Rancilio Classe 11 USB Xcelsius 2Group


 • Κωδικός Προϊόντος: Esmania-Rancilio-Classe-11-USB-Xcelsius-2Group
 • Διαθεσιμότητα: Pre-Order

  • 14,136.00€

  • 15,889.36€Η μηχανή espresso Rancilio Classe 11 Xcelsius - USB 2 Group είναι η τέλεια μηχανή για τον barista που προτιμά τον έλεγχο, τη συνέπεια και την ακρίβεια. Η τεχνολογία Xcelsius ελέγχει τη θερμοκρασία παρασκευής κάθε βολής του εσπρέσο στο ένα δέκατο του βαθμού και σε αντίθεση με οποιαδήποτε άλλη τεχνολογία στην αγορά σήμερα, επιτρέπει στους χρήστες να παρασκευάζουν εσπρέσο σε μία θερμοκρασία παρασκευής και να τελειώνουν σε μια άλλη. Αυτός ο νέος τρόπος παρασκευής εσπρέσο αναδεικνύει υπέροχα αρωματικά προφίλ από τα καλύτερα Blend εσπρέσο και Specialitycoffee. 

Τυποποιημένα χαρακτηριστικά

 • C - Lever Steam Η νέα βαλβίδα ατμού με ειδικό κουμπί ελέγχου και εργονομική σχεδίαση είναι πλήρης με λειτουργίες ανοιχτής παραμονής και ανοιχτού κλεισίματος. Η βαλβίδα λειτουργεί περιστρέφοντας το κουμπί μόλις 25 °. Γυρίζοντας το προς τα πάνω, ανοίγει και παραμένει σε αυτήν τη θέση. Περιστρέφοντας προς τα κάτω, ο χρήστης μπορεί να ρυθμίσει την ένταση ατμού. Όταν απελευθερώνεται, η βαλβίδα κλείνει αυτόματα.
 • Cool Touch Η νέα ράβδος ατμού είναι θερμομονωτική για να εξαλείψει τον κίνδυνο εγκαυμάτων και διαθέτει στιβαρό μοντέρνο σχεδιασμό που προσαρμόζεται στο στυλ οποιουδήποτε από τα προϊόντα της σειράς. Επιπλέον, η μέγιστη υγιεινή και η μεγαλύτερη ευκολία χειρισμού είναι τα άλλα κύρια χαρακτηριστικά του ραβδιού γάλακτος Cool Touch.
 • Το AMB.07 Advanced Boiler Management είναι ένα ειδικά σχεδιασμένο λογισμικό που αναπτύχθηκε για τη βελτίωση της απόδοσης του μηχανήματος σε συνθήκες έντονης χρήσης. Κατά την ταυτόχρονη παρασκευή εσπρέσο, διανομής νερού και ατμού γάλακτος, το ABM.07 ενεργοποιεί το θερμαντικό στοιχείο για να αποτρέψει τυχόν πτώσεις στη θερμοκρασία και να εξασφαλίσει σταθερά επίπεδα θέρμανσης.
 • 4 - Τσάι ζεστό νερό Το σύστημα ελέγχου θερμοκρασίας ζεστού νερού για τσάι και εγχύσεις έχει 3 διαφορετικές θερμοκρασίες και προγραμματιζόμενες δόσεις. Ζεστό και κρύο νερό αναμιγνύονται ηλεκτρονικά για να ληφθεί η επιθυμητή θερμοκρασία. Σταματά αυτόματα όταν επιτευχθεί η προγραμματισμένη δοσολογία. Τόσο η θερμοκρασία όσο και η ποσότητα νερού μπορούν να προγραμματιστούν για κάθε λειτουργία ρύθμισης χρησιμοποιώντας το λογισμικό χωρίς να χρειάζεται να ανοίξετε το μηχάνημα.
 • V - Flex Ένα αυτοπροσαρμοζόμενο σύστημα που εναρμονίζει την τάση λειτουργίας του μηχανήματος με διακυμάνσεις τάσης στην κύρια τροφοδοσία. Αυτή η λειτουργία εξασφαλίζει εγκατάσταση χωρίς σφάλματα και αποτρέπει προβλήματα που προκαλούνται από διακυμάνσεις στην τάση τροφοδοσίας.
 • Εύκολο καθαρισμό Η έξυπνη διαχείριση του κουμπιού παρασκευής παρέχει πλήρως αυτόματο καθαρισμό ομάδας. Αυτή η λειτουργία εξασφαλίζει εξαιρετική ποιότητα παρασκευής και μειώνει τους ημερήσιους χρόνους καθαρισμού.
 • Plug & Brew Η εγκατάσταση μιας μηχανής Rancilio είναι τώρα ακόμα πιο εύκολη και πιο γρήγορη. Χάρη στο Plug & Brew, οι δόσεις και οι κύριες λειτουργίες του μηχανήματος μπορούν να προγραμματιστούν αμέσως.
 • Cloud Connect Μια λύση που προορίζεται να εγγυηθεί τον ακριβή, ανεξάρτητο και πραγματικό έλεγχο του στόλου του μηχανήματος σε λειτουργία. Μέσω διαπιστευτηρίων ελέγχου ταυτότητας, το CONNECT εμφανίζει μια πλήρη εικόνα των καθημερινών καταναλώσεων καφέ, νερού και ραβδιού. Επιτρέπει τη λήψη λεπτομερών στατιστικών χρήσης · για την παρακολούθηση τεχνικών προβλημάτων και την απομακρυσμένη τροποποίηση ρυθμίσεων και παραμέτρων.
 • Snap & Share Ένα εργαλείο για καινοτόμο επικοινωνία με το μηχάνημα. Είναι μια εφαρμογή για κινητά, η πρώτη που δημιουργήθηκε και κατοχυρώθηκε με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας στον τομέα των επαγγελματικών μηχανών καφέ, η οποία επιτρέπει σε ένα smartphone και tablet να αλληλεπιδρά με μια νέα ελκυστική και ελκυστική μέθοδο.
 • Ergo Filter Holder Η βάση στήριξης φίλτρου είναι εξοπλισμένη με μια νέα εργονομική λαβή, σχεδιασμένη για να εξασφαλίζει την ομαλή κίνηση του καρπού του barista για μέγιστη άνεση του χρήστη.
 • Προσαρμογέας Pods & Cups Επιτρέπει τη χρήση ποικίλων μιγμάτων και τύπων προϊόντων, εξασφαλίζοντας πάντα έναν εσπρέσο με άρωμα ποιότητας.
 • Σύστημα πλέγματος Για να διευκολύνει τον καθαρισμό και τη συντήρηση, η Rancilio εξοπλίζει όλα τα προϊόντα της με μια επαναστατική επιφάνεια εργασίας: τα πλέγματα στήριξης έρχονται σε ένα πολυμερές ανθεκτικό στις γρατσουνιές και μπορούν να αφαιρεθούν για να διευκολυνθεί το πλύσιμο στο πλυντήριο πιάτων.
 • Θερμότερο Κύπελλο Χάρη στο ηλεκτρικό θερμαντικό κύπελλο, τα κύπελλα μπορούν να διατηρηθούν σε βέλτιστη θερμοκρασία, η οποία είναι ζωτικής σημασίας για έναν ποιοτικό εσπρέσο.
 • Εξισορρόπηση ποδιών Για να διασφαλίσετε ότι το μηχάνημα είναι επίπεδο και σταθερό για να αποτρέψετε την άνιση εξαγωγή.
 • Frozen Bronze εξωτερικό χρώμα (λευκό μαργαριτάρι σε απόθεμα).

