MYTHOS EUREKA


 • Κωδικός Προϊόντος: ESMANIA-MYTHOS-EUREKA
 • Διαθεσιμότητα:

 • 2,430.40€
 • Διασπορά άλεσης "υψηλής ταχύτητας" Το ειδικό σετ μηχανών, που αναπτύχθηκε από το τμήμα Ε & Α, επιτρέπει στους μηχανισμούς λείανσης Eureka να φτάνουν σε εξαιρετικά υψηλή ταχύτητα διανομής και έτσι να εξυπηρετούν τους πελάτες γρηγορότερα διατηρώντας παράλληλα την υψηλή ποιότητα του καφέ στο κύπελλο.

 • Σύστημα αδιάκοπης ρύθμισης μικρομέτρων (κατοχυρωμένο με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας από το Eureka)

 • Πατενταρισμένο από το Eureka, εξασφαλίζει την ασύγκριτη ρύθμιση της ακρίβειας και την εξοικονόμηση χρόνου και καφέ

 • Το μικρομετρικό σύστημα με απεριόριστα σημεία ρύθμισης, το μόνο που βασίζεται στην χαμηλότερη επανατοποθέτηση, εγγυάται ασύγκριτες επιδόσεις λείανσης και επιτρέπει την εκτέλεση εργασιών συντήρησης χωρίς να χάσει τη ρύθμιση λείανσης.

 • Silent Technology

Λειτουργια σιωπηλής άλεσης παντού και στην καφετέρια και στο σπίτι για τους Home-Barista χαρη στο αποκλειστικο συστημα της εταιριας Eureka Sillent System(Πατεντα Eureka)
Το αποκλειστικό αντιθορυβικο συστημα μειώνει τον θόρυβο αλεσης του καφε  περίπου κατα 20 dB σε σύγκριση με τους συμβατικούς μυλους καφε εν λειτουργια αλεσης καφε και ανοίγει το δρόμο για έναν νέο τρόπο άλεσης του καφέ: ακριβή αλλα προπαντων αθορυβο και ήσυχο.

 

 • ACE Σύστημα

Αντι-σωματώματα και ηλεκτροστατικότητα
Σχεδιασμένο για να αποτρέψει την ανάπτυξη συστάδων και να εξαλείψει την ηλεκτροστατική φόρτιση του αλεσμένου καφέ, το σύστημα ACE είναι ο κοινός παρονομαστής σε κάθε μύλο κατά παραγγελία Eureka. Λόγω της ρυθμιστικής δράσης της στην εκροή καφέ, το σύστημα ACE  εξασφαλίζει μια ασύγκριτη καθαρότητα και συνέπεια.

 • Espresso & Brew

Ειδικος σχεδιασμός του κοπτικου μαχαιριου αλεσης καφε κατάλληλο τόσο για το Espresso όσο και για όλες τις ποικιλίες του φίλτρου
Ο ειδικός σχεδιασμός των κοπτικων μαχαιριων Eureka  που σχεδιάστηκαν από τους μηχανικούς μας προσφέρει μια τεχνική αλεσης του καφε  κατάλληλη για την παρασκευή τόσο του Espresso-Brewing όσο και όλων των ποικιλιών καφέ φίλτρου τυπου v60.

 • Σύστημα φουσκώματος

"Ο μηχανισμός Blow Up" εξαλείφοντας τη συγκράτηση με ένα χτύπημα.

Μηδενική κατακράτηση - Σχεδιασμένη για specialitycoffee,η δράση του μηχανισμού δημιουργεί μια ροή αέρα ικανή να καθαρίζει το θάλαμο λείανσης, ενώ τρίβει όλους τους κόκκους καφέ , χωρίς απόβλητα, για τέλεια γεύση του καφέ.

 

Καθαρισμός -  Σχεδιασμένο για να υποστηρίζει το barista στην καθημερινή χρήση . Γρήγορη και εύκολη στη χρήση, για να παρέχετε στους πελάτες σας πάντα ένα φρέσκο ​​αλεσμένο καφέ.

 

 • Σύστημα εύκολης ρύθμισης

Η ακρίβεια της γεύσης
Αυτό το σύστημα διευκολύνει τη ρύθμιση του βαθμού αλεσης του καφε για ολους τους τυπους όλο  από τον Ελληνικο καφε έως την Moka,και  το V60 Drip. Οι μυλοι αλεσης καφε απο την Ιταλικη εταιρια  Eureka ειναι εξοπλισμένοι με αυτό το σύστημα  που είναι εύκολο και γρήγορο για προγραμματισμό.

 •  Diamond Inside

 • Είναι μια κατοχυρωμένη με  δίπλωμα ευρεσιτεχνίας διαδικασία θερμικής κρυογονικής επεξεργασίας των ρωγμών σε θερμοκρασία -193 ° C  (δίπλωμα ευρεσιτεχνίας σε εκκρεμότητα) με αποτέλεσμα τον σχηματισμό μιας αυξημένης κρυσταλλικής δομής που εγγυάται ανώτερη αντοχή στη φθορά και διάρκεια των κοπτικων μαχαιριων(BURRS)που ειναι εφοδιασμενο το μοντελο Mythos.

Το Diamond Inside είναι σε θέση να διατηρήσει τη βέλτιστη γεωμετρία του ακονίσματος περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη τυπολογία των φλοιών του σπυριου καφε. Επιτρέπει τη σταθερότητα της  κοκκομετρίας  για μια εξαιρετικά υψηλή ποσότητα αλεσμένου καφέ: περίπου 1300 kg με ρινίσματα 65 mm, ενώ η συνολική διάρκεια μπορεί να φθάσει τα 1500/1600 kg.

 

Συντήρηση "υψηλής ταχύτητας"
Εύχρηστες και εύκολες εργασίες συντήρησης
Η τυπική μηχανική σύνθεση του σετ, που μπορεί να αποσυναρμολογηθεί αφαιρώντας μόνο 9 βίδες, επιτρέπει την αντικατάσταση και καθαρισμό των κοπτικων μαχαιριων σε  ένα αξιοσημείωτο πολυ γρηγορο χρονικό διάστημα.

Προαιρετικη προσθηκη κοπτικων μαχαιριων Τιτανιου.

 

ΤΕΧΝΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

 

 

 

Κατεβαστε απο εδω το PDF

EUREKA-MYTHOS-ESPRESSOMANIA.GR-PDF

Γράψτε μια κριτική

Captcha

Σχετικά Προϊόντα

Ετικέτες: mythos eureka, esmania-mythos-eureka, eureka grinder, skroutz, muloi aleses