SPEEDSTER ESPRESSO MACCHINES


 • Κατασκευαστής:OEM
 • Κωδικός Προϊόντος: ESMANIA-SPEEDSTER ESPRESSO MACCHINES
 • Διαθεσιμότητα:

 • 9,858.00€
                  SPEEDSTER ESPRESSO MACCHINES

       Η ΑΠΌΛΥΤΗ ΜΗΧΑΝΉ ΕΣΠΡΈΣΟ ΕΝΙΑΊΑΣ ΟΜΆΔΑΣ ΠΟΥ ΠΑΡΈΧΕΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΉ ΑΚΡΊΒΕΙΑ

      & ΜΈΓΙΣΤΟ ΈΛΕΓΧΟ ΣΕ ΜΙΑ ΆΚΑΜΠΤΗ ΣΥΣΚΕΥΑΣΊΑ.

 • ΞΕΧΩΡΙΣΤΟΊ ΛΈΒΗΤΕΣ

  Το Speedster είναι εξοπλισμένο με δύο λέβητες που λειτουργούν ξεχωριστά: ένας μεγάλος ατμολέβητας για παραγωγή ζεστού νερού και ατμού, ένας λέβητας με ομάδα για να ζεσταίνει το νερό για να παρασκευάσει καφέ. Κάθε λέβητας διαθέτει το δικό του ηλεκτρονικό σύστημα ελέγχου θερμοκρασίας, θερμαντικό στοιχείο και συσκευές ασφαλείας, προσφέροντας εξαιρετικά ακριβή σταθερότητα θερμοκρασίας. Η μεγάλη χωρητικότητα εξασφαλίζεται από τον μεγάλο λέβητα ατμού, τα υπερθερμαινόμενα στοιχεία θέρμανσης και στους δύο λέβητες και έναν εναλλάκτη θερμότητας στο εσωτερικό του λέβητα ατμού, προθέρμανση του νερού ζεστού νερού για τον μεγάλο λέβητα καφέ αποκλειστικά.

 • ΑΤΜΟΛΈΒΗΤΑΣ

  Ο πίσω λέβητας ατμού έχει συνολική χωρητικότητα 3,5 λίτρων. Είναι κατασκευασμένο εξ ολοκλήρου από ανοξείδωτο χάλυβα 316L. Ο τοίχος του λέβητα έχει πάχος 2 mm, οι φλάντζες είναι 6 mm. Ένας ηλεκτρονικός ελεγκτής θερμοκρασίας παίρνει τις πληροφορίες του μέσω ενός πολύ ακριβούς και γρήγορου ανιχνευτή που βρίσκεται στον ατμό και ενεργοποιεί τα θερμαντικά στοιχεία μέσω ρελέ στερεάς κατάστασης.

  Η οθόνη είναι εγκατεστημένη στο μπροστινό μέρος του μηχανήματος. Είναι εύκολο να ρυθμίσετε και να προσφέρει μια λειτουργία Eco για μεγαλύτερες περιόδους αδράνειας, μειώνοντας τη θερμοκρασία στους 70 C. Τα θερμαντικά στοιχεία παρέχουν ισχυρό 1.800 Watt. Αυτό χωρίζεται σε δύο στοιχεία 900Watt το καθένα, τοποθετημένα σε μία φλάντζα. Δεν υπάρχουν κινούμενα μέρη στο σύστημα θέρμανσης.

   

  Η βαλβίδα ατμού διαθέτει μεγάλο κομβίο, ράβδο από ανοξείδωτο χάλυβα και άκρη ατμού με 4 τρύπες σε σχήμα ανεμιστήρα, καθένα με διάμετρο 1,2 mm.

   

  Η ενεργοποίηση του ζεστού νερού πραγματοποιείται με ένα διακόπτη. Το σώμα της βαλβίδας στο μηχάνημα παρέχει μια σύνδεση μεταξύ του εσωτερικού σωλήνα και του εξωτερικού ραβδιού, οπτικά συμμετρικού στη βαλβίδα ατμού.

   

  Δύο διαφορετικές θερμοκρασίες ζεστού νερού μπορούν να παρέχονται από έναν διακόπτη εναλλαγής.

