Μηχανή καφέ Ascaso Barista T Zero 2group Black & Wood Smart Boiler


  • Κωδικός Προϊόντος: ESMANIA-Barista-T-Zero-2group-Black-&-Wood-Smart-Boiler
  • Διαθεσιμότητα: Pre-Order

  • 3,720.00€
 

Ένα προϊόν που ενσωματώνει τεχνολογία τελευταίας γενιάς.(Smart Boiler). Πλήρης έλεγχος PID. Εξοικονόμηση ενέργειας.

Από την τεχνολογία E-61 στην τεχνολογια T Ascaso Coffeemachines!!!

Πρώτον, η κοινωνία αλλάζει. Ούτε οι κατασκευαστές ούτε οι μηχανικοί ούτε οι βιομηχανικοί μηχανικοί δεν επινοούν νέες ανάγκες Είναι η κοινωνία που απαιτεί προϊόντα που είναι πιο βιώσιμα με βελτιωμένη ενεργειακή απόδοση, ευκολότερα στη χρήση και μακράς διαρκείας.

Σε αυτές τις νέες εποχές, είναι ο επαγγελματίας barista που απαιτεί καινοτόμα προϊόντα χωρίς να διακυβεύεται το τελικο προιον του καφε espresso.

Στην εταιρια  Ascaso, η ομάδα μηχανικών μας έχει αφιερώσει χρόνια δουλεύοντας για να διαφοροποιήσει και να τελειοποιήσει τις μηχανές καφέ εσπρέσο μας. Και αυτό μας οδήγησε να επανεκτιμήσουμε την προσέγγισή μας στην παράδοση. Για να στηρίξουμε τα έργα μας σε βιώσιμη μηχανική.

Στη δεκαετία του '60, η ανάπτυξη του ομίλου E-61 έφερε καινοτομία στον κόσμο του εσπρέσο. Ήταν μια άμεση επιτυχία και έγινε ένα από τα πιο ευρέως χρησιμοποιούμενα συστήματα στην ιστορία του καφέ εσπρέσο Ακόμα και σήμερα, πολλοί κατασκευαστές εξακολουθούν να το χρησιμοποιούν ή εργάζονται με τις αρχές του.

Όμως, σχεδόν 60 χρόνια αργότερα, χρειαζόμασταν να αναζητήσουμε μια νέα τεχνολογία που θα αντιμετώπιζε τα μειονεκτήματα των παλαιών.

Τεχνολογία T & Stainless Steel

Μετά τη δημιουργία του μοντέλου Big Dream, στο οποίο έχουμε αλλάξει ένα τεχνικό κριτήριο που χρησιμοποιείται για περισσότερα από 100 χρόνια (χρησιμοποιώντας ανοξείδωτο χάλυβα αντί χαλκού και ορείχαλκου), θέλαμε να συνεχίσουμε να δημιουργούμε μοναδικά προϊόντα. Ένα προϊόν που θα σήμαινε επίσης καμπή στη βιομηχανία.

Η τεχνολογία T, είναι μια υπερσύγχρονη τεχνολογία Multiboiler πολλαπλών ομάδων. Μηχανική που αναπτύχθηκε εξ ολοκλήρου από την Ascaso. Προσφέρει μεγάλη θερμική σταθερότητα με υψηλό επίπεδο ενεργειακής απόδοσης (χαμηλή κατανάλωση ενέργειας) και καθαρό και γλυκό νερό σε κάθε καφέ για το τελειο φλυτζανι εσπρεσο καφε!!!

Τεχνολογία πολλαπλών ομάδων (ξεχωριστή) με έλεγχο PID
Υψηλή απόδοση επαγγελματικής ποιότητας: Εγγυημένη θερμική σταθερότητα (σε συνεχή ή διαλείπουσα χρήση). Υψηλή παραγωγή ατμού (ξεχωριστός λέβητας μεγάλου όγκου).

Φρέσκο ​​νερό που παραδίδεται
Αποφεύγοντας τη χρήση στάσιμου, συνεχώς θερμαινόμενου νερού για να φτιάξετε τον καφέ. Το νερό για κάθε καφέ προέρχεται απευθείας από την παροχή νερου, λαμβάνοντας φρέσκο, φιλτραρισμένο νερό στην ομάδα. Χωρίς να επηρεάζεται το οξυγόνο του νερού και να βελτιώνεται η γεύση του καφέ.

Ενεργειακή απόδοση
Ένας από τους βασικούς στόχους της τεχνολογίας Τ ήταν η μείωση της κατανάλωσης ενέργειας του μηχανήματος. Παρέχουμε μέση εξοικονόμηση 50% σε σύγκριση με μια  παραδοσιακη μηχανη καφε.


Αυτόματη ηλεκτρονική δοσομετρική μηχανή καφέ.

