Το μοντελο La Marzocco GS3 MP είναι το καλύτερο από τα καλύτερα. Το πανέμορφο σχεδιασμό του, το προφίλ με κουμπιά πίεσης, οι δυνατότητες μαμούθ, η προαιρετική λειτουργία, τα περίπλοκα προσεκτικά χαρακτηριστικά και, ας είμαστε ειλικρινείς, ,θέτουμε το GS3 στη θέση του στο υψηλότερο κλιμάκιο των μηχανών εσπρέσο στο σπίτι.

Το "GS" αντιπροσωπεύει την κορεσμένη ομάδα παρασκευής (grouppo saturo). Το GS3 είναι ιδανικό για όσους επιθυμούν να επεκτείνουν την τελειότητα, ώστε να περιλαμβάνουν ένα υπέρτατο φλιτζάνι καφέ - είτε σε μικρά εστιατόρια, ξενοδοχεία μπουτίκ είτε στο σπίτι στην κουζίνα. Ένα must για τον τελειομανή και τον λάτρη του καφέ εσπρέσο. 

Το GS3 διαθέτει το σύστημα θερμικής σταθερότητας που χρησιμοποιείται στο La Marzocco Strada, συμπεριλαμβανομένου ενός συστήματος προθέρμανσης, ψηφιακού ελεγκτή PID, κορεσμένων ομάδων, συστήματος διπλού λέβητα και ψηφιακής απεικόνισης, τα οποία προσφέρουν μια πλατφόρμα προετοιμασίας πολυτελών εσπρέσο. Το μόνο που έχετε αφήσει να κάνετε είναι να αλέθετε, να κάνετε δόση και να δοκιμασετε που ειναι ο ιδανικος εσπρεσσο καφες για τα δικα σας θελω... Το νέο κωνικό μηχανικό πτερύγιο (που διατίθεται στην έκδοση MP) εμπνέεται από την αρχική μηχανική ομάδα που χρησιμοποιήθηκε στο La Marzocco GS, το πρώτο μηχάνημα εσπρέσο διπλού λέβητα με κορεσμένες ομάδες (1970). Αυτό το κωνικό σύστημα βαλβίδων εξασφαλίζει τον προοδευτικό έλεγχο της ροής και της πίεσης του νερού μέσω ενός εσωτερικού ανοίγματος, πριν την εφαρμογή πλήρους πίεσης. Η νέα κωνική βαλβίδα  ελέγχει την προ-έγχυση ενώ η ογκομετρική αντλία λειτουργεί με πλήρη πίεση. Αυτό το δυναμικό σύστημα επιτρέπει στον barista να μειώσει τη διοχέτευση για μια πιο ισορροπημένη εξαγωγή.

 

Μηχανική

 

