Εργαλείο Καθαρισμού Εσπάζολα Grouphead


  • Κατασκευαστής:OEM
  • Κωδικός Προϊόντος: ESMANIA- Εσπάζολα Grouphead
  • Διαθεσιμότητα: 1

  • 49.60€
Περιγραφή προϊόντος


Το εργαλείο αντικαθιστα εύκολα τα παραδοσιακά πινέλα. Η φόρμα που μοιάζει με το πορταφίλτρο διευκολύνει τη χρήση: απλά το τοποθετήτε  στην ομάδα κεφαλής, εκτελωντας την διαδικασια τυφλου με ζεστό νερό και περάστε το Espazzola αριστερά και δεξιά 5-10 φορές. απο 10 sec

Η εύκαμπτη μεμβράνη προσαρμόζεται στην ομάδα κεφαλής. Όλες οι περιοχές αυτού του στενού και θερμού τμήματος σκουπίζονται ταυτόχρονα - μέχρι το παρέμβυσμα στεγανοποίησης και μέσα στην υποδοχή για τους εκκεντροφόρους εκκεντροφόρους! Η διαδικασία διαρκεί μόνο περίπου 20 δευτερόλεπτα. Είναι ασφαλές επίσης, χωρίς μεγάλες διαρροές ή δάχτυλα που καίγονται.

Αναρωτιέστε αν ταιριάζει με το μηχάνημά σας; Βεβαιωθείτε ότι το πορταφίλτρο που χρησιμοποιείται στο μηχάνημά σας διαθέτει δύο έκκεντρα και ότι η διάμετρος του ντους είναι μεταξύ 56 mm και 58 mm. Εάν πληρούνται αυτές οι προϋποθέσεις, θα ταιριάζει τέλεια.

Για να καθαρίσετε το Espazzola, απλά ξεπλύνετε με καθαρό νερό μετά τη χρήση. Εάν είναι απαραίτητο, μπορεί επίσης να καθαριστεί εύκολα στο πλυντήριο πιάτων (επάνω ράφι).

Χαρακτηριστικά προϊόντος

Χρώμα: το κόκκινο
Υλικό:

πλαστικό και σιλικόνη

Ετικέτες: ergaleio katharismou espazola grouphead, esmania- espazola grouphead, oem, bourtses katharismou, katharistika