  Μέσα στο μηχάνημα, το ζεστό νερό που τρέχει από τον λέβητα ατμού / ζεστού νερού προς τη βαλβίδα ζεστού νερού κατευθύνεται πρώτα μέσω μιας πολλαπλής πολλαπλής. Σε αυτή την πολλαπλή τοποθετούνται 2 σωληνοειδείς βαλβίδες, μία για ζεστό, μία για κρύο νερό. Η ροή κρύου νερού περιορίζεται από ένα πίδακα. Πιέζοντας προς τα κάτω ο διακόπτης επιλογής μακριών μοχλών ενεργοποιεί τις βαλβίδες ηλεκτρομαγνητικής βαλβίδας και την αντλία, με αποτέλεσμα την ήρεμη ροή ζεστού νερού με θερμοκρασία χαμηλότερη από το σημείο βρασμού. Όταν ο μοχλός του διακόπτη εναλλαγής τραβιέται προς τα πάνω, ενεργοποιείται μόνο η ηλεκτρομαγνητική βαλβίδα ζεστού νερού. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα το ζεστό νερό βρασμού να ρέει κατευθείαν από το λέβητα στο ραβδί.

 • ΟΜΆΔΑ

  Κατά την πρώτη εγκατάσταση είναι σημαντικό να αφαιρείται ο αέρας από τον λέβητα καφέ. Ο αέρας μπορεί να συμπιεστεί, το νερό δεν μπορεί. Όταν ο μοχλός ομάδας ενεργοποιεί την ηλεκτρομαγνητική βαλβίδα ομάδας και την αντλία για πρώτη φορά, όλος ο αέρας αφαιρείται αυτόματα από την εισροή νερού επειδή ο σωλήνας συλλογής βρίσκεται ακριβώς κάτω από το κάλυμμα της ομάδας. Αυτό είναι το υψηλότερο σημείο στο σύστημα.

  Όταν το σύστημα θέρμανσης φτάσει και διατηρεί την τελείως επιθυμητή θερμοκρασία, η πρόκληση που θέτει αυτό το σύστημα είναι να μην υποστεί οποιαδήποτε μεταβολή της θερμοκρασίας μέχρι το νερό να φτάσει στο έδαφος του καφέ.

  Ο νόμος της φύσης απαιτεί τη ροή θερμοσυσσωρευτών. Το νερό που θερμαίνεται από το θερμαντικό στοιχείο θα ανέβει. Στο σύστημα Speedster αυτή η ροή συνεχίζεται μέχρι το τέλος του κεφαλιού της ομάδας. Εκεί θα κρυώσει ελαφρώς, θα βυθιστεί και θα ταξιδέψει πάλι προς τα κάτω στο κάτω μέρος του λέβητα. Ο λαιμός και η ομάδα έχουν σχεδιαστεί ειδικά για να προσφέρουν άπλετο χώρο, επιτρέποντας στις ροές ζεστού και ψυχρού να περάσουν ο ένας τον άλλον. Το "γλυκό σημείο", η πιο σταθερή θερμοκρασία σε αυτό το σύστημα, θα αναπτυχθεί στο υψηλότερο σημείο του, ακριβώς κάτω από την κάλυψη της ομάδας. Αυτό απομονώνεται από το παχύ ανοξείδωτο κάλυμμα και το κάλυμμα βακελίτη στην κορυφή.

  Ο σωλήνας παραλαβής είναι τοποθετημένος ακριβώς εκείνο το γλυκό σημείο, που οδηγεί στην ηλεκτρομαγνητική βαλβίδα ομαδικής τριών οδών. Αυτή η βαλβίδα είναι τοποθετημένη στο κάτω άκρο του λαιμού, ακριβώς επάνω από το λέβητα, μια θέση όσο το δυνατόν πιο καυτή. Η ίδια η βαλβίδα κατασκευάζεται εξ ολοκλήρου από ανοξείδωτο χάλυβα. Ο ορείχαλκος θα απορροφήσει μόνο λίγο περισσότερη θερμότητα από το νερό που διέρχεται από αυτό. Ανοξείδωτο μεταφέρει θερμότητα δέκα φορές λιγότερο από ορείχαλκο, έτσι είναι πολύ πιο απομονωτική.