Αυτό το κατόρθωμα της μηχανικής έχει τα καλύτερα από όλα, συμπεριλαμβανομένου ενός διπλού λέβητα και περιστροφική ομάδα όνειρο αντλία. Μια σημαντικη ενημέρωση από το προηγούμενο μοντέλο ειναι η ατμοσυσκευή είναι διπλού τοίχου, αλλά με χάλυβα αντί πλαστικό, που διατηρεί την δροσερή της αφή χωρίς να θυσιάζει τη θερμοκρασία του ατμού, οδηγώντας σε πολύ ατμό στεγνωτήρα. Ο ατμός διανέμεται έντονα με την πίεση ενός μοχλού, ο οποίος παίρνει μερικούς να συνηθίσει, αλλά, μόλις το κάνετε, μπορείτε να επιτύχετε ένα πραγματικά εξαιρετικό ακροφυσιο και ψησιμο του αφρογαλου σας με την μηχανη GS3. Μπροστά και κέντρο, τόσο στο βλέμμα όσο και στο θαυμασμό μας, είναι η κορεσμένη ομάδα που λειτουργεί με κουπί. Στηριζόμενη στην κορυφή είναι ένα μανόμετρο, το οποίο αντανακλά την πίεση στην ομάδα κατά τη διάρκεια της παρασκευής. Μέσα στην ομάδα υπάρχει μια κωνική βαλβίδα που ανοίγει όταν γυρίζετε το κουπί από τα δεξιά προς τα αριστερά, και μπορείτε να περιορίσετε τη ροή που θέλετε. Για παράδειγμα, αν μας αρέσει να κάνουμε μια ελαφριά προ-έγχυλιση 3 bar, να την ρίξουμε μέχρι 6, έπειτα σε 9, πριν κλείσει σταδιακά τη βαλβίδα. Η ομάδα κουρέματος είναι ένας εξαιρετικός τρόπος για να πειραματιστείτε. και να αναδείξετε πραγματικά τις νότες γεύσης σε έναν μοναδικό καφέ προέλευσης.Πραγματικά, δεν έχει καμιά καλύτερη μηχανη από το GS3 MP όταν πρόκειται για διαισθητική πίεση που δημιουργεί τα πλάνα σας. Μπορείτε να μιμηθείτε τη ροή σε μια παραδοσιακή μηχανή μοχλού για να δημιουργήσετε ένα συγκρίσιμο παλιό shot timey. μπορείτε να περιορίσετε σοβαρά τη ροή για να τραβήξετε ένα Ristretto και να αναδείξετε πραγματικά τις νότες γεύσης σε έναν μοναδικό καφέ προέλευσης. Πραγματικά, δεν έχει καμιά καλύτερη από το GS3 MP όταν πρόκειται για διαισθητική πίεση που δημιουργεί τα πλάνα σας. Μπορείτε να μιμηθείτε τη ροή σε μια παραδοσιακή μηχανή μοχλού για να δημιουργήσετε ένα συγκρίσιμο παλιό shot timey. μπορείτε να περιορίσετε σοβαρά τη ροή για να τραβήξετε ένα ρίστρο και να αναδείξετε πραγματικά τις νότες γεύσης σε έναν μοναδικό καφέ προέλευσης. μπορείτε ακόμη και. Πραγματικά, δεν έχει καμιά καλύτερη μηχανη από το GS3 όταν πρόκειται για διαισθητική πίεση που δημιουργεί τα πλάνα σας.

 

Εσωτερικά, η GS3 MP τοποθετείται προσεκτικά, με την σχεδόν σιωπηλή περιστροφική αντλία να βρίσκεται ανάμεσα στον γιγάντιο ατμολέβητα ελέγχου ατμού 3,5 λίτρων και τον λέβητα ζύμωσης 1,3 λίτρων. Μπορείτε να επιλέξετε να χρησιμοποιήσετε τη δεξαμενή των 3,5 λίτρων της GS3 ή να επιλέξετε να λειτουργεί σε λειτουργία. Ενώ πριν από την προ-έγχυση μπορούμε να έχουμε πρόσβαση μόνο κατά τη λειτουργία με αδρανή, το GS3 MP έχει ενημερωθεί για να προσφέρει δυνατότητες προ-έγχυσης κατά τη διάρκεια είτε λειτουργίας με φουσκωτά είτε με δεξαμενή. Η υπερβολική ροή από την ομάδα κατά τη διάρκεια της εκχυλισης ή της προ-εκχυλισης χαμηλής πίεσης διοχετεύεται στον μεγάλο δίσκο αποστράγγισης, ο οποίος μπορεί να αφαιρεθεί για καθαρισμό ή για να έχει πρόσβαση στην δεξαμενή εξαγωγής για επαναπλήρωση. Η La Marzocco έχει προγραμματίσει το GS3 να ειδοποιεί τους χρήστες για χαμηλές στάθμες νερού στην οθόνη και να διακόπτει τη λειτουργία μέχρι να ξαναγεμιστεί το μηχάνημα ώστε να αποφευχθεί ζημιά. Η χρήση του GS3 είναι διαισθητική, αν και μπορεί να είναι εκφοβιστική. Το μηχάνημα είναι έτοιμο να παρασκευαστεί όταν τα κουμπιά πληκτρολογίου του είναι φωτισμένα με φωτισμό. Χρησιμοποιώντας το πληκτρολόγιο, μπορείτε να προγραμματίσετε τις προτιμήσεις παρασκευής, όπως οι θερμοκρασίες βρασμού και ατμού, καθώς και να ρυθμίσετε το ρολόι, τους χρόνους αυτόματης ενεργοποίησης / απενεργοποίησης προγραμμάτων κλπ. Οι θερμοκρασίες του λέβητα, η γλώσσα, οι μονάδες θερμοκρασίας και ο συναγερμός του φίλτρου νερού μπορούν να τροποποιηθούν επίσης, αν και δεν συνιστάται καθώς ελέγχουν την απόδοση της GS3. Το La Marzocco GS3 MP είναι το καλύτερο από τα καλύτερα. Το πανέμορφο σχεδιασμό του, το προφίλ με κουμπιά πίεσης, οι δυνατότητες μαμούθ, η προαιρετική λειτουργία, τα περίπλοκα προσεκτικά χαρακτηριστικά και, ας είμαστε ειλικρινείς, σοβαρά δικαιώματα καυχιότητας, θέτουμε το GS3 στη θέση του στο υψηλότερο κλιμάκιο των μηχανών εσπρέσο στο σπίτι. όπως οι θερμοκρασίες βρασμού και ατμού, καθώς και η ρύθμιση του ρολογιού, οι χρόνοι αυτόματης ενεργοποίησης / απενεργοποίησης του προγράμματος κ.λπ. Οι θερμοκρασίες των λεβήτων, η γλώσσα, οι μονάδες θερμοκρασίας και ο συναγερμός φίλτρου νερού μπορούν επίσης να αλλάξουν, αν και δεν συνιστάται ελέγχουν την απόδοση της GS3. Το La Marzocco GS3 MP είναι το καλύτερο από τα καλύτερα. 

