CAFÉ RACER RENEGADE 3GROUP LEATHER BAGS


  • Κωδικός Προϊόντος: ESMANIA-CAFE-RACER-RENEGATE-3GRUPP
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο


Για να είσαι επιτυχής σε αυτήν την νεα σου  επιχείρηση caffee, πρέπει να βρούμε έναν τρόπο να ξεχωρίζεις και να φτιάχνεις καλύτερο καφέ από τους ανταγωνιστές σου. Το Café Racer έχει σχεδιαστεί για να σας βοηθήσει να κάνετε ακριβώς αυτό!!!


Η μηχανή καφέ Sanremo  Café Racer Renegate,η οποία είναι η επίσημη μηχανή καφέ των Παγκόσμιων διαγωνισμών Latte Art και Coffee in Good Spirit Championship 2018-2022, έχει την εμφάνιση και την παρουσία ενός φορτωμένου, απογυμνωμένου πίσω, προσαρμοσμένης μοτοσικλέτας. Βγαίνοντας στο πλήθος, ξεσπάει την επαναστατική στάση των ποδηλατών της δεκαετίας του '50, με τη σαφή ιταλική κληρονομιά της Sanremo και την καινοτόμο τεχνική μηχανική. Συνδυάζοντας αυτά τα στοιχεία, δημιουργήσαμε μια μηχανή καφέ για εσάς που απαιτεί προσοχή και εντολές σεβασμού. Τι θέτει το Café Racer εκτός;

Με το προκλητικό σωληνοειδές του σχήμα,μαγνητιζει το καθε βλεμα πελατη σας επάνω στον πάγκο εργασίας του καταστήματος σας.
Είναι απίστευτα εύκολο να προσαρμόσετε. Με 20 παραλλαγές απευθείας από το εργοστάσιο και τη δυνατότητα να παραγγείλετε χρώματα για να βελτιώσετε το Brand της εταιρίας σας, ή τον χώρο σας.
Είναι το πρώτο μηχάνημα εσπρέσο με ένα ταμπλό σε κάθε κεφαλή ομάδας. Μόλις εγκατασταθεί χρησιμοποιώντας τη διαισθητική διεπαφή του πίνακα ελέγχου, η ευκολία χρήσης του σημαίνει ότι οι baristas με όλα τα επίπεδα τεχνικής τεχνογνωσίας μπορούν να δημιουργήσουν φανταστικά αποτελέσματα.

Η μηχανή καφέ Sanremo  Café Racer Renegate,περιέχει τον πιο προηγμένο έλεγχο θερμοκρασίας και όγκου νερού, παρέχοντας εξαιρετική ακρίβεια, με μεγάλη ένταση.

Κάθε πτυχή αυτού του μηχανήματος έχει σχεδιαστεί και αναπτυχθεί για να βοηθήσει τον barista να κάνει καλύτερο καφέ πιο γρήγορα, πιο σταθερά και με μεγαλύτερη ευκολία.

 

Η προ-έγχυλιση είναι η πρώτη θεμελιώδης φάση της εκχύλισης καφέ: η λειτουργία της είναι να διαβραχεί και να συμπιέζει τον στρωμενο αλεσμενο καφε εσπρεσσο και, ανάλογα με την πίεση, την ταχύτητα, τη θερμοκρασία και το χρόνο επαφής, διαλύει μερικές ουσίες, όπως αρωματικά έλαια, τα οποία θα δώσουν διαφορετικα αρωματα αλλα και γεύσεις στον καφέ μεσα στο φλυτζανι.
Η προ-έγχυση καθιστά επίσης δυνατή την εξισορρόπηση του αλεσμενου εσπρεσσο καφέ, για να αποφευχθεί ο σχηματισμός προτιμησιακών διαύλων(Chanelling) και να αξιοποιηθεί το μέγιστο της δόσης για ένα τέλειο TDS. Κάθε μείγμα ή μεμονωμένη προέλευση έχει διαφορετικές ανάγκες: για μια τέλεια και ομοιογενή εξαγωγή όλων των αρωμάτων καφέ είναι απαραίτητο να είναι σε θέση να ελέγχουν τις μεταβλητές πριν την έγχυση.

Χάρη στην οθόνη μπορείτε εύκολα να προγραμματίσετε κάθε μεμονωμένη ομάδα με:

πριν από την έγχυλιση
ποσότητα νερού για εξαγωγή
θερμοκρασία
Μπορούν να αποθηκευτούν τέσσερα διαφορετικά προφίλ για κάθε ομάδα, εκτός από τη λειτουργία συνεχούς παράδοσης.

Διαβάστε για την ομάδα μας SWAT

Η μηχανή καφέ Café Racer είναι ένα από τα μηχανήματα ενεργειακής απόδοσης και ως εκ τούτου διαθέτει την τεχνολογία επόμενης γενιάς και τα χαρακτηριστικά που βελτιώνουν την απόδοση και την ενεργειακή απόδοση. Μάθετε περισσότερα για τη σειρά προϊόντων Sanremo Energy Efficient Machines (SEEM) .

 

 

 

 

ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΕΝΔΟΚΟΙΝΟΤΙΚΗΣ ΤΙΜΟΛΟΓΗΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ  ΜΕ ΣΥΣΤΗΜΑ VHS ΚΑΙ CMR ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΦΠΑ 24%

Δυνατοτητα αγορας με ενδοκοινοτικές συναλλαγές με σύστημα VIES χωρις προσθήκη ΦΠΑ 24% απο την εταιρια μας στο εξωτερικό για Ελληνικές επιχειρήσεις.

Τι πρέπει να κάνω για να αγοράσω χωρίς ΦΠΑ?

Το ΑΦΜ σας πρέπει να είναι ενεργοποιημένο στον εφορία σας για «Ενδοκοινοτικές Αποκτήσεις».

Ο αρμόδιος για να σας απαντήσει είναι η εφορία που ανήκετε και ο λογιστής σας.

Συνιστούμε πάντα να ενημερώνεστε ή από τον λογιστή σας ή από την εφορία σας, πριν την αγορά σας.

2) Πώς μπορώ να ελέγξω αν το ΑΦΜ μου μπορεί να τιμολογηθεί χωρίς ΦΠΑ?

Μπορείτε να ελέγξετε μόνοι σας, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να επισκεφθείτε το παραπάνω link της σελίδα της Ευρωπαϊκής Ένωσης και να συμπληρώσετε τα στοιχεία σας

Παρακαλώ πολυ κάνετε clic στον παρακάτω σύνδεσμο

ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ VIES

Συνιστούμε πάντα να ενημερώνεστε ή από τον λογιστή σας ή από την εφορία σας, πριν την αγορά σας.

Τηλεφωνικο κεντρο 2521521737

Whats up mobile 00306941563072

Espressomanis Tasos Xatzigiannidis

E-mail Info@espressomania.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΤΟ PDF

CAFE RACER PDF

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ 

 

 

Ετικέτες: cafe racer renegade 3group leather bags, esmania-cafe-racer-renegate-3grupp, san remo, antallages mekhanon espresso