Μύλος Άλεσης Καφέ Caimano On Demand Display Black


  • Κωδικός Προϊόντος: ESMANIA-ANFIM-CAIMANO-ONDEMAND-DISPLAY-BLACK
  • Διαθεσιμότητα:

  • 1,103.60€
Το Anfim Super Caimano On Demand (Ψηφιακή Οθόνη) είναι ένας υψηλής απόδοσης, μεγάλης αξίας μηχανή κοπής σε μορφή On Demand, κατάλληλη για εμπορική χρήση. Πρόκειται για μια καλά κατασκευασμένη συσκευή βαρέως τύπου κατασκευασμένη από σκληρυμένο χάλυβα με 75 χλστ. Επίπεδες χαλύβδινες φρέζες, βαθμιδωτή ρύθμιση άλεσης και χοάνη 2 κιλών.
Η ρύθμιση της άλεσης ρυθμίζεται μέσω του μικρομετρικού ελέγχου ρύθμισης ακριβώς κάτω από το κάτω μέρος της χοάνης.   Διαθέτει 2 προγραμματιζόμενα κουμπιά δοσομέτρησης και ένα κουμπί συνεχούς κοπής.   Ο προγραμματισμός γίνεται γρήγορα και με ακρίβεια (σε 1 / 10th του δευτερολέπτου βήματα) με την ψηφιακή οθόνη που σας επιτρέπει να δείτε πόσο καιρό κάθε πρόγραμμα έχει ρυθμιστεί για να τρέξει για.   Τα 75mm επίπεδη χαλύβδινα άκρα του έχουν σαν αποτέλεσμα γρήγορο χρόνο άλεσης. Ελαχιστοποιώντας την ποσότητα θερμότητας που μεταφέρθηκε στον αλεσμένο καφέ.
Οι μηχανές λείανσης Anfim φημίζονται για τη συνεπή τους ποιότητα άλεσης, ομοιόμορφη κατανομή και έλλειψη συσσώρευσης.   Το Super Caimano OD βρίσκεται στην κορυφή της σειράς Anfim και βαθμολογεί εξαιρετικά καλά σε όλες τις πτυχές της διαδικασίας. Αυτό το μοντέλο είναι ιδανικό για περιβάλλοντα μεσαίου και μεγάλου όγκου, όπου η ζήτηση και η προκαθορισμένη δοσολογία είναι σημαντικοί παράγοντες.
Αν ψάχνετε για έναν μύλο που θα παρέχει σταθερή άλεση σε ένα περιβάλλον καφέ για 150-350 καφέ την ημέρα, γύρω στο £ 1000, τότε αυτή είναι μια εξαιρετική επιλογή.
Οι μηχανές κοπής Anfim έρχονται με μια τυπική εγγύηση βάσης 1 έτους, η οποία περιλαμβάνει εξαρτήματα και εργασία. 

Χαρακτηριστικά:
Burr Μέγεθος: 75mm
Είδος Burr: Χάλυβας επίπεδη burrs. (Διαθέσιμα μακράς διάρκειας τιτάνιο)
Μέγεθος χοάνης: 2 κιλά
Μέγιστη απόδοση: 5,5kg ανά ώρα
Ταχύτητα άλεσης: 7g σε 2,5 δευτερόλεπτα
Ρύθμιση: Ρυθμιζόμενη κλιμάκωση (90 βήματα).
Έλεγχοι: 2 προγραμματιζόμενες προεπιλογές, χειροκίνητο κουμπί, κουμπί εκκαθάρισης.
Δοσομέτρηση / Κατόπιν ζήτησης: On Demand
Βάση στήριξης φίλτρων: Ναι
Κατασκευή: Σκληρυμένο γυαλισμένο χάλυβα
Φινίρισμα: Ασημί ή Μαύρο
Ισχύς: Στάνταρ βύσμα UK 13amp 280w (220-240v)
Ταχύτητα: 800rpm
Βάρος: 16 κιλά
Διαστάσεις WDH: 195 mm Πλάτος x 360 mm Βάθος x 570 mm Ύψος.

Κατεβασε το PDF

ANFIM-CAIMANO-DISPLAY-BLACK-ESPRESSOMANIA.GR-PDF


 

Ετικέτες: mulos aleses kaphe caimano on demand display black, esmania-anfim-caimano-ondemand-display-black, anfim, skroutz, muloi aleses