FB80 AV 2GRUPP MODEL 12.2014 FERRARI ROSSI RED


 • Κωδικός Προϊόντος: ESMANIA-FB80-AV2GR
 • Διαθεσιμότητα:

 • 9,300.00€
Πωλειται FB80 AV 2GR χρωμα FERRARI ROSSI RED μοντελο 12.2014 σε αριστη κατασταση

Η μηχανη διαθετει κουμπια "Devil Eyes και διπλο Pid και στην δεξια πλευρα ακροφησιο με Auto Steam

Επιπλέον πληροφορίες:

Οι μηχανές καφέ Espresso έχουν δύο κύριες λειτουργίες: 1, παρασκευή εσπρέσο - 2, παραγωγή ατμού.

Μια μεγάλη αντίδραση στην ισχύ για την παραγωγή ατμού μπορεί να θέσει σε κίνδυνο τη θερμική σταθερότητα σε μονο-λέβητες. Αυτό μπορεί να σημαίνει υπερβολικό ή κατώτερο καφέ.

Το La Marzocco διαθέτει ειδικό λέβητα για κάθε μία από αυτές τις λειτουργίες: συνεπώς χρησιμοποιεί δύο λέβητες, ξεχωριστά μεταξύ τους, ώστε να μπορούν να λειτουργούν ταυτόχρονα χωρίς να παρεμβάλλονται μεταξύ τους.

Ο λέβητας καφέ περιέχει μεγάλη ποσότητα νερού σε βέλτιστη θερμοκρασία και διατηρείται συνεχώς υπό έλεγχο από θερμοστάτη ακριβείας ο οποίος εξασφαλίζει μέγιστη διακύμανση θερμοκρασίας μεταξύ ενός καφέ και της επόμενης μικρότερης από ± 1 ° C ενώ οι μηχανές άλλων κατασκευαστών με ένα μόνο ο λέβητας βασίζεται σε λιγότερο κατάλληλα όργανα μέτρησης πίεσης για να ρυθμίζει ακόμη και τη σημαντικότερη παράμετρο, τη θερμοκρασία.

Τέλος, μεταξύ των μηχανών La Marzocco, εκείνοι με το σύστημα PID εξασφαλίζουν μια διακύμανση θερμοκρασίας μεταξύ ενός καφέ και της επόμενης ακόμη μικρότερη από ± 0,5 ° C, μια εγγραφή στο πεδίο. Ο λέβητας ατμού La Marzocco είναι επίσης πολύ πιο αποδοτικός δεδομένου ότι δεν περιέχει εναλλάκτες θερμότητας.

Η πίεση του ατμού μπορεί στην πραγματικότητα να ρυθμιστεί σε οποιοδήποτε απαιτούμενο επίπεδο, χωρίς να μειώνεται η θερμοκρασία παρασκευής καφέ, επιτρέποντας έτσι την τέλεια προετοιμασία των ροφηματων με βάση το γάλα. 
Πιστεύουμε ότι το FB/80 AV  έχει σταθερότητα θερμοκρασίας σε νέο επίπεδο, παρακολουθώντας ηλεκτρονικά όλες τις λειτουργίες του μηχανήματος.

Αυτό το μηχάνημα διαθέτει στοιχεία ελέγχου θερμοκρασίας PID, ρελέ στερεάς κατάστασης, σύστημα προθέρμανσης και ρυθμιζόμενες ροές ατμού. 

Προσαρμογές & επιλογές (κλήση ή ηλεκτρονικό ταχυδρομείο για διαβούλευση):

 • Μηχανικό πτερύγιο - Με τον έλεγχο της ροής του νερού και της πίεσης μηχανικά μέσω μιας εσωτερικής βαλβίδας, μπορείτε να αναπαράγετε την ανώτερη ποιότητα φλυτζανιων espresso caffee  που παραδοσιακά επιτυχανετε μονο  με μηχανές "μοχλού". Η χειροκίνητη προ-έγχυση σας δίνει τη δυνατότητα να αναδείξετε διαφορετικά συστατικά γεύσης που επηρεάζουν την ισορροπία και το σώμα της βολής και παράγουν ένα στρογγυλό, μαλακότερο εσπρέσο που αναδεικνύει φωτεινότητα, γλυκύτητα και ευαίσθητα αρωματα απο τον espresso caffee που χρησημοποιειτε.
 • Kit Portaflon ™ - Εύκολο καθάρισμα των φορητών φίλτρων και των συρμάτων ατμού.
 • Barista Lights - Ο φωτισμός LED σας επιτρέπει να εστιάσετε στην εξαγωγή σας και στο κύπελλο.
 • Αυτόματο σύστημα ατμού - Το απλό σύστημα ατμού σταματάει αυτόματα στην επιθυμητή θερμοκρασία.
 • Tall Cups - Σας επιτρέπει να χρησιμοποιείτε το μηχάνημα με ψηλά κύπελλα (+ 2.5cm / 1in ύψος).
 • Υψηλά πόδια - Καθιστά ευκολότερη την πρόσβαση κάτω από το μηχάνημα (ύψος + 7,5cm / 3in.).
 • Το FB80 κατασκευάστηκε για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Barista 2006 στη Βέρνη για να σηματοδοτήσει την 80η επέτειο της εταιρείας και ονομάστηκε για τον εορτασμό της επετείου καθώς και των ιδρυτικών αδελφών από τότε που η "FB" σημαίνει Fratelli (αδελφοί) Bambi. Ενώ είναι εξοπλισμένο με τεχνολογία GB5

  Αυτή είναι η αυτόματη έκδοση του FB80, που διατίθεται σε μοντέλα 2, 3 & 4. Με 4 προ-προγραμματιζόμενα κουμπιά ανά ομάδα, είναι ιδανικό για ρυθμίσεις όπου απαιτούνται προγραμματισμένες λήψεις για συνέπεια και αξιοπιστία. Το GB5 βασίζεται στην παραδοσιακή επιρροή, με κλασικές γραμμές και παλιά σχολική σχεδίαση. Στο εσωτερικό του είναι ένας άξονας εργασίας, ικανός για υψηλή ένταση και σταθερή σταθερή θερμοκρασία.

 • ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΡΙΣΤΗ

  ΓΡΑΠΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ 1 ΧΡΟΝΟ ΚΑΛΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΗΧΑΝΙΚΑ ΜΕΡΟΙ

  ΠΡΟΠΑΡΑΓΓΕΛΕΙΑ-ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ
  ΔΙΑΘΕΣΗΜΗ
  ΤΡΟΠΟΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ
  ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΜΑΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟ ΑΡΧΙΚΟ ΠΟΣΟ ΑΓΟΡΑΣ ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΠΟΣΟ ΤΟΥ ΦΠΑ(Ο ΦΠΑ ΘΑ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ ΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΠΡΙΝ ΦΥΓΕΙ ΠΡΟΣ ΠΑΡΑΔΩΣΗ Η ΜΗΧΑΝΗ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΜΑΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ)
  ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ
  ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΑΘΕΣΗ 7-10 ΕΡΓΑΣΙΜΕΣ ΗΜΕΡΕΣ.

 • Η μηχανη θα παραδωθει με καινουργια αντλεια νερου η εργοστασιακη εχει χαθει,

Σχετικά Προϊόντα

Ετικέτες: fb80 av 2grupp model 122014 ferrari rossi red, esmania-fb80-av2gr, la marzocco stasion