ζωής των κοπτικων μαχαιριων του μύλου σας, πάνω από τα διπλάσια κιλα αλεσης απο τα κανονικα κοπτικα μαχαιρια καφε σε πολλές περιπτώσεις.

 

ΔΩΡΕΑΝ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΚΑΦΕ

Η Ceado έχει συμπεριλάβει μερικά ελκυστικά πειραματικά εξαρτήματα με το Ceado E37SD, τα οποία είναι ιδανικά για το single-doser είτε στο σπίτι είτε σε εμπορικό περιβάλλον. Αυτά τα τρία ελεύθερα εξαρτήματα βελτιώνουν όχι μόνο τη συνοχή της δόσης αλλά και τη μείωση της κατακράτησης και της κατανομής του μεγέθους των σωματιδίων. Σας ενθαρρύνουμε έντονα να πειραματιστειτε και των δύο  παραμετρων των ΕΤΑ και WDT για όσους σκοπεύουν σχετικά με τη χρήση του E37SD για espresso άλεσης. Έχουμε διαπιστωσει σε πειραματα στην ακαδημεια μας οτι εχουνε πολυ καλη επιτυχία με το συνδυασμό των RDT και WDT.

Μηχανή ψεκασμού Ross Droplet Technique (RDT)

Η τεχνολογία Ross Droplet (RDT) είναι η πράξη της προσθήκης υγρασίας στους κόκκους καφέ σας ψεκάζοντάς τα με μια λεπτο φιλμ νερού για να μειωθεί η στατική. Η μείωση της στατικής λειτουργίας στον καφετιέρα σας θα συμβάλει στην ελαχιστοποίηση της κατακράτησης, στη μείωση της συσσώρευσης και στην αύξηση της συνοχής της δόσης. Το Ceado έχει συμπεριλάβει ένα ωραίο μικρό μπουκάλι ψεκασμού με το E37SD.

 

Τεχνική διανομής Weiss (WDT)

Συμπεριλαμβανόμενος με το Ceado E37SD είναι ένα φλιτζάνι WDT που ταιριάζει ακριβώς μέσα στις περόνες του μεταφορέα φίλτρου στον μύλο καφέ. Για μία μεμονωμένη δοσολογία για οποιαδήποτε μέθοδο βρασμού, αυτός είναι ένας βολικός τρόπος αδρανείας χωρίς δόση, αφήνοντας το άλλο σας χέρι ελεύθερο να χειριστεί τη μηδενική κατακράτηση. Με το μεταλλικό κύπελλο, θα είστε σε θέση να εφαρμόσετε το WDT στη ρουτίνα espresso για να απαλλαγείτε από άνισες εκχυλίσεις. Έχουμε δοκιμάσει το WDT σε πολλούς μηχανισμούς λείανσης και το E37SD δείχνει την τάση του για μία μόνο δοσολογία. Με αυτό, το Ceado E37SD είναι μοναδικά εξοπλισμένο για να παρέχει την καλύτερη κατανομή μεγέθους σωματιδίων πολλών αλεστικών καφέ που μεταφέρουμε.

 

Δοχειο σπυριου του E37SD Single Dose Coffee

Εάν χρησιμοποιείτε το E37SD για την άλεση καφέ εσπρέσο, η Ceado δεν εχει ξεχάσει πώς να μειώσει το χάος.Το δοχεια αποθηκευσης του σπυριου καφε του μοντελου E37SD εχει σχεδιαστει ετσι ωστε να  βοηθά το Ceado E37SD να διανείμει το σπυρι του καφέ εσπρεσσο απευθείας στο κέντρο του πορταφίλτρου σας.

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ

Υψος 14.57 in

Πλάτος 8.35 in

Βάθος 12,17 in

Χωρητικότητα χωρητικότητας

Βάρος 12,8kg

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΤΟ PDF

E37SD.PDF

Σχετικά Προϊόντα

Ετικέτες: e37sd single dose coffee, esmania-e37sd, ceado, muloi aleses