   

  Όταν κανουμε εκχυλιση του espresso coffee , το νερό δεν αφήνει ποτέ τον λέβητα / ομάδα καφέ στο δρόμο προς τον καφέ.

  Τρέχει μέσω ενός σωλήνα μέσα στην ομάδα, ξεκινώντας από ακριβώς κάτω από το κάλυμμα της ομάδας, στην ηλεκτρομαγνητική βαλβίδα τριών κατευθύνσεων από ανοξείδωτο χάλυβα. Από τη σωληνοειδή βαλβίδα κατευθύνεται μέσω ενός άλλου σωλήνα προς το κάτω μέρος της ομάδας. Και οι δύο αυτοί σωλήνες τρέχουν ουσιαστικά οριζόντια μέσα στο λαιμό της ομάδας. Αυτή η διαδρομή δημιουργεί ένα επιπλέον σταθεροποιητικό αποτέλεσμα θερμοκρασίας.

  Η πλάκα πυθμένα ανοξείδωτου χάλυβα της ομάδας βρίσκεται σε χαμηλή θέση, κάτω από το νερό. Αυτό προκαλεί τη θερμοκρασία του κάτω από τη θερμοκρασία του νερού. Το νερό που διέρχεται από τον πυθμένα στο δρόμο του προς το έδαφος του καφέ, δεν πρέπει να χάσει οποιαδήποτε από τη θερμότητά του στον μεταλλικό πυθμένα, επομένως το μπλοκ διασποράς φτάνει μέχρι την πλάκα πυθμένα. Το νερό εισέρχεται απευθείας στο μπλοκ διασποράς, δεν αγγίζει το μέταλλο. Αυτό το μπλοκ είναι κατασκευασμένο από ένα πλαστικό πολυμερές, ένα υλικό που είναι ουδέτερο σε θερμοκρασία. Καθώς το μπλοκ παραμένει δροσερό, τα λίπη και τα έλαια στον καφέ δεν ψήνονται, διατηρώντας το καθαρό για μεγάλο χρονικό διάστημα. Αποτελείται από δύο κομμάτια που προσφέρουν μια όμορφα διαχωρισμένη διασπορά του νερού, κρατάτε με 2 βίδες.

  Η ομαδική οθόνη παραμένει στη θέση της από το περιβάλλον παρεμβύσμα από καουτσούκ. Για να τραβήξετε έξω το παρέμβυσμα με οθόνη για έλεγχο, καθαρισμό ή αντικατάσταση, παρέχεται ειδικό εργαλείο με κάθε μηχάνημα στο κιτ Barista.

  Ο δακτύλιος από λάστιχο τοποθετείται στο κάτω μέρος της ομάδας. Στο κάτω μέρος της ομάδας κατασκευάζεται μια μικρή εξωτερική κορυφογραμμή. Αυτή η κορυφογραμμή πιέζεται μέσα στο ελαστικό παρέμβυσμα κάθε φορά που η υποδοχή φίλτρου ασφαλίζεται στην ομάδα, ως επιπλέον επιφάνεια στεγανοποίησης. Η ελαφριά κίνηση του δακτυλίου παρεμβύσματος, λόγω της ευκαμψίας του καουτσούκ, παρέχει μια εργονομικά σωστή απαλή αίσθηση άνεσης για τον barista. Η πλήρης στεγανοποίηση επιτυγχάνεται χωρίς να χρειάζεται να τραβάτε σταθερά τη θήκη φίλτρου.

  Το παρέμβυσμα από καουτσούκ είναι κατασκευασμένο από ανθεκτικό στη θερμότητα υλικό που δεν σκληραίνει και δεν είναι εύθραυστο. Παραμένει ευέλικτο.

  Η ομαδική οθόνη φτάνει και κάθεται στο κάτω μέρος της ομάδας. Αυτό το καθιστά πολύ ισχυρό. Μαζί με το ελαστικό παρέμβυσμα που περιβάλλει την οθόνη, είναι αδύνατο για τους χώρους καφέ να φτάσουν ποτέ στο εσωτερικό της ομάδας. Η υποστηρικτική οριζόντια βάση της οθόνης είναι παχιά για να αντισταθεί στην παραμόρφωση. Αυτή η βάση είναι διάτρητη και καλύπτεται με μεμβράνη από ανοξείδωτο χάλυβα και όχι με πλέγμα. Η μεμβράνη παρέχει πολύ ομοιόμορφη διασπορά του νερού κατά την εκχύλιση. Επίσης φιλτράρει έντονα το νερό που απορροφάται όταν η πίεση εκφορτώνεται στο τέλος του shooting espresso. Αυτό εξασφαλίζει και πάλι καθαρότερο μέσα στην ομάδα.

