Τρόποι πληρωμής

Μέθοδος Αντικαταβολής

Η μέθοδος της αντικαταβολής ισχύει για όλη την Ελλάδα. Η πληρωμή γίνεται στον αντιπρόσωπο της εταιρίας ταχυμεταφορών κατά την παράδοση των προϊόντων της παραγγελίας στο χώρο σας.

Πληρωμή με πιστωτική / Άτοκες δόσεις

Μπορείτε να πραγματοποιήσετε τις αγορές σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα με τις πιστωτικές κάρτες Visa, MasterCard και American Express μέχρι και 12 (δώδεκα) ατοκές δόσεις εφόσον η πιστωτική σας κάρτα έχει αυτή τη δυνατότητα των άτοκων δόσεων αλλά και το πλήθος των δόσεων που θα επιλέξετε.

Οι ατόκες δόσεις παρέχοναι μέσω της υπηρεσίας Viva Payments (viva υπηρεσίες) αδειοδοτημένο ίδρυμα πληρωμών από την Τράπεζα της Ελλάδος. H Viva Payments υποστηρίζει άτοκες δόσεις στις περισσότερες πιστωτικές κάρτες VISA, MasterCard και American Express των τραπεζών Κύπρου, Εμπορική, Proton, HSBC, Probank, Alpha Bank, Millenium, ΤΤ, Γενική, Αγροτική, Πανελλήνια, ASPIS, Τράπεζα Αττικής, Citibank Ελληνική Τράπεζα, FB Bank, Marfin, First Business Bank, Eurobank και Τράπεζα Πειραιώς. Μπορείτε να δείτε αν η δική σας κάρτα υποστηρίζει άτοκες δόσεις στη Viva Payments από το παρακάτω ηλεκτρονικό σύνδεσμο :

https://www.vivapayments.com/members/el/atokesdoseiselegxos

Η χρήση της υπηρεσίας σημαίνει αυτόματα και τη συγκατάθεση σας για την τήρηση αρχείου από τα εμπλεκόμενα μέρη που περιέχει προσωπικά δεδομένα και στοιχεία συναλλαγών που αφορούν στις Συναλλαγές, καθώς και για την επεξεργασία, συμπεριλαμβανομένης της διαβίβασης, των στοιχείων αυτών σε τρίτους προς εκτέλεση της συναλλαγής. Επιπλέον η χρήση της υπηρεσίας σημαίνει αυτόματα και τη συγκατάθεση σας της για τη γνωστοποίηση των στοιχείων και του περιεχομένου της επικοινωνίας στη VIVA, τους Οργανισμούς και τις Τράπεζες έκδοσης Καρτών, αλλά και τις αρμόδιες εποπτικές, αστυνομικές και δικαστικές αρχές, με σκοπό την εκτέλεση της παρούσης και την πρόληψη και καταστολή αξιόποινων πράξεων.

Για την διεκπεραίωση των συναλλαγών σας με πιστωτική κάρτα θα πρέπει να ακολουθείτε τις οδηγίες, που υπάρχουν στο ηλεκτρονικό κατάστημα μας και να συμπληρώνετε την ασφαλή φόρμα παραγγελίας με όλα τα απαραίτητα στοιχεία (ονοματεπώνυμο κατόχου, αριθμό κάρτας, ημερομηνία λήξης, CVV, e-mail, τηλέφωνο, διεύθυνση, πόλη, ΤΚ.).

Για την παραλαβή της παραγγελίας σας με την μέθοδο της πιστωτικής κάρτας κρίνονται απαραίτητα τα στοιχεία ταυτότητας του παραλαμβάνοντος, είτε είστε ο ίδιος είτε τρίτο υποδεικνυόμενο από εσάς πρόσωπο ως παραλήπτης.

Τραπεζική Κατάθεση

Στείλτε μας το αντίγραφο της τραπεζικής εντολής πληρωμής με email στο Info@espressomania.gr. Μόλις λάβουμε το αντίγραφο θα αποστείλουμε την παραγγελία σας. Μην αμελήσετε να γράψετε τον αριθμό παραγγελίας στην αιτιολογία της κατάθεσης.

Τράπεζα


ΠΕΙΡΑΙΩΣ 

IBAN GR24 0172 2000 0052 0010 8783 203 

 BIG-SWIFT PIRBGRAA

 ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ESPRESSOMANIA E.E

ΣΗΜΕΙΩΣΗ : Σε 2  εργάσιμες ημέρες από την ημερομηνία της παραγγελίας, στην περίπτωση που δεν λάβουμε την πληρωμή σας, η παραγγελία θα ακυρώνεται.

Παραλαβή προϊόντων

Κατά την παραλαβή της παραγγελίας σας ελέγχονται και καταγράφονται τα στοιχεία ταυτότητας του παραλαμβάνοντος, είτε είστε ο ίδιος είτε τρίτο υποδεικνυόμενο από εσάς πρόσωπο ως παραλήπτης.