ASTORIA PLUS 4U 3GRUPP


  • Κωδικός Προϊόντος: ESMANIA-ASTORIA-PLUS-4U-3GRUPP
  • Διαθεσιμότητα:

  • 4,340.00€
Πωλειται μεταχειρισμενη μηχανη καφε με υπηρεσια ολικης ανακατασκευης(Full total Restoration Service)

Η μηχανη καφε  Plus 4 You TS είναι ένα μοντέλο που ανήκει στην υψηλή γκάμα της Astoria που ξεχωρίζει για τις δυναμικές και ενεργητικές του γραμμές που βελτιώνουν την άριστη απόδοση από την άποψη της  
ποιότητας στο κύπελλο και της εξοικονόμησης ενέργειας.

Όλα είναι πιο εύκολα με οθόνη αφής 
Η οθόνη επόμενης γενιάς έχει εισαχθεί για να συνδυάσει τη λειτουργικότητα και την πρωτοποριακή τεχνολογία. Είναι σε θέση να ελέγχει μεμονωμένες μονάδες σε ψηφιακή λειτουργία σε όλα τα στάδια της εκχύλισης του καφέ, από την προετοιμασία μέχρι τη διανομή.

Πολλαπλή τεχνολογία θέρμανσης Multiboiler 
Η modularity είναι μία από τις βασικές έννοιες του Plus 4 You TS: ο αέρας του λέβητα, οι ανεξάρτητες δεξαμενές και το ηλεκτρονικό σύστημα διαχείρισης επιτρέπουν σε κάθε μονάδα να λειτουργεί αυτόνομα. Σε περίπτωση που η εκχύλιση του καφέ δεν λειτουργεί σωστά, Plus 4 Προτείνετε στην οθόνη τις κατάλληλες διορθωτικές ενέργειες. Κάθε ομάδα παραδόσεως έχει την δεξαμενή. Έτσι, μπορείτε να ορίσετε διαφορετικές θερμοκρασίες για διαφορετικά μείγματα, εξασφαλίζοντας πάντα μέγιστη σταθερότητα και απόδοση ανά φλιτζάνι.

Αυτόματη ρύθμιση θερμοκρασίας 
Η πρωτοποριακή τεχνολογία αυτού του μοντέλου παρέχει μια συσκευή ρύθμισης της θερμοκρασίας που επιτρέπει την πλήρη αξιοποίηση της μέγιστης απόδοσης μαζί με την πιο κατάλληλη θερμοκρασία. Το σύστημα συγκρίνει ταυτόχρονα τους παραμέτρους για τη διανομή των ξεχωριστών καφέδων με τις καλύτερες προκαθορισμένες τιμές και, σε πραγματικό χρόνο και σύμφωνα με τις ιδιότητες του καφέ που χρησιμοποιείται, παρέχει πληροφορίες για το προϊόν "στο κύπελλο".

 

Πολλές δυνατότητες 
Με το Plus 4 Μπορείτε:  
• να ρυθμίσετε τη θερμοκρασία του λέβητα νερού για κάθε κεφαλή της ομάδας ξεχωριστά για τους ξεχωριστούς μίνι λέβητες που διαθέτει η καθε κατηγορία ομίλου. 
• να ρυθμίσετε την πίεση του βραστήρα ατμού  
• να παράγετε ατμό με ειδικό βραστήρα σε συνεχή και σταθερή κατάσταση  
• να εξασφαλίσετε την ελάχιστη μεταβολή της θερμοκρασίας του καφέ σε νερό +/- 1 ° C) σε σύγκριση με την καθορισμένη τιμή

Σχέδιο
Δυναμικές και δυναμικές στυλιστικές γραμμές στις οποίες περιστρέφονται κοίλες και γύρες, καθώς και καμπύλες και ευθείες γραμμές, με ένα συνολικό αποτέλεσμα μοναδικό στο είδος του: ο σχεδιασμός βελτιώνει την ευκρίνεια ενώ παράλληλα περιγράφει τέλεια το ανώτερο τεχνολογικό στοιχείο που είναι και παραμένει το καρδιακό του παλλόμενο Plus 4 εσείς. Το πληκτρολόγιο είναι οπίσθιο φωτιστικό για να διευκολύνει την αναζήτηση λειτουργιών και είναι τοποθετημένο στο εμπρός μέρος για να βελτιστοποιήσει, να επιταχύνει και να βελτιώσει το έργο του barista, ο οποίος με λίγες και απλές κινήσεις καταφέρνει να διανέμει εύκολα όλες τις ζητούμενες ποτούς. Το μηχάνημα είναι εξοπλισμένο με οδηγημένο φωτισμό που φωτίζει τον χώρο εργασίας

Η εξοικονόμηση ενέργειας (και η οικονομική)
Plus 4 Είναι ένα μηχάνημα της σειράς Green της Astoria: αυτά τα προϊόντα χαμηλού περιβαλλοντικού αντίκτυπου επιτρέπουν τη μείωση κατά 47,6% * της κατανάλωσης σε σύγκριση με τις παραδοσιακές καφετιέρες. Χάρη σε ένα καινοτόμο λογισμικό που διαχειρίζεται το σύστημα αυτόματης αναμονής κατά τη διάρκεια διακοπών, το χαρακτηριστικό εξοικονόμησης ενέργειας και η έξυπνη ρύθμιση της θερμοκρασίας. Plus 4 Διανέμετε ενέργεια μόνο εάν και όπου χρειάζεται. Το μηχάνημα τοποθετεί αυτόματα μία ή περισσότερες ομάδες σε κατάσταση αναμονής, όταν μειώνεται ο φόρτος εργασίας και προετοιμάζεται για πλήρη χωρητικότητα όταν χρειάζεται. Σε περίπτωση που το barista χρειάζεται όλες τις μονάδες για να λειτουργήσει, αυτόματα στρίβει δεξιά στο πληκτρολόγιο και σε 60 δευτερόλεπτα θα είναι πλήρως λειτουργικό σε προγραμματισμένη θερμοκρασία.

 

* Δεδομένα πιστοποιημένα από την Intertek - ETL SEMKO, ανεξάρτητη υπηρεσία που ασχολείται με την δοκιμή προϊόντων ασφαλείας και την πιστοποίηση προϊόντων.

ΠΡΟΠΑΡΑΓΓΕΛΕΙΑ

ΓΡΑΠΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΚΑΛΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ 6 ΜΗΝΩΝ

ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Ετικέτες: astoria plus 4u 3grupp, esmania-astoria-plus-4u-3grupp, astoria metakheirismenes, wega metakheirismenes, mekhanes espresso