 • ΕΓΧΥΣΗ

  Η σημασία της προ-έγχυσης γενικά εξακολουθεί να φαίνεται ότι παραμένει υποεκτιμημένη.

  Οι μηχανές με ελαφρά διακύμανση στη θερμοκρασία εκχυλισης  τείνουν να προσφέρουν ένα ευρύτερο φάσμα διαφορετικών γεύσεων από το έδαφος του καφέ. Σε μηχανές που προσφέρουν πολύ αυστηρή θερμοκρασία, μια καλή προετοιμασία για έγχυση καθίσταται επιτακτική, διαφορετικά ενδέχεται να μην είναι σε θέση να εξάγει το πλήρες φάσμα των περιπλοκών που είναι κρυμμένοι στον καφέ.

   

  Η σωστή έγχυση των λόγων καθιστά την ύγρανση και το πρήξιμο των χώρων. Αυτή η προσεκτική διαβροχή και η αργή διόγκωση εξασφαλίζουν ότι η πιθανότητα διοχέτευσης γίνεται πολύ μικρότερη. Αυτή η διαδικασία επίσης κλειδώνει στα πρόστιμα, εμποδίζοντας τους να ταξιδεύουν προς τα κάτω και να φράζουν το φίλτρο.

  Ακόμη πιο σημαντικό όμως είναι ότι η προ-έγχυση επιτρέπει τη θέρμανση και την μαλάκυνση των λιπών και των ελαίων στους χώρους του καφέ, μπροστά από την πραγματική εκχύλιση με υψηλή πίεση. Αυτό οδηγεί σαφώς σε υψηλότερη απόδοση στερεών στο κύπελλο. Αυτά τα λίπη και έλαια είναι οι φορείς των λεπτών αρωμάτων και γεύσεων.

  Ένα καλό σύστημα έγχυσης επιτρέπει ένα λεπτότερο άλεσμα. Όλα τα μικρότερα σωματίδια καφέ προσφέρουν μια μεγαλύτερη επιφάνεια που διευκολύνει την απομάκρυνση των ελαίων και των λιπών.

   

  Ο μοχλός βρασμού έχει τρεις θέσεις. Η πλήρης λειτουργία είναι εκτός λειτουργίας. Στα μισά της διαδρομής υπάρχει χειροκίνητη έγχυση, η ηλεκτρομαγνητική ομάδα είναι ανοιχτή, η αντλία δεν ενεργοποιείται. Όλη η κατεύθυνση προς τα κάτω θα ξεκινήσει η αντλία.

  Όταν η διαδικασία παρασκευής ξεκινά με την κίνηση του μοχλού προς τα κάτω, τόσο η ηλεκτρομαγνητική βαλβίδα ομάδας ανοίγει και η αντλία αρχίσει να λειτουργεί.

  Ένας πίδακας 0,6 mm είναι τοποθετημένος μπροστά από το λέβητα για το νερό του καφέ, στον σωλήνα που εκτελείται από τον λέβητα HX σε νερό καφέ.

  Η πίεση της αντλίας προσπαθεί να περάσει το μικροσκοπικό πίδακα 0,6 mm. Την ίδια στιγμή ανοίχτηκε η ηλεκτρομαγνητική ομάδα, με στόμιο 1,5mm.

  Μόλις ανοίξει η ηλεκτρομαγνητική βαλβίδα, το νερό περνά από τον κενό σωλήνα από την ηλεκτρομαγνητική βαλβίδα στον καφέ, ωθούμενο από την πίεση μέσα στο λέβητα καφέ. Υπάρχει πάντα κάποια πίεση στο λέβητα καφέ, λόγω της θερμότητας. Το νερό φθάνει στους χώρους του καφέ και βυθίζεται στο κρεβάτι του καφέ. Όλες οι πιέσεις στο εσωτερικό του λέβητα καφέ εξαφανίζονται, επειδή έπρεπε να γεμιστούν πολλοί κενές χώροι: σωλήνας, μπλοκ διασποράς και κρεβάτι καφέ.

