etzMAX-m/plus ON-DEMAND Grinders - grind-by-weight


  • Κωδικός Προϊόντος: ESMANIA-etzMAX-mplus-ON-DEMAND-Grinders-grind-by-weight
  • Διαθεσιμότητα:

  • 3,100.00€
Οι μυλοι αλεσης καφε της εταιριας  etzMAX διατίθενται ως μοντέλο LIGHT, MEDIUM και PLUS για διαφορετικούς όγκους. Μπορείτε να επιλέξετε κάθε μοντέλο είτε ως μοντέλο grind-by-time είτε ως grind-by-weight . Ο καθαρός, βιομηχανικός μηχανισμός αλέσματος έρχεται στα χρώματα Black ή Silver - M και P, επίσης σε RAW Aluminum. Οι Standard Hoppers μπορούν να χωρέσουν 200g ή 1kg καφέ και μπορούν να μεταφερθούν γρήγορα και εύκολα. Η όλη ιδέα του μηχανήματος είναι αρθρωτή και εύκολη στη συντήρηση και καθαρισμό χωρίς εργαλεία.


Μπορείτε να αλλάξετε τον μύλο σε έναν μύλο SINGLE-DOSING με μια μοναδική συσκευή, καθώς η συγκράτηση είναι πολύ χαμηλή (> 0,8 g) καθόλου. Το etzMAX είναι ένας μυλος αλεσης καφε εσπρεσσο με άλεση με μικρές κωνικές ράβδους και μια τέλεια και εύκολη στη χρήση ρύθμιση αλέσματος. Τα 32mm κωνικα μαχαιρια  προσφέρουν μια διάρκεια ζωής περίπου. 1500-2000 KG καφέ με τη χρήση του τυποποιημένου σετ. Λόγω των κωνικών ριπών των 32mm και των αργών στροφών, ο μύλος αυτός επιτρέπει την παραγωγή 4-5,5g / sec. Η Etzinger προσφέρει επίσης ένα ευρύ φάσμα χρήσιμων εξαρτημάτων και εξαρτημάτων για αποκλειστική και ατομική χρήση

  Όσο μικρότερα είναι τα κοπτικα μαχαιρια   τόσο μικρότερος είναι ο θάλαμος λείανσης, τόσο μικρότερη είναι η κατακράτηση άλεσης. Αυτό είναι γεγονός! Και επειδή στόχος μας ήταν να ελαχιστοποιήσουμε τον εναπομένοντα καφέ στο σύστημα για να μεγιστοποιήσουμε τη φρεσκάδα, έπρεπε να μειώσουμε στο μέγιστο, κάνοντας περισσότερα με λιγότερα.!!!

. Οι μυλοι αλέσεως etzMAX δεν είναι τόσο φθηνη αλλά η έννοια και η ποιότητα κατασκευής τους καθιστούν έναν από τους καλύτερους μηχανισμούς αλέσεως στην αγορά. Οι μυλοι αλεσης  etzMAX μπορούν να χρησιμοποιηθούν για προχωρημένους Home Baristas καθώς και για High Volume Bars και καφετέριες αν αποφασίσετε για το μοντέλο Plus που συνοδεύει ένα σύστημα ψύξης για να διαχειριστείτε αιχμηρές ώρες αιχμής


Διάρκεια εκτεταμένης ώρας: Το αποτελεσματικό σύστημα ψύξης διατηρώντας χαμηλές θερμοκρασίες ακόμα και κατά τη διάρκεια της βιαστικής ώρας


Διαθέτει m / plus


ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

3.8 - 5.5 g / sec (Standard-Cone, κατά το άλεσμα για το Espresso)

Burr διάρκεια ζωής: 1500-2000kg (ανάλογα με το ψήσιμο & τη ρύθμιση)

Εύκολη ρύθμιση και καθαρισμός (χωρίς εργαλεία)

Οθονη ψηφιακη που ρυθμιζετε με 2 επιλογες για να αλεθη

  • Ρυθμιση με ζυγισμα ανα γραμμαριο με την ζυγαρια που περιεχη ACAIA
  • Ρυθμιση με τα δευτερολεπτα και απενεργοποιηση του βαρος του σπυριου καφε!!!

Χρόνος άλεσης ή βάρους: διαισθητικό σύστημα ζύγισης Acaia ( σε λιγότερο από 2 δευτερόλεπτα, περίπου 5,5 δευτερόλεπτα - για την άλεση 18g)

Ύψος: 52.5cm / 21in (Χόππερ 1000g), 42.5cm / 17in (Hopper 200g)

Μπορεί να λειτουργεί ως μύλος μονής δόσης (με συσκευή μονής δόσης, συνιστάται LIGHT-cone)

Ελάχιστη κατακράτηση (0,8 g)

Τυποποιημένος κώνος βελτιστοποιημένος για ψητά μεσαίου σκούρου (υψηλότερη ταχύτητα)

Περιλαμβάνεται: LIGHT-cone για ακόμη μεγαλύτερη ποικιλία (ελαφριά) ψητά και περισσότερη λεπτότητα (διαφορετική γεωμετρία, μειωμένη πρόσληψη φασολιών, χαμηλότερη ταχύτητα), επίσης συνιστάται όταν χρησιμοποιείται ως μύλος μίας δόσης


Χρώματα 

Smooth Αλουμίνιο (Ασημί) ή Μαύρο - Ακατέργαστο Αλουμίνιο κατόπιν αιτήματος (Προπληρωμή)

ΒΙΝΤΕΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ etzMAX


Για να σας βοηθήσουμε να χειριστείτε / χειριστείτε το etzMAX σας, παρακαλούμε δείτε τα παρακάτω Βίντεο (μετακινηθείτε προς τα κάτω). Καθαρισμός του etzMAX σας

Αλλαγή μεταξύ τρόπων λειτουργίας

Αντικατάσταση κοντέινερ

Ρύθμιση του κατόχου φίλτρου

Ρύθμιση της χειρολαβής φασκαλιών

Προσθήκη προσθηκών

Αντικατάσταση της διεπαφής χρήστη

Βαθμονόμηση

Αντικατάσταση ρύθμισης μικρο-μακροεντολών

Αντικατάσταση του etzJET (μηχανισμός λείανσης)

Αντικατάσταση του φορτίου

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ
ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ
Συνιστούμε να καθαρίζετε το etzMAX σας καθημερινά, ειδικά πριν από μακρύτερες περιόδους μη χρήσης, για να αποφευχθεί η ακαμψία της εναπομένουσας σκόνης καφέ. 

Κατά την επανασυναρμολόγηση, βεβαιωθείτε ότι η ρύθμιση ρυθμίζεται σωστά χωρίς εφαρμογή δύναμης.


ΑΛΛΑΓΗ

ΜΕΤΑΞΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΩΝ Το etzMAX με βάση το βάρος μπορεί να λειτουργεί σε 3 διαφορετικούς τρόπους. 
Για να μεταβείτε από τη λειτουργία βάσης σε λειτουργία με βάση το χρόνο (και αντίστροφα), πιέστεταυτόχρονα STOP και 1 (για τουλάχιστον 5 δευτερόλεπτα). 

Για να μεταβείτε από τη λειτουργία βασισμένη στο βάρος ή το χρόνο στη λειτουργία χειροκίνητης ζύγισης (κλίμακα) (και πίσω), πατήστε το πλήκτρο STOP για τουλάχιστον 5 δευτερόλεπτα. 

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΥΝΔΕΤΗΡΑΣ

Κατά την επανασυναρμολόγηση μετά την αντικατάσταση του κώνου (ή μετά τον καθαρισμό), βεβαιωθείτε ότι η προσαρμογή είναι σωστή, προτού επιστρέψετε στις προηγούμενες ρυθμίσεις. Ελέγξτε ξανά, εάν μετά την επανασυναρμολόγηση, η άλεση απαιτεί (πολύ) πιο χονδροειδή ρύθμιση από πριν. Μην ασκείτε υπερβολική δύναμη! 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟΡΥΘΜΙΣΗ ΤΟΥ ΚΑΛΥΜΜΑΤΟΣ PORTAFILTER

Για να ρυθμίσετε το Portafilter σας, απλά μετακινήστε το άνω ή το κάτω μέρος του βραχίονα πιέζοντας ταυτόχρονα ένα δάκτυλο στο πίσω μέρος.
ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟΡΥΘΜΙΣΗ ΤΟΥ ΧΕΙΡΟΚΙΝΗΤΟΥ BEAN-BLOCKER


Αν το Bean-Blocker-Handle φαίνεται χαλαρό, ελέγξτε τη θέση του όπως φαίνεται στο Βίντεο. 

Απαιτούμενα εργαλεία: Κλειδί Allen 2 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΤΩΝ ΣΤΡΩΜΑΤΩΝ Τα ελάσματα

είναι μέρος κάθε παράδοσης του etzMAX. Η κοπή εξαρτάται από τη χρήση, τον καφέ και τις προτιμήσεις.


Απαιτούμενα εργαλεία: Κλειδί Allen 5 


ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ


ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗΣ ΧΡΗΣΤΗ


Απαιτούμενα εργαλεία: Torx 10, Torx 15 
ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ


ΒΑΘΜΟΝΟΜΗΣΗ 

Συνιστούμε να επαναβαθμολογείτε το etzMAX σας κάθε δύο μήνες και / ή αφού έχετε μετακινηθεί πολύ. 

Για να βαθμονομήσετε το etzMAX σας (με βάση το βάρος), χρειάζεστε ένα βάρος βαθμονόμησης 500g (ig ACAIA). 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗΣ MICRO- / MACRO

Παρακαλούμε βεβαιωθείτε ότι έχετε αντικαταστήσει το πλήρες εξάρτημα. Τα πρώτα τμήματα είναι μαύρα / μαύρα, ενώ τα τροποποιημένα (διαθέσιμα από τον Μάρτιο του 2019) είναι μαύρα / λευκά. Κατά τη μετάβαση από μαύρο / μαύρο σε μαύρο / άσπρο, φροντίστε επίσης να αντικαταστήσετε το κώνο. 

Συνιστούμε τις ρυθμίσεις μεταξύ του Κλικ 3 και 12. Η λείανση στις ρυθμίσεις πέραν των 16 μπορεί να προκαλέσει ζημιά στη μικροσκοπική / μακροεντολή, καθώς θα μετατρέψει τη Ρύθμιση σε πιο χονδρική ρύθμιση (29). Μην ασκείτε δύναμη όταν γυρίζετε τη ρύθμιση! 


ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ


ΠΡΟΠΑΡΑΓΓΕΛΕΙΑ
Ετικέτες: etzmax-mplus on-demand grinders - grind-by-weight, esmania-etzmax-mplus-on-demand-grinders-grind-by-weight, etzinger grinder