Προαιρετικός

iSteam - ράβδος ατμού με προγραμματιζόμενο αισθητήρα θερμοκρασίας Το νέο πλήρως αυτόματο ραβδί iSteam επιτρέπει στο γάλα να θερμαίνεται και να αφρίζει χρησιμοποιώντας ένα μείγμα ατμού και αέρα, για να αποκτήσετε έναν μαλακό και εξαιρετικά συμπαγή αφρό. Το καινοτόμο σύστημα νερού το καθιστά το ισχυρότερο ραβδί ατμού που κυκλοφορεί σήμερα στην αγορά. Διαθέτει δύο κουμπιά επιλογής προγράμματος: "Cappuccino", για τη θέρμανση και τον αφρό του γάλακτος, ή "Latte", για τη θέρμανση του γάλακτος μόνο. Το έξυπνο ηλεκτρονικό σύστημα ελέγχου εγχέει αέρα σύμφωνα με την ποσότητα γάλακτος που υπάρχει στη στάμνα, δίνοντας σταθερή ποιότητα κάθε χρόνο

 

     ​​​​​​​

     Διαστασεις

 

Πλατος 80cm

Βαθος 60mm

Υψος 54cm

Βαρος 85kg

Ισχυης 4300W

Multiboiler 2x150 ml

Συχνοτητα 50/60HZ

Ταση 220-240-380-415

Boiler 11L

Led Φωτισμος

RGB φωτα

Οθονη αφης 5.7”

 

 

Ετικέτες: Rancilio-Classe-11-USB-Xcelsius-2Group-Specialitycoffee-Specialitycoffeeshop-Coffeeshop-Bar-cafe-Cafetteria.