  Το αποτέλεσμα είναι ένας μαλακός και πλήρης κορεσμός των χώρων του καφέ, χωρίς καμία πίεση.

   

  Στη συνέχεια, η αντλία τελικά επιτυγχάνει να πιέσει αρκετό νερό μέσω του πίδακα 0,6mm για να επανατοποθετήσει αργά το πλήρες σύστημα λέβητα καφέ. Αυτή η αυξανόμενη πίεση απορροφάται πρώτα από το έμβολο με ελατήριο στον κύλινδρο πριν την έγχυση. Πρόκειται για μια προοδευτική διαδικασία καθώς η άνοιξη γίνεται ισχυρότερη τόσο περισσότερο συμπιέζεται.

  Ο άξονας του εμβόλου μετακινείται προς τα έξω μέσω του εμπρόσθιου πλαισίου ως οπτική ένδειξη αυτής της διεργασίας έγχυσης.

  Μόλις το έμβολο πέσει κάτω, η πίεση θα κινηθεί μέχρι την πλήρη πίεση εξαγωγής 9 bar. Αυτή η συσσώρευση πίεσης είναι σταθερή και αργή, εξασφαλίζοντας ότι η ακεραιότητα της ράβδου παραμένει αμετάβλητη.

   

  Μια επιπλέον πτυχή του προοδευτικού κυλίνδρου πριν από την έγχυση είναι κάποιου καθαρισμού. Αφού τελειώσει η διαδικασία εξαγωγής, η υπόλοιπη πίεση στο εσωτερικό του καλαθιού καθαρίζεται μέσω του εσωτερικού σωλήνα και της σωληνοειδούς, και έπειτα προς την αποστράγγιση.

  Όταν αυτή η πίεση εξαφανιστεί, το ελατήριο ωθεί πίσω το έμβολο. Όλα τα καθαρά νερά στο εσωτερικό του κυλίνδρου ωθούνται μέσω της ηλεκτρομαγνητικής βαλβίδας προς την αποστράγγιση. Αυτό ξεπλένει τα εσωτερικά των σωληνοειδών. Φυσικά ο σωλήνας μεταξύ της ηλεκτρομαγνητικής βαλβίδας και του καφέ δεν ξεπλένεται, οπότε χρειάζεται και πάλι ξεπλύσιμο.

   

  Το μανόμετρο συνδέεται με τον λέβητα καφέ. Αυτό σημαίνει ότι μόλις ανοίξει η ηλεκτρομαγνητική βαλβίδα υπάρχει μία ανοιχτή σύνδεση μέχρι το καφέ.

  Ο μετρητής εμφανίζει την πραγματική πίεση εξαγωγής, όχι μόνο την πίεση της αντλίας. Ο barista μπορεί να παρακολουθεί ακριβώς πώς αναπτύσσεται η έγχυση και η εκχύλιση.

   

  Η μέση θέση του μοχλού προσφέρει τη δυνατότητα αναπαραγωγής και προσαρμογής της διαδικασίας κατά βούληση.

   

  Μόλις ο μοχλός μετακινηθεί, το σύστημα πλήρωσης του λέβητα ατμού απενεργοποιείται για να αποφευχθεί τυχόν απώλεια πίεσης που μπορεί να προκαλέσει ζημιά στη διαδικασία εξαγωγής.

 • ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ, ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΛΗΦΘΕΙΣΤΕ ΤΟ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΠΑΡΑΚΆΤΩ.

  ΓΡΗΓΟΡΗ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΗ

  ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

  ]

 • ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ

  Οι σχετικές διαστάσεις και αποτυπώματα του Speedster φαίνονται στις εικόνες. Οι μαύροι κύκλοι είναι τα ελαστικά πόδια.

  Η ιδανική τροφοδοσία του πάγκου 42 mm (1,7 ") βρίσκεται μέσα στο γκρι τετράγωνο.

   

  ΒΑΡΟΣ<

Ετικέτες: speedster espresso macchines, esmania-speedster espresso macchines, oem, kees van der westen