Ανοξείδωτος χάλυβας & μαύρο σώμα με πλαϊνα και μπροστινά πάνελ, εύκολα στην αποσυναρμολόγηση για τους τεχνικους για το service

Δύο (2) γρουπ μηχανή καφέ, με τεχνολογία multi boiler και με δυνατότητα απομόνωσης κάθε γκρουπ,σε περιπτωση πιθανης βλαβης π.χ μιας ηλεκτροβαλβιδας απο το 1 Group μπορειτε να συνεχισετε να δουλευεται με το 2ο Group χωρις να χασετε πωλησεις καφε!!!

Επαγγελματικά θερμοδυναμικά γκρουπ.

Δυνατότητα ρύθμισης και ελέγχου θερμοκρασίας ανά βαθμό κελσίου ανά γκρουπ.

Δυνατότητα ρύθμισης προ ψεκασμένου νερού εκχύλισης (προέκχυλισης - pre infusion) μέχρι 4 δευτερόλεπτα με λειτουργία on/off στις ηλεκτροβαλβίδες.

Ανεξάρτητο boiler για ατμό και ζεστό νερό από ανοξείδωτο χάλυβα AISI 316, κολλημένο εσωτερικά και εξωτερικά με κόλληση πλάσμα - plasma.

Θερμική εξισορρόπηση θερμοκρασίας +- 1 βαθμό κελσίου, με εξοικονόμηση ενέργειας έως και 50%.

Υψηλής απόδοσης αντλία νερού 200 λίτρων παροχή.

Διατήρηση υψηλης πίεσης ακόμη και μετά από μακρά και ταυτόχρονη χρήση των γκρουπ,βοηθαει σε μεγαλες παραγωγες καφε κατα την ωρα αιχμης της δουλειας.

Δυνατό σύστημα παροχής ατμού (10 χιλιοστά διάμετρος σωλήνα).

Υψηλής ποιότητας φίλτρα-σίτες γκρουπ από ανοξείδωτο ατσάλι 304.

Ηλεκτρονικό δοσομετρικό πληκτρολόγιο με φωτισμό.

13 λίτρα boiler από ανοξείδωτο χάλυβα 316L με βάνα αποστράγγισης.

Δύο (2) ακροφύσια ατμού διαμέτρου 10 χιλιοστών με θερμομόνωση.

Φωτισμός LED στον χώρο παραγωγής καφέ.

 

Σύστημα πολλαπλών ομάδων T-Tech

 

 

 

 

 

Σύστημα θερμικής σταθερότητας

Το φιλτραρισμένο και καθαρό νερό εισέρχεται στο μηχάνημα μέσω της περιστροφικής αντλίας σε μια συγκεκριμένη πίεση.

Εισαγάγετε το λέβητα νερού / ατμού μέσω ενός σωλήνα προθερμαντήρα σχήματος U (παχύς και 100% Steel -Aisi 316 L ανοξείδωτο ατσάλι), σε θερμοκρασία δικτύου ή περιβάλλοντος. Και βγαίνει ζεστό χωρίς να περασει μεσα απο το Boiler kai να αλλάξει την θερμοκρασια του νερόυ στον λέβητα νερού. Ένα πολύ αποτελεσματικό σύστημα (δεν χρειάζεται να χρησιμοποιήσετε επιπλέον ενέργεια για να προθερμάνετε το νερό που εισέρχεται στις ομάδες).

Ζεστό νερό (80º) θα εισέλθει σε κάθε θερμοδυναμική ομάδα καφέ .

Η ομάδα καφέ (βλ. Ομάδα τεχνολογίας Τ) και ο αλγόριθμος που καθιερώνονται στο ηλεκτρονικό ανταλλακτικό , εγγυώνται μια μεγάλη θερμική σταθερότητα του νερού στην έξοδο της ομάδας (+ - 0,5ºC). Και σε καταστάσεις συνεχούς ή έγκαιρης κατανάλωσης.

Και όλα αυτά χωρίς να θερμαίνουμε συνεχώς το νερό ή να έχουμε κορεσμένες ομάδες νερού. Καθαρό νερό σε κάθε καφέ σε σταθερή θερμοκρασία . Με μια πολύ πιο αποτελεσματική και βιώσιμη τεχνολογία.

 

 

           

 

                                                                                                              

 

Ανοξείδωτο ατσάλι: Ένα αξεσουάρ υλικό

Μηχανική αντίσταση

Η μηχανική αντίσταση του χαλκού είναι σχεδόν μηδενική. Ο ανοξείδωτος χάλυβας έχει υψηλή μηχανική αντίσταση.

Κλίμακα κατά του ασβέστη

Ο ανοξείδωτος χάλυβας είναι το ιδανικό υλικό για να αποφευχθεί η συσσώρευση εναποθέσεων ασβέστη.

100% ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ

Προσφέρει βέλτιστη αντοχή στη διάβρωση. Είναι μια εξαιρετική επιλογή από άποψη υγειας.

 

 

 

 

Κατεβαστε εδω το PDF

BARISTA-T-ZERO-MULTIBOILER-PDF

 

Γράψτε μια κριτική

Captcha

Ετικέτες: Μηχανή-καφέ-Ascaso-Barista-T-Zero-2group-Black-&-Wood-Smart-Boiler-Specialitycoffeeshop-coffeeshop-barista-www.Espressomania.gr