 

Γράψτε μια αξιολόγηση

Παρακαλώ συνδεθείτε ή δημιουργήστε λογαριασμό για να αξιολογήσετε

LA MARZOCCO GS3 MP 1 GROUP

  • Κωδικός Προϊόντος: ESMANIA-GS3-MP-1GROUP-LA-MARZOCCO
  • Διαθεσιμότητα: Κατόπιν παραγγελίας
  • 4.100,00€

  • Με ΦΠΑ: 5.084,00€

Σχετικά Προϊόντα

KB90 LA MARZOCCO 3GRUPP

KB90 LA MARZOCCO 3GRUPP

Την 1η Φεβρουαρίου, η La Marzocco ανακοίνωσε την κυκλοφορία ενός ολοκαίνουργιου μηχανήματος: το KB90..

12.750,00€ Με ΦΠΑ: 15.810,00€

LA MARZOCCO STRADA EP 2GRUPP

LA MARZOCCO STRADA EP 2GRUPP

ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΜΗΧΑΝΗ ΚΑΦΕ LA MARZOCXCO STRADA EP 2 GRUPP   Η La Marzocco θέλησε να σ..

12.800,00€ Με ΦΠΑ: 15.872,00€

ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΜΗΧΑΝΗ ΚΑΦΕ LA MARZOCCO LINEA PB 3GRUPP+GRINDER ANFIM CAIMANO DISPLAY SILVER 1 ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΗ ΠΟΔΙΑ ΔΕΡΜΑΤΙΝΗ BARISTA+ΦΙΛΤΡΟ ΝΕΡΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ BRITA C300

ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΜΗΧΑΝΗ ΚΑΦΕ LA MARZOCCO LINEA PB 3GRUPP+GRINDER ANFIM CAIMANO DISPLAY SILVER 1 ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΗ ΠΟΔΙΑ ΔΕΡΜΑΤΙΝΗ BARISTA+ΦΙΛΤΡΟ ΝΕΡΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ BRITA C300

  ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΜΗΧΑΝΗ ΚΑΦΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ LA MARZOCCO ΜΟΝΤΕΛΟ LINEA PB 3 GRUPP+ΜΥΛΟΣ..

10.950,00€ Με ΦΠΑ: 13.578,00€

GS3 MP LA MARZOCCO

GS3 MP LA MARZOCCO

Από το 2007, το GS3 είναι το πρότυπο όταν πρόκειται για επαγγελματικές μηχανές εσπρέσο για το σπίτι...

4.700,00€ Με ΦΠΑ: 5.828,00€

LA MARZOCCO LINEA CLASSIC AV 1GROUP ΜΗΧΑΝΗ ΚΑΦΕ

LA MARZOCCO LINEA CLASSIC AV 1GROUP ΜΗΧΑΝΗ ΚΑΦΕ

Ενα δοκιμασμένο και αληθινό μηχάνημα, το linea εκτελεί αξιόπιστα σε ρυθμίσεις μεγάλης έντασης και εί..

5.090,00€ Με ΦΠΑ: 6.311,60€

Ετικέτες: la marzocco gs3 mp 1 group, esmania-gs3-mp-1group-la-marzocco, home barista, la marzocco stasion, skroutz