BOSCO COFFEE MACHINES

BOSCO COFFEE MACHINES

ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΕΣ ΜΗΧΑΝΕΣ ΜΕ LEVA ΜΟΧΛΟ ΓΙΑ ΑΡΙΣΤΗ ΕΚΧΥΛΗΣΗ ΤΟΥ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΥ ΣΑΣ ESPRESSO CAFFE

Η osco σχεδίαζε και χειροποίησε επαγγελματικές μηχανές εσπρέσο στην καρδιά της Νάπολης από το 1960.

Τα εκλεπτυσμένα σχέδια, η απαιτητική επιλογή ποιοτικών υλικών και η αυστηρή προσοχή στη λεπτομέρεια των μηχανών μας κερδίζουν από πρακτικά απεριόριστες δυνατότητες προσαρμογής ώστε να γίνουν μοναδικές.

Βασισμένη στην μακραίωνη παράδοση καφέ της Νάπολης με την καλύτερη τεχνολογία, το Bosco σας φέρνει έναν αρωματικό εσπρέσο, πλούσιο σε κρέμα, που εκφράζει την πλήρη δυνατότητα του σπυριου καφε σας ή του μείγματος.(blend)

Το κομψό σύστημα μοχλών της Bosco, οι δοκιμασμένες λύσεις σχεδίασης και τα ανθεκτικά εξαρτήματα έχουν βελτιωθεί για πάνω από μισό αιώνα για να συνδυάσουν την ελάχιστη συντήρηση και την καθησυχαστική αξιοπιστία με την ευκολία χρήσης που εξασφαλίζει σταθερή ποιότητα εξαγωγής από την πρώτη στιγμή.

Ο στόχος μας, που επιδιώκεται με αποφασιστικότητα και ενθουσιασμό, ήταν πάντοτε η δημιουργία επαγγελματικών μηχανών espresso που είναι εξαιρετικά απλά, τα οποία είναι πολύ απλά, αλλά ανταμείβουν τον πιο απαιτητικό γνώστη του καφέ με στιγμές απόλυτης ευχαρίστησης.

Χάρη σε αυτό το πάθος για την αριστεία, το όνομα Bosco εξακολουθεί να είναι συνώνυμο με τον εξαιρετικό εσπρέσο και τα μηχανήματά μας όλο και περισσότερο εκτιμάται παγκοσμίως.


Σύγκριση Προϊόντων (0)


SORRENTO LEVER MACCHINA CAFFEE ESPRESSO 2 GRUPP

SORRENTO LEVER MACCHINA CAFFEE ESPRESSO 2 GRUPP

Χειροποιητη Στιλβωμένη μηχανή εσπρέσο από ανοξείδωτο χάλυβα Χειροποίητη μηχανη εσπρέσ..

4.500,00€

  • Εμφάνιση 1 έως 1 από 1 (1